E30 M3 DTM

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 03 Апр 2009, 22:11

Тоя дето ще купи такава кола няма да го боли колко струва калника ;)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Апр 2009, 22:13

това ми навява спомени за една друга мп3ка...
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 04 Апр 2009, 10:17

Vendetta написа:тази кола, ако се продаваше щеше да е на някой истински маняк от този форум :winky:
да не мислите, че не са се опитвали малко хора от форума да я купят...

Кой е тоя най-истинския маняк бе, да не си ти...
А или "доктора"...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Апр 2009, 11:22

Vendetta написа:тази кола, ако се продаваше щеше да е на някой истински маняк от този форум :winky:

то у форума пълно с истински маняци...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 04 Апр 2009, 13:41

bavarcho , колега защо мислиш че всички са много големи във форума само. Сещам се за доказателство например колегата с Е34 за когото се направи тема и другите съфорумци му помогнаха с пари и съвети и ремонт и т.н. да това оределено не са хора големи само във Форума.

От достатъчно време съм във форума за да си направя едно простичко заключение - тук са се събрали фенове и ценители на марката , от всякакъв вид и род . От хората ,които мислят да карат БМВ само и само да им е името че карат баварец , до онези за които БМВ е начин на живот въпреки кризата и в главите им не може да се прокрадне и една мисъл за друга кола.

Много хора има които си кътат паричките и карат потрошената 3-ка , която зкърпват както могат , за да успеят някой ден да си купят кола мечта , като тази е30 м3 например.

Не казвам че няма и хора които само си чешат езика и нищо смислено не правят по цял ден , може би дори не карат истинска кола и не страдат от любов към марката , но това далеч не са голямата част от този форум.

Това е лично мнение и знам че е далеч в графата оффтопик , но просто исках да споделя!
Признавам че ми е мечта някой ден да се кача в каквото и да е БМВ М , няма значение какво е колко е старо и т.н. просто мечта...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 04 Апр 2009, 14:43

Има и свестни хора, ама половината вече не пишат ;)
Има и такива дето си чешат езиците, като имат едно две скъпи БМвта и са най-големите фанатици, то с пари и баба има няколко Мки.
Да не изпадаме в безмслени спорове и да разводняваме темата :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 04 Апр 2009, 14:52

колата съм я паркирал пред блока на баба ми в кв.Меден рудник,но ключовете са в чичо ми Валентин Златев
:D :D :D
Изображение
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 04 Апр 2009, 15:08

аве пред вашия блок много москвичи лади и шкодаци ве :winky: с какъв апарат е снимано ? със скина от първите цветни хаха :mhihi:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Потребител
Аватар

Мнение от супердуперултрамеганинжда » 04 Апр 2009, 16:23

M-TEAM написа:мдаа и не е 1 човек да е пробвал да я купи ,но май има някви проблеми с документите таз кола ,а иначе удара не е толкова тежък,друг е въпроса колко струва един калник за Е30 М3 :confused:

Абе манЯк ти кога ходи да си купиш калник за е30М3 та да знаеш ?А?
Аман от капацитети .

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 04 Апр 2009, 17:14

Тая тема се изчерпа.Колата е блъсната и изоставена.Какво толкова и обсъждате на тая 20 годишна бегачка при това чужда.Човека е преценил,че иска да седи и това е.Да изгние там един ден на скрап 200-300лв. и една софра ще си направи-рахат :mhihi:
направо ви се чудя на акъла какво се тюфкате толкова за чуждите бараки :roll:
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 04 Апр 2009, 17:45

супердуперултрамеганинжда написа:
M-TEAM написа:мдаа и не е 1 човек да е пробвал да я купи ,но май има някви проблеми с документите таз кола ,а иначе удара не е толкова тежък,друг е въпроса колко струва един калник за Е30 М3 :confused:

Абе манЯк ти кога ходи да си купиш калник за е30М3 та да знаеш ?А?
Аман от капацитети .

440.76 лв устройва ли те ,само че нейния май не е то ламарина ама няма нищо ти си напред с матряла и ще си поръчаш истински,там от карбон ли ще е или нещо още по леко ама ако питаш мен питай китайчетата може да правят и да ти излезе за към 2-3лв
извинявам се за офтопика
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

Потребител
Аватар

Мнение от супердуперултрамеганинжда » 04 Апр 2009, 20:33

аха сигорно ти доста скоро си ги наброил тез пари ,че помниш и стотинките .или като поредния капацитет чул или видял в нета

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 04 Апр 2009, 21:04

Bavarcho написа:

А или "доктора"...

кой е доктора??
а, ти кой си??
да не си Васко? или си Жоро?

не, аз не съм маняк, неам и лев... предпочитам е39ка, много хубави били :winky:

таз кола няма да се продаде, но и да се продаде има все някой фен, който би я направил... в Германия една такава сигурно би струвала 100к евра... мен ма кефи, ама както оранжевия косуърт който седи в склада на ЛукОил, така и тази красавица ще си изгният ей тъй от инат, да не са при някой друг.... :evil:
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 ci

Мнение от misanthrope » 04 Апр 2009, 21:21

Vendetta написа:
Bavarcho написа:

А или "доктора"...

кой е доктора??
а, ти кой си??
да не си Васко? или си Жоро?

не, аз не съм маняк, неам и лев... предпочитам е39ка, много хубави били :winky:

таз кола няма да се продаде, но и да се продаде има все някой фен, който би я направил... в Германия една такава сигурно би струвала 100к евра... мен ма кефи, ама както оранжевия косуърт който седи в склада на ЛукОил, така и тази красавица ще си изгният ей тъй от инат, да не са при някой друг.... :evil:

за coswortha си малко в грешка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Re: E30 M3 DTM

Мнение от ///Явор » 07 Ное 2010, 23:38

значи ся да не стават недоразумения :mhihi: щот няма нито едно мнение в тая тема дет да е близко до истината :!: :!: :!: колата е с нов собственик..кубатурата е 2.3 с карбонов еърбокс..алфа Н електроника.нормална обратна кутия..криковете са свалени..има за момента само един,ама за сметка на това блокирал..няма с нея 3 мотора и 4 скоростни правозъби кутии и 30 джанти/13 са..от които половината са криваци/ и т.н.....калници врати капаци са си от ламарина,все пак е група А...и няма зверски удар до предния джам както се носят легендите....успех на всички мечтатели и на новия собственик с възстановяването и обратното пускане на автомобила на писта :yes: с тва мисля да се спрът легендите относно автомобила и да го видим отново в нова светлина :bowdown: :bowdown: :bowdown:..снимки скоро :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ПредишнаСледваща

Назад към E30