Стойка за навигацията...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Стойка за навигацията...
Абе не мога да намеря място на навигацията. Дайте ми идеи, къде да я закрепя, с каква стойка? Изключвам бакшишкото решение със залепване за стклото.
Ако пък някой вече е решил проблема и бодне една снимка у темата ще има черпене.
Ако пък някой вече е решил проблема и бодне една снимка у темата ще има черпене.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
На каква навигация не можа да намериш място колега, на оригинална ли или на някоя PNA?????
Щото оригиналната си има място, PNA-то си го бодеш къде ти е удобно
Щото оригиналната си има място, PNA-то си го бодеш къде ти е удобно

- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Само като идея,която мисля и аз да направя.Сещаш ли се за ароматизаторите,който се слагат на въздоховодите-изрязваш го лепиш и си ти.Те доста стабилно стоят и мисля,че може да стане.Ще се радвам,ако съм ти помогнал,поне с идея.
Re: Стойка за навигацията...
ja написа:Абе не мога да намеря място на навигацията. Дайте ми идеи, къде да я закрепя, с каква стойка? Изключвам бакшишкото решение със залепване за стклото.
Масово се слагат на стъклата, и в цяла Европа, най-вече заради това че е удобно за управление и гледане - това е нещо, с което трябва да се съобразиш. Защото иначе ще я нагласиш някъде удобно, но по време на каране ще се изнервиш..
Поздрави
6 мнения
• Страница 1 от 1