Проблем с дифа
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с дифа
Колеги цял ден си стягах колата и правих кокво ли не и последното което беше висящ лагер на кардан.Тъкмо го направихме и тръгнахме за тест и на едно тръгване от 4000 оборота нещо излупа много здраво.Помислих си че е нещо от кардана но в крайна сметка-диференциал.Шпера отиде на кино......Сцепила се е касетата и е оронила зъбите на планетата и сателита.........Възможно ли е да се ремонтира с части от обикновен диференциал или ще трябва нов? www.album.bg/gazovab
Последна промяна S-M на 05 Апр 2009, 8:57, променена общо 2 пъти
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
шперо го заеби,ама кат сменя висящия,спази ли белезетите на кардана 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
то с друг най лесно,ама дай да намерим решение на проблема...аааа и успех с намирането на новия 

Последна промяна ///Явор на 30 Мар 2009, 23:45, променена общо 1 път

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
S-M написа:Бележихме центърите,но явно.....
Тцтц сега по нощите диференциал търся,че утре в 5 трябва да се прибирам в софия,хаха няма такава къръшина!
S-M написа:Колеги,моля придържайте се към темата.Възможно ли е да се взаимстват повредените неща от отворен диф?
няма проблеми... ще се придържаме

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
.
По-принцип касетата ми се струва че е от отворен диф.Вие какво ще кажете?Понеже като го отворихме по ръба имаше силикон,а и до колкото знам на шпера касетата трябва да е плътна

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
това на снимката си е отворен диф отвсякъде - някой те е излъгал че е това там е шпер
трябва ти или нов диф или нова касето от отворен диф, а става и истинска шпер касета на нейно място
трябва ти или нов диф или нова касето от отворен диф, а става и истинска шпер касета на нейно място
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
alex_matrix написа:това на снимката си е отворен диф отвсякъде - някой те е излъгал че е това там е шпер
дигни телфона бре
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
.
Alex,бате искрено се надявам да си прав! Но да ти кажа от място ми е доста лесно да я завъртя на 360 и на тръгване до сега винаги и двете зацепват 225/55/15,дали пък не съм попадал на по-голям наклон при тръгване че да зацепи само едната?Като въртя от едната страна дифа от другата тръгва в противоположна посока,но няма няма зацепи и тръгват в една посока?
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
то и на снимките се вижда пък и щом като въртиш едната и другата отива в другата поска то работата е ясна най-обикновен отворен диф 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
-
Добре,а има ли някяква разлика при отворените диф-ове?И без друго не съм я подготвял за дрифт шпер не ми трябва,по-принцип ми трябва за драг.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
то Божурище е затворено бре

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2