Какво ми се случи преди няколко седмици ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: C вратите

Какво ми се случи преди няколко седмици ...

Мнение от BmwE46 » 06 Апр 2009, 1:04

Прибирам се от ст.град и някакъв джип Мерцедес Г класа ми се заяжда отзад светка ми спирам аз на светофара на Омв до КАТ и гледам вътре Слави Трифонов с уникална мацка. Седиме си ние на червено при което пуска вече зелено и той дава яко газ аз след него и така до кръговото на 4ти км. и като всеки 20 годишен келеш карах зад него и той се качи на цариградско и настъпи аз зад него. Минахме хотел Плиска с около 180 км при което той явно намали защото почнах да му присветкам и той ми направи място надминах го и той мина зад мене и продължихме с около 180 190 км. при което ние сме в най-лява лента и една винена 190ка с номер КН караше в средна лента някъв чичка беше караше с скорост около 60 70 км и 2 метра пред мене реши, че трябва да мине в най-лявата лента и да го питаш защо нямаше да може да ми отг. естествено не можах да спра с 190 2 метра пред мен набих спирачки и се качих горе до мантинелата разминахме се на някви милиметри само ако ме беше чукнал отзад примерно на таван, Слави някакси спря незнаино как при което аз бия спирачки и гледам в огледалото спирам вече с 50 и карам в средна лента тоя мина зад мен при което аз влязох в бус лентата и бия спирачки настигна ме и погледнах го той си държи волана нито ми се извини нито нищо Слави мина до него от лявата му страна свали джама и ако си го знаете си е нервак и почна да му се кара при което видях, че тоя чичка вози отзад 2 малки деца. Не ми се мисли какво щеше да стане ако бях спрял с тая скорост в него за урок ми е вече на цариградско карам с не повече от 80 та хора внимаваите има сякакви некадърници и аз съм виновен за високата скорост ама келешарска му работа.Най-лошото е че в такива ситуации не мислиме а трябва бях с приятел в колата най-малкото за човека до нас които возим трябва да мислим. ВНИМАВАЙТЕ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ГЛЕДАИТЕ И ВИНАГИ НА 6.
Последна промяна BmwE46 на 06 Апр 2009, 13:06, променена общо 2 пъти
Изображение

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 06 Апр 2009, 9:02

Евала, колега, с 180-190 по Цариградско, добре си се представил, ами ако беше станало най-лошото, а!? :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Аватар

Мнение от TUZara` » 06 Апр 2009, 9:14

Заеби 190-те .. а казваха,че Слави е хомосексуален :D :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 06 Апр 2009, 9:19

Поздравления за човека сътворил най-дългото изречение в историята!! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Апр 2009, 9:23

Високата скорост доказано НЕ удължава мъжкото достайнство, тъй че за пореден път ми падна в очите учиндолското недоразумение.
Никой не мое ма връне на селу!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Апр 2009, 9:51

TUZara` написа:Заеби 190-те .. а казваха,че Слави е хомосексуален :D :D

И това за*би... А аз знаех, че е лют фен на BMW... И кара само BMW-та :confused:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 06 Апр 2009, 9:53

Slavi_m написа:Поздравления за човека сътворил най-дългото изречение в историята!! :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: не бях забелязал....то верно,че има 2 точки и те са на съкращенията :mhihi: :mhihi: :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 06 Апр 2009, 10:17

TUZara` написа:
Slavi_m написа:Поздравления за човека сътворил най-дългото изречение в историята!! :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: не бях забелязал....то верно,че има 2 точки и те са на съкращенията :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Как ми стигна въздуха да го изчета на един дъх не знам :shock: Питах се на 2-3 пъти кога ще свърши изречението :ahah:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 06 Апр 2009, 10:32

Вие ако сте много грамотни пишете си в някой форум за отличници и не спамете в темата на човека:mhihi:
А по темата,Слави съм го виждал с 5-6 различни моми в рамките на няколко месеца.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 325 Coupe

Мнение от Larii » 06 Апр 2009, 10:37

Не знам за Слави! Ама ти си най-големия комплексар 180-190 км с този кенев пък с каквото и да е в града! И се хвалиш даже! Еи заради такива като тебе цялата ни даржава е циганска!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 06 Апр 2009, 11:32

Еваля, еваля, страааоооотен си :idea:

Такива теми като тази трябва със закон да ги забранят, а такива като теб просто не знам какво трябва да ги правят... ти ли си най-великя ве.... :bowdown:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 06 Апр 2009, 11:51

Larii написа:Не знам за Слави! Ама ти си най-големия комплексар 180-190 км с този кенев пък с каквото и да е в града! И се хвалиш даже! Еи заради такива като тебе цялата ни даржава е циганска!

а ти с циганското ферари не дей се обажда много много :winky:

иначе и аз не подкрепям момчето за действята му, ама по-важно е че накрая е написал че си е взел поука :idea:
което всъщност 90% от другите с такива теми не правят :roll:

колкото до славито, аз само в мерцедеси съм го виждал, така че да го таковам в бмв фен-а :roll:
айде със здраве ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 06 Апр 2009, 12:24

Larii написа:Не знам за Слави! Ама ти си най-големия комплексар 180-190 км с този кенев пък с каквото и да е в града! И се хвалиш даже! Еи заради такива като тебе цялата ни даржава е циганска!

това да кажеш на е46 купе "кенеф" е все едно да кажеш че ФИАТа е кола мечта ;)
Иначе, колегата е постъпил доста комплексарски. Цариградско е "мръсен" булевард и не е за такива изпълнения.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: C вратите

Мнение от BmwE46 » 06 Апр 2009, 12:58

Аз не казвам, че съм постъпил добре :) нито съм тръгнал да се хваля. Колкото до изречението не съм обърнал внимание, но сте прави де дългичко е. :D А на комплексирания тип с фиата да си кара каруцата и да мълчи да не му се обърне 16v-то на обратано.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 325 Coupe

Мнение от Larii » 06 Апр 2009, 13:07

И как ще ми се обарне 16V-то?

П.С Много интересно защо аз да не се обаждам? Адали е циганско ферари фиата не знам но тука ма сигорно 10 коли кото могат да и стапат на вървежа на мойта! :D

П.С А дали си е взел поука се самнявам! Е как ще да не се хвалиш,за какво си я пуснал темата тогава!

Следваща

Назад към Страхотни истории