Амортисиори откаде
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kozarcheto
- Потребител
-
Амортисиори откаде
Трябва да сменям предните амортисиори но не знам коя марка е най качествена и не знам откаде да ги купя защото навсякаде има ментета колата е Е 39 комби имат ли разлика амортисиорите на комбито и на седана 

tedik
- kozarcheto
- Потребител
-
софияLamzi написа:като за начало слагаш bilstein, и сега кажи от каде си за да помисля от каде може да се поръчат.
tedik
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Според мен SACHS е доста по-добро решение.Сервизи D&N,те са вносители и продават на добри цени.Не е задължително да ги сменяш при тях,може само да ги купиш.Имат няколко варианта за Е39,според това какво търсиш от колата(по-добра возия или по-твърда като за по-спортно каране.Аз лично от Билщайн не съм доволен,но уточнявам,че това е мое мнение.......Ако ги сменяш там,върви в сервиза на Подуене,защото в Люлин са новобранци.Чел съм някъде във форума отрицателни мнения за тези сервизи,но за смяна на амортисьори са супер,бързо и чисто........за друго не знам!Успех
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Чак сега ти допрочетох въпроса.Да,задните амортисьори на комбито и на седана са съвсем различни(като и всичко останало по окачването отзад на двете).Когато карах комби,доколкото си спомням задните бяха доста по скъпи от такива за седан.

- alnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525d Combi
Здравей, колега,
отиваш при официалния вносител на Sachs - В&Д авто и си купуваш амортесьори Sachs - цена до петък - 238 лв. бр. От петък нататък е + 10 % нагоре.
По-принцип можеш да вземеш до 10% отсъпка на място в момента.
http://www.vdauto.com/bg/about.php
Поздрави.
отиваш при официалния вносител на Sachs - В&Д авто и си купуваш амортесьори Sachs - цена до петък - 238 лв. бр. От петък нататък е + 10 % нагоре.
По-принцип можеш да вземеш до 10% отсъпка на място в момента.
http://www.vdauto.com/bg/about.php
Поздрави.
Аз предпочитам по добрата возия а не по твърда или спортна:Коя е мойта марка?joropc написа:Според мен SACHS е доста по-добро решение.Сервизи D&N,те са вносители и продават на добри цени.Не е задължително да ги сменяш при тях,може само да ги купиш.Имат няколко варианта за Е39,според това какво търсиш от колата(по-добра возия или по-твърда като за по-спортно каране.Аз лично от Билщайн не съм доволен,но уточнявам,че това е мое мнение.......Ако ги сменяш там,върви в сервиза на Подуене,защото в Люлин са новобранци.Чел съм някъде във форума отрицателни мнения за тези сервизи,но за смяна на амортисьори са супер,бързо и чисто........за друго не знам!Успех
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега от къде това компетентно мнение .....danieldst написа:Само Bilstein.Не ги слущай: SASH,BOGE и така нататъка
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2