Телефон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Телефон
Здравейте скоро си намерих телефон от една седма серия обаче като го вързах към захранването ми пише контрол карта.Всички схеми за свързване и информации са добре дошли!!! Благодаря предварително.
B M W
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Да, я кажи точно какъв ти е телефона, че така трудно ще ти помогне някой.С кабел ли е слушалката?Но аз 7-ца без да има място, за карта на модула в багажника не съм виждал.И при мен се дава тази грешка, но като си сложа картата в подлакътника.Когато я сложа в модула си я разпознава нормално.Погледни си пак модула в багажника.
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
Картата трябва да е с чипа към дебелата страна на модула.Аз даже мойта я сменях днес.Сложих на М-тел че на другите оператори почна да прави проблеми.Но даже и да я сложиш обратно няма опасност за телефона. Просто в единия случей ще ти тръгне а в другия ще даде грешка.Ти я кажи с карта на кои оператор пробваш?Иначе захранването ти е правилно варзано щом на дисплея ти изписва разни работи.
hrpopov217 написа:....Сложих на М-тел че на другите оператори почна да прави проблеми....
Пробвал съм предплатени карти и на трите BG оператори и телефона работи без проблем (само М-Tel го изписва като CITRON

В момента съм с EXTRA SIM (услуга на М-Tel) която представлява втора SIM карта със същия номер и същия абинамент като основната карта с която имате договор към оператора. Идеята е, че като те търсят звънят и двата телефона (мобилния и в колата) и като приемеш обаждането от единия, другия изключва (т.е. активен остава този от който е прието обаждането, а другия по време на разговора е неактивен)
Когато се инициира разговор, активен е този от който се набира номера ...
Според мен е голямо удобство да имаш един и същи номер на мобилния и в колата
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
И при мен всичко си работеше нормално до преди 3-4месеца, но на Вивател и Глобул като набера някой номер ми изписва End Call? и никакъв сигнал не дава и това само на някои места. Някъде си работи без проблем.И сега сложих на М-тел Prima и си работи както трябва. Може и нещо от моя модул да е.Ама сега като си тръгна не смятам да го бутам.
- тодор цветков
- Потребител
-
- Кара: Е 39 525DA
- Мечтае да кара: M5
Аз съм с филипс без жица неми разпознава картата ,но я слагам под слушалката ,къде точно се намира този модул в багажника при комбитата
13 мнения
• Страница 1 от 1