Моля ви за съвет покупка 525D типтроник
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- donibrasko
- Потребител
-
- Кара: E60 525DA/177hp
- Мечтае да кара: E60 M5
Моля ви за съвет покупка 525D типтроник
Здравейте, искам да ви помоля за съвет относно ето тази колица http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11232461052721839&f1=details имах същата но ръчка и я продадох и сега ми се кара автоматик. Утре ще ходя да я покарам и може да я взимам моля ви кажете струва ли си и за какво да гледам и слушам и като цяло дават ли много проблеми тези кутии. Това което забелязох днес като проблеми бяха. ABS и блокажа светеха и нямаше доста пиксели дори не се виждаше на колко километра е но е много запазена и вътре и вън. Моля ви за съвет
Благодаря Ви предварително
Bmw 525 2.5d
19900 ЛВ.
Дата на производство февруари 2001 г.
Тип двигател Дизелов
Мощност (к.с.) 163 к.с.
Скоростна кутия Автоматична
Категория Седан
Пробег 138000 км
Цвят Черен
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Автопилот, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатроник, Ксенонови фарове, Лети джанти, Металик, Парктроник, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване, Шибедах
Допълнителна информация:
внос от германиа, обслужена в BMW-Варна, нови зимни гуми, каско, ГО, типтроник, парк троник отпред и отзад, бленда на огледалата, подгрев седалки, М-пакет. много добро тех. състояние.
Благодаря Ви предварително
Bmw 525 2.5d
19900 ЛВ.
Дата на производство февруари 2001 г.
Тип двигател Дизелов
Мощност (к.с.) 163 к.с.
Скоростна кутия Автоматична
Категория Седан
Пробег 138000 км
Цвят Черен
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Автопилот, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатроник, Ксенонови фарове, Лети джанти, Металик, Парктроник, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване, Шибедах
Допълнителна информация:
внос от германиа, обслужена в BMW-Варна, нови зимни гуми, каско, ГО, типтроник, парк троник отпред и отзад, бленда на огледалата, подгрев седалки, М-пакет. много добро тех. състояние.
Не искам много, искам всичко
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Красива кола колега, но задължително я огледай добре с някой който разбира и мини на диагностика щото щом има такива дефекти аз съм 90% сигурен че има още скрити проблеми...Успех и кажи какво си направил. Аз съм с автоматик и е много голям кеф, а тоя типтроник е супер.
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
- donibrasko
- Потребител
-
честно казано пикселите и ABS-a не ме притесняват толкова много защото на предната когато си я купувах беше същото но с един датчик на ABS-a всичко се оправи но не знам за тази не съм запознат с автоматиците на този мотор
- donibrasko
- Потребител
-
Непременно ще му пратя поздрави а само да ви попитам колко лев да си подготвя долу горе за да се качи на пътя тая кола в смисъл какво и се сменя първоначално долу горе за да ми е мирна главата и някой сзнае ли във Варна има ли някой фен да поправи пикселите, че не съм за пипкава работа много много с две кутии цигари на ден 

- gorota
- кандидат ентусиаст
-
: Колегата е прав само за консумативи ти трябват минимум 1000лв,после да нямаWALL написа:Моят съвет е не бързай с покупката... може и много пари да ти трябват... никой не знае какво е състоянието на колата, обезателно във сервиз за пълна диагностика. Шефа е точно момче, но това са коли 2 ръка и.... сложни при това, и дизел комон рейл още повече пък.

BMW
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
: Колегата е прав само за консумативи ти трябват минимум 1000лв,после да нямаWALL написа:Моят съвет е не бързай с покупката... може и много пари да ти трябват... никой не знае какво е състоянието на колата, обезателно във сервиз за пълна диагностика. Шефа е точно момче, но това са коли 2 ръка и.... сложни при това, и дизел комон рейл още повече пък.

BMW
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Като начало силно съмнявам да е на тези километри щом и пикселите са отишли вече
... мене лично ми се вижда леко ефтина
трябва доста хубаво да се огледа да няма после майко мила 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
donibrasko написа:Непременно ще му пратя поздрави а само да ви попитам колко лев да си подготвя долу горе за да се качи на пътя тая кола в смисъл какво и се сменя първоначално долу горе за да ми е мирна главата и някой сзнае ли във Варна има ли някой фен да поправи пикселите, че не съм за пипкава работа много много с две кутии цигари на ден
Пич, тази кола и аз я гледах февруари месец, и цената и беше ???? не си спомням точно, но излезе едно момче от фургона на автокъщата и каза : от 19К нагоре може да говорим. Да търся ключовете за я запаля? Казах му - не, ще огледам и другите автокъщи/ а има доста знаеш/ А това че свети ABS и блокажа честно да ти кажа трябва да те притеснява , защото ти колата не си я карал нали? Ако в движение пак светят , и НЕ И работи километража и економайзера , проблема не е просто в един датчик, модула на АBS-а. Цената му 2-ра у-ба е около 4-500лв
Давай чети http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... b3ff76546c
- donibrasko
- Потребител
-
Добре направо ще ви питам 18000 заслужава ли си или не? Иначе ясна ми е ситуацията вече долу горе но просто не мога да си намеря хубава кола и се нервирам супер много след баварката която имах и продадох почти на безценица и след това си купих астра 1.8 2003г с всички екстри дори темпомат (което и мен ме учуди) но не е БМВ и харчи ужасно много. Искам 5 серия автомат и това е. Ако някой продава или да ме насочи долу горе от къде да взема читава кола да пише
Последна промяна donibrasko на 31 Мар 2009, 22:11, променена общо 1 път
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
donibrasko написа: ...баварката която имах и продадох почти на безценица си купих.... астра ...... но не е БМВ и харчи ужасно много......

- donibrasko
- Потребител
-
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2