Вьзможно ли е двигателя да ми е от канада?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Вьзможно ли е двигателя да ми е от канада?
привет на всички!
като си регистрирвах колата в кат ми казаха,че мотора не е оригинален!
проверих и по номера излиза,че е от канада произведен 2004год.вьзможно ли е това?в тая студена страна да правят дизели... виждам и по други части, че са от канада. ще се радвам ако някой е по- компетентен по вьпроса!
като си регистрирвах колата в кат ми казаха,че мотора не е оригинален!
проверих и по номера излиза,че е от канада произведен 2004год.вьзможно ли е това?в тая студена страна да правят дизели... виждам и по други части, че са от канада. ще се радвам ако някой е по- компетентен по вьпроса!
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Попринцип не е освен ако колата не е от там. Иначе е известно че БМВ имат големи заводи в УСА но за канада никога не бях чувал.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
А бе може и да греша .. ама ТДС - 2004 година !!!
В УСА / дето се изказа колегата / не са и чували за дизелови БМВ-та 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
map13 написа:А бе може и да греша .. ама ТДС - 2004 година !!!В УСА / дето се изказа колегата / не са и чували за дизелови БМВ-та
Te не са чували и за 530d, ти за TDS искаш да са чували

За TDS 2004г въобще няма да коментирам

ами един сайт по вин номер излиза че е от Канада.Първата цифра от номера показва къде е произведен.За Канада е 2,и при мен започва с 2. И на мен ми е странно и не ми се вярва,ама както казвате ако са го свалили от някой трактор:).И на перката за климатика пише made in canada.Знаех,че ще ми се смеете,но реших да се допитам до вас.
256Т12246422 Това ми е номера на двигателя, ако знаете по точен сайт ще съм ви благодарен за нещо по-достоверно!
256Т12246422 Това ми е номера на двигателя, ако знаете по точен сайт ще съм ви благодарен за нещо по-достоверно!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Мани го номера на двигателя,дай последните 6 цифри от номера на рамата да видиме там какво ще излезе.
обичам BMW
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3