Зов за помощ. Искам схема на комон-реил 2.5. Проблема ерешен
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- veigan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525
- Мечтае да кара: X6 M
- Детайли за колата: M-paket
Зов за помощ. Искам схема на комон-реил 2.5. Проблема ерешен
Здравейте колеги.Имам известен проблем с моята кола.Преди 6 месеца си я докарах от германия.Всичко си беше добре докато непомириса Българския въздох.От там на сетне се почна моя малък кошмар. Започна да люлее обороти,губи мощност гасне и какво ли не. След едно ходене по мъките и смяна на какво ли не се установи проблема. Датчик-клапан на високото налягане който седи отзад на рейла.Преди това смених дюзи и един куп датчици.(само помпа несмених). От тогава се почна другия проблем !!! След като смених въпросния датчик всичко беше добре 20 000км. Купих го от една морга защото небях сигурен дали проблема е от него и тогава се оправи.После докато патувах проблема се появи пак. Но след като ми трябваше много спешно отидох в същата морга и си купих пак. Последния и то. Така неминах и 1000км и същия проблем отново е на линия. Писна ми да купуван боклуци и реших да си купя нов за да мирясам.Ето тук започва купона. Никаде няма под този номер вапросния датчик. От бош го обновяват под друг номер.След като пристигна обаче се оказа доста по различен от стария. Тялото му е по късо и резбата е с 3мм по къса. Моля да ми пратите подробна схема на цялата горивна система за да мога да си реша по някакъв начин проблема.По късно днес ще проложа номер на новия и стария клапан.Благодаря ви предварително!
Последна промяна veigan на 06 Апр 2009, 19:07, променена общо 1 път
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- veigan
- кандидат ентусиаст
-
ами новият ми клапан е с една приставка която мисля 4е се монтира в самата рейка,за да може да компенсира дължината на резбата .В понеделник ще се разбере.Благодатя ви колеги за помоща

- veigan
- кандидат ентусиаст
-
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
6 мнения
• Страница 1 от 1