МОНТАНА - седмични срещи
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
колеги от Видин здравейте.
предлагам ви да направим едно съвместно пътуване за националния събор на Калояново и след като мине това събитие да си направим сбирката на местно ниво като ние ще бъдем домакини и ще си организираме една банкетна вечер,но нека мине националния събор ,защото ще ни трябват средства а и ние ще пътуваме както винаги с 5 или 6 автомобила и нека и вие да се присъедините към нас за да бъде по масивен Северозапада.
мойте колеги очакваха този мои пост и те са в час с това което ви предлагам.
чакаме сериозен отговор дали сте навите
предлагам ви да направим едно съвместно пътуване за националния събор на Калояново и след като мине това събитие да си направим сбирката на местно ниво като ние ще бъдем домакини и ще си организираме една банкетна вечер,но нека мине националния събор ,защото ще ни трябват средства а и ние ще пътуваме както винаги с 5 или 6 автомобила и нека и вие да се присъедините към нас за да бъде по масивен Северозапада.
мойте колеги очакваха този мои пост и те са в час с това което ви предлагам.
чакаме сериозен отговор дали сте навите
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
За сега такава организация не е правена... да имаш нещо в предвид?
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
///MILEN написа:Ние мислим да сме на ХИСАРЯ![]()
сериозно ли така мислим

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
разбира се че в Хисаря е по добре и там ще спим.в четвъртък на сбирката ни ще направим разбор за събора ще уточним последно бройката която ще пътуваме и тогава ще уточним и в кой хотел ще се настаним като мисля да бъдем заедно с нашите побратими от Русе.
А пък и ако се разберем с колегите от Видин за съвместно пътуване то там в Хисаря ни очаква вълнуваща нощ изпълнена с аромат на алкохол
А пък и ако се разберем с колегите от Видин за съвместно пътуване то там в Хисаря ни очаква вълнуваща нощ изпълнена с аромат на алкохол

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
ljubo72 написа: в Хисаря ни очаква вълнуваща нощ изпълнена с аромат на алкохол
....разтапя ми се душичката като се сетя .....
П.С. Уговорката ми със собственика на хотелчето / в което бяхме миналата година , и по - миналата

П.П.С. Цените за нас ще са народни , условията са приемливи ( няма джакузи в стаите , ама то с това пиенье не ни и трябват - че се издавим )
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
vladi_bmwE41 написа:колеги приемате ли гости от ВИДИН
Видяхме се с колегата на ралито във Видин и имаше идея за съвмесна сбирка Видин и Монтана и евентуално и някое друго Врачанско попълнение

П.С Мерси колега за помощта
и една интересна снимка от Видин

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Колеги здравейте, ще ви пусна едно мнение в темата, да не ми се сърдите
Ще ми е приятно да ви видя всички колеги от северозападната част на България на събора! Много ми става драго като се съберем групичка там, фенове на любимата ни трибуквена марка автомобили има! Нашите пътища са доста лоши и няма да е особено добра идея (според мен) да пътуваме заедно, но по-нататък може да се срещнем по пътя. Сигурен съм, че на всеки един от нас ще му светнат очите като види няколко бавареца как се спускат устремено по пътя с намръщени физиономии и стикери по тях
Ще се радвам също, ако направим едно силно представяне в Хисаря - и според мен там е по-добре, Пловдив е голям град, който аз лично не познавам и не съм влизал в него никога. Докато Хисаря е страхотно, малко градче за такива събирания. Миналата година бях в съседство до Сливен-ската група и беше шоу

Ще се радвам също, ако направим едно силно представяне в Хисаря - и според мен там е по-добре, Пловдив е голям град, който аз лично не познавам и не съм влизал в него никога. Докато Хисаря е страхотно, малко градче за такива събирания. Миналата година бях в съседство до Сливен-ската група и беше шоу

BMW only!
- p3sh0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61 525и