Отново без странични огледала - Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Mitaran написа:а как да ги лепиме...дайте акъл
инак само боя може да ги оправи тез... техната мама
Външните 2 щипки колега лепиш,аз специално ги лепя с черен силикон да ги счупят при опит за сваляне,а и да е възможно свалянето,иначе преди ги наблъсках с монтажен кит на бизон и си потроших машинката при опит да си ги сваля,че едното ми го бяха счупили

/// 6>4

ре
Извинявам се за спама,но като стана въпрос за огледала,може ли да се отдели самото стъкло от пластмасата отзад и да се види къде е прекъснат реотана,защото едното ми стъкло не ще да подгрява?
- milto
- Потребител
-
- Кара: e39 525 turbalan
- Мечтае да кара: 740Li
до нас има таксиметрова стоянка и все си мисля че са те -преди сме ги хващали да крадат бензин и други работи изатова си мисля че са те
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Re: ре
zillius написа:Извинявам се за спама,но като стана въпрос за огледала,може ли да се отдели самото стъкло от пластмасата отзад и да се види къде е прекъснат реотана,защото едното ми стъкло не ще да подгрява?
До колкото знам е залепено,ако тръгнеш да го отлепяш ще прекъснеш реотана поне на още няколко места

/// 6>4

- milto
- Потребител
-
- Кара: e39 525 turbalan
- Мечтае да кара: 740Li
разликата май беше в подгряването- тоест изводите на самото огледало са от другата страна и трябва да се удължават, ако не се лъжа това е разликата
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
TheKiller написа:Mitaran написа:а как да ги лепиме...дайте акъл
инак само боя може да ги оправи тез... техната мама
Външните 2 щипки колега лепиш,аз специално ги лепя с черен силикон да ги счупят при опит за сваляне,а и да е възможно свалянето,иначе преди ги наблъсках с монтажен кит на бизон и си потроших машинката при опит да си ги сваля,че едното ми го бяха счупили
А мерси, още довечера ще бъдат залепени

- Ilian888
- Потребител
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: E38 Hamann
Колега, свали само огледалото от рамката и провери жичките дали са ти вкарани в изводите от задната му страна. Може да не подгрява, защото се е измъкнала буксата. Моите понеже също ги крадоха 2 пъти и вече имам опит при монтиране и демонтиране.
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Re: Отново без странични огледала - Е39
milto написа:Писна ми да осъмвам без огледала - вече им загубих бройката на комплектите които съм купил - дано да им изсъхнат ръцете на гадовете
Колега замисли се сериозно за камера с нощно виждане или гараж или и двете. Няма друга оправия, а така ще се пазиш и от тъпи съседи тоест някои ако има проблем с теб ще го разрешава с теб а не както често става с колата ти.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Това с огледалата и изобщо с краденето на части вече взе да става досадно. На мен оня ден са се мъчили да ми свалят халогените, "за щастие" са счупили единия и явно са се отказали. Няма по-голям абсурд от това, че се зарадвах че са ми счупили халогена, ама по добре счупен отколкото липсваща част. Тая нашата "полиция" знае само да стачкува и пари да иска, вместо да направят една акция по магазините за втора ръка части и да видим тогава дали ще ни пипат колите.
Май колегата @zAcK, прави най вярното нещо. Като ни откраднат огледало, фар, халоген да не ги сменяме и като те спре ченге и ти пише акт, съди после държавата, че не прави нищо по въпроса за краденето на части и на всичкото отгоре те глобява.
Май колегата @zAcK, прави най вярното нещо. Като ни откраднат огледало, фар, халоген да не ги сменяме и като те спре ченге и ти пише акт, съди после държавата, че не прави нищо по въпроса за краденето на части и на всичкото отгоре те глобява.
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
И аз осъмнах без огледало на БМВ-то
Взели са шофьорскто...
Дайте идея как да захвана здраво следващите...
Писна ми от тази държава

Дайте идея как да захвана здраво следващите...
Писна ми от тази държава

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега лепене му е майката, аз мойте съм ги залепил с монтажен силикон (черен) ако се опитат да ги свалят задължително ще ги счупят. Лайсните на броните съм ги залепил с епоксидна смола, бъбреците съм ги захванал с планки и болтове, халогените също с болтове и то различни та да им се изкриват ръцете мръсни докато се опитат да ги свалят! Фаровете също съм ги хванал с планки за калниците и нитове.
Каквото и да говорим тва е БГ реалността, винаги се намират някви мърши да ти скапват живота.
Аз поне мога да се похваля, че хванах един помияр как се опитва да сваля емблемата на една кола пред блока и го погалих доволно.

Каквото и да говорим тва е БГ реалността, винаги се намират някви мърши да ти скапват живота.
Аз поне мога да се похваля, че хванах един помияр как се опитва да сваля емблемата на една кола пред блока и го погалих доволно.

- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
Прав си, колега dbanchev.
Днес намерих търсеното огледало.
По начина, по който се захващат - свалянето им не представлява трудност за всеки! Няма нужда дори от отвертка...
Аз използвах съвета на колегите тук и намазах доволно кръглата основа на стъклото, както и самите захващащи елементи с черен силикон.
Съветвам всички колеги, които не са подсигурили своите огледала - да го сторят!
Днес намерих търсеното огледало.
По начина, по който се захващат - свалянето им не представлява трудност за всеки! Няма нужда дори от отвертка...
Аз използвах съвета на колегите тук и намазах доволно кръглата основа на стъклото, както и самите захващащи елементи с черен силикон.
Съветвам всички колеги, които не са подсигурили своите огледала - да го сторят!