Мат'риал за изпускателни колектори
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Lorinser69
- Потребител
-
пич, ясно-неясно--решил съм да действам сам.това е.аз съм си механик вече 10г, еба го за кво съм учил ако не успея и тва направя.
вчера намерих ташеви и се взех стоманени листове 10мм за направата на лапите. днес ги почвам.
също ще е добре ако някой ми каже къде да си занеса гарнитурката на изпускателния колектор да ми я начертаят на аутокад. тя съвсем проста и еднаква на всички цилиндри.
2ри въпрос-къде да занеса аутокад-ския файл за изрязване?
знам къде има лазерно, но и водоструйно ме устройва.
всъщност кое е по-евтиният вариянт?
вчера намерих ташеви и се взех стоманени листове 10мм за направата на лапите. днес ги почвам.
също ще е добре ако някой ми каже къде да си занеса гарнитурката на изпускателния колектор да ми я начертаят на аутокад. тя съвсем проста и еднаква на всички цилиндри.

2ри въпрос-къде да занеса аутокад-ския файл за изрязване?
знам къде има лазерно, но и водоструйно ме устройва.
всъщност кое е по-евтиният вариянт?
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Телоподаващото е за тънки тръби(по мое мнение около 2 мм).Електрожена е за по-дебели неща-от 3 мм нагоре.
Къде си видял тръбогибката на Илиенци и ако може повече информация дори и да е на ЛС.
Къде си видял тръбогибката на Илиенци и ако може повече информация дори и да е на ЛС.
Megasquirt & Megaview user
- Lorinser69
- Потребител
-
като влизаш през централния вход, първия магазин за железа и инструменти отляво.
ПРОБЛЕМА е, че вече е продадена!!! и лошото е че не е на мен...
Още по-големия проблем е че човека нямало да внася. поне дотолкова разбрах арабина ли е, сириец ли е....
ПРОБЛЕМА е, че вече е продадена!!! и лошото е че не е на мен...
Още по-големия проблем е че човека нямало да внася. поне дотолкова разбрах арабина ли е, сириец ли е....
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Сещам се за кой магазин става въпрос.Ако е била на "Райдер" по-навътре вдясно има голям магазин и продават на "Райдер" много неща.Останал съм с впечатлението че в двата магазина се продават доста еднакви неща.
Megasquirt & Megaview user
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- Lorinser69
- Потребител
-
да, но там е складът за инструменти, а складът за метали е отляво. това като караш в посока околовръстното.
виждат се от пътя тръбите и т.н.
иначе на илиянци--стоката навсякъде е еднаква (говорим за инструменти)! самоче цените не са еднакви!!!!!!!
виждат се от пътя тръбите и т.н.
иначе на илиянци--стоката навсякъде е еднаква (говорим за инструменти)! самоче цените не са еднакви!!!!!!!
- Lorinser69
- Потребител
-
S 70/3 написа:водоструино има в София на военна рампа срещу гара север има една голяма табелка
мерси!
а трябва ли да съм начертал предварително детайла на аутокад??
става ли да им занеса гарнитурката на изпуск. колектор и те да ми я начертаят? ако да каква е цента? гарнитурката е супер проста. просто ще трябват 8 еднакви
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2