Какво ми се случи преди няколко седмици ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Какво ми се случи преди няколко седмици ...
Прибирам се от ст.град и някакъв джип Мерцедес Г класа ми се заяжда отзад светка ми спирам аз на светофара на Омв до КАТ и гледам вътре Слави Трифонов с уникална мацка. Седиме си ние на червено при което пуска вече зелено и той дава яко газ аз след него и така до кръговото на 4ти км. и като всеки 20 годишен келеш карах зад него и той се качи на цариградско и настъпи аз зад него. Минахме хотел Плиска с около 180 км при което той явно намали защото почнах да му присветкам и той ми направи място надминах го и той мина зад мене и продължихме с около 180 190 км. при което ние сме в най-лява лента и една винена 190ка с номер КН караше в средна лента някъв чичка беше караше с скорост около 60 70 км и 2 метра пред мене реши, че трябва да мине в най-лявата лента и да го питаш защо нямаше да може да ми отг. естествено не можах да спра с 190 2 метра пред мен набих спирачки и се качих горе до мантинелата разминахме се на някви милиметри само ако ме беше чукнал отзад примерно на таван, Слави някакси спря незнаино как при което аз бия спирачки и гледам в огледалото спирам вече с 50 и карам в средна лента тоя мина зад мен при което аз влязох в бус лентата и бия спирачки настигна ме и погледнах го той си държи волана нито ми се извини нито нищо Слави мина до него от лявата му страна свали джама и ако си го знаете си е нервак и почна да му се кара при което видях, че тоя чичка вози отзад 2 малки деца. Не ми се мисли какво щеше да стане ако бях спрял с тая скорост в него за урок ми е вече на цариградско карам с не повече от 80 та хора внимаваите има сякакви некадърници и аз съм виновен за високата скорост ама келешарска му работа.Най-лошото е че в такива ситуации не мислиме а трябва бях с приятел в колата най-малкото за човека до нас които возим трябва да мислим. ВНИМАВАЙТЕ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ГЛЕДАИТЕ И ВИНАГИ НА 6.
Последна промяна BmwE46 на 06 Апр 2009, 13:06, променена общо 2 пъти

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Евала, колега, с 180-190 по Цариградско, добре си се представил, ами ако беше станало най-лошото, а!?

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Високата скорост доказано НЕ удължава мъжкото достайнство, тъй че за пореден път ми падна в очите учиндолското недоразумение.
Никой не мое ма връне на селу!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
TUZara` написа:Заеби 190-те .. а казваха,че Слави е хомосексуален![]()
И това за*би... А аз знаех, че е лют фен на BMW... И кара само BMW-та

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
TUZara` написа:Slavi_m написа:Поздравления за човека сътворил най-дългото изречение в историята!!
![]()
![]()
![]()
![]()
не бях забелязал....то верно,че има 2 точки и те са на съкращенията
![]()
![]()
Как ми стигна въздуха да го изчета на един дъх не знам

Много като тебе вече плакаха ...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Вие ако сте много грамотни пишете си в някой форум за отличници и не спамете в темата на човека:mhihi:
А по темата,Слави съм го виждал с 5-6 различни моми в рамките на няколко месеца.
А по темата,Слави съм го виждал с 5-6 различни моми в рамките на няколко месеца.
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
Не знам за Слави! Ама ти си най-големия комплексар 180-190 км с този кенев пък с каквото и да е в града! И се хвалиш даже! Еи заради такива като тебе цялата ни даржава е циганска!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Еваля, еваля, страааоооотен си
Такива теми като тази трябва със закон да ги забранят, а такива като теб просто не знам какво трябва да ги правят... ти ли си най-великя ве....

Такива теми като тази трябва със закон да ги забранят, а такива като теб просто не знам какво трябва да ги правят... ти ли си най-великя ве....

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Larii написа:Не знам за Слави! Ама ти си най-големия комплексар 180-190 км с този кенев пък с каквото и да е в града! И се хвалиш даже! Еи заради такива като тебе цялата ни даржава е циганска!
а ти с циганското ферари не дей се обажда много много

иначе и аз не подкрепям момчето за действята му, ама по-важно е че накрая е написал че си е взел поука

което всъщност 90% от другите с такива теми не правят

колкото до славито, аз само в мерцедеси съм го виждал, така че да го таковам в бмв фен-а

айде със здраве

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Larii написа:Не знам за Слави! Ама ти си най-големия комплексар 180-190 км с този кенев пък с каквото и да е в града! И се хвалиш даже! Еи заради такива като тебе цялата ни даржава е циганска!
това да кажеш на е46 купе "кенеф" е все едно да кажеш че ФИАТа е кола мечта

Иначе, колегата е постъпил доста комплексарски. Цариградско е "мръсен" булевард и не е за такива изпълнения.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Аз не казвам, че съм постъпил добре
нито съм тръгнал да се хваля. Колкото до изречението не съм обърнал внимание, но сте прави де дългичко е.
А на комплексирания тип с фиата да си кара каруцата и да мълчи да не му се обърне 16v-то на обратано.

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
И как ще ми се обарне 16V-то?
П.С Много интересно защо аз да не се обаждам? Адали е циганско ферари фиата не знам но тука ма сигорно 10 коли кото могат да и стапат на вървежа на мойта!
П.С А дали си е взел поука се самнявам! Е как ще да не се хвалиш,за какво си я пуснал темата тогава!
П.С Много интересно защо аз да не се обаждам? Адали е циганско ферари фиата не знам но тука ма сигорно 10 коли кото могат да и стапат на вървежа на мойта!

П.С А дали си е взел поука се самнявам! Е как ще да не се хвалиш,за какво си я пуснал темата тогава!
60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4