ТЪРСЯ НЯКОЙ, КОЙТО РАЗБИРА ОТ ТДС!!!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 31 Мар 2009, 20:49

predel написа:Пич ти кого правиш на шарани, че нещо не те разбирам....
Дай да ти "помогнем" да си стегнеш колата за продан...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140180&postdays=0&postorder=asc&start=0

:shock: :conf: :maad:
Бобби, това беше излишно да ни го спестяваш...
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 01 Апр 2009, 14:09

Vlados написа:
predel написа:Пич ти кого правиш на шарани, че нещо не те разбирам....
Дай да ти "помогнем" да си стегнеш колата за продан...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140180&postdays=0&postorder=asc&start=0

:shock: :conf: :maad:
Бобби, това беше излишно да ни го спестяваш...
Той изкупува-стяга-продава......голяма врътка е нещо ;)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
няма лошо

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 01 Апр 2009, 22:26

Голяма игра ще стане.

Човеко не се занимавай с глупости, а си купи една кола като хората ако искаш да караш - ако искаш да ремонтираш си на верния път .....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Алфа Ромео 159 SW
Мечтае да кара: kолело
Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)

Мнение от Бобби » 06 Апр 2009, 13:15

Просто неразбирам за какво се нахвърлихте в/у мен... :roll:
Никой с нищо не съм излъгал в форума, а извън него също.... ;)
Части и ремонти..винаги съм си ги плащал...е някой път не са били качествени, но не съм пискал като ощипана невеста!!!
predel, защо се помисли за шаран :?: ...аз на риба не ходя!....специално в Монтана съм доволен от хората, който разбират от баварки....с предишната и до там стигнах в ремонтите...специални благодарности на Дани!...с теб не се познавам..и не разбирам що се палиш :?:
Благодарен съм на колегите ivan и Vlados за цени съвети, който ми дадоха и други колеги, за който сега не се сещам ;)
Щях да пропусна и колегата IAV...много отзивчиво момче от Младост сити ;) ...погледна колата..даде ми някой съвети :idea: ....бързаше, неможах и една бира да го почерпя...но при следващата среща ще бъде двойна
:bchug:
Някой, ако му дължа нещо нека каже....ако трябва и съветите ще заплатя.... :!:
НЕВИЖДАМ НИЩО ЛОШО ДА КУПУВАШ, СТЯГАШ И ПРОДАВАШ :!:
...врътката е в труда, нервите и риска, който поемам ;)
Някой ако ми покаже по здрава запазена и на по ниска цена кола от тази която продавам, ще му се поклоня до земята и веднага ще я купя.... :idea:
:arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140180
другото са приказки найзуст...без да си видял колата или човека който ти я предлага...
п.с. преди да ми давате за в бъдеще съвет по някой проблем...МОЛЯ, който сметне да си определи цена за инфо :idea:
Сажалявам, че за нищо се разлаяха кучетата!
Нямам нищо лично към никой от форума...ако някой има към мен...нека сподели!
Последна промяна Бобби на 06 Апр 2009, 15:06, променена общо 1 път
BMW525TDS
Важното е да си в играта!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 06 Апр 2009, 15:05

Бобби написа:Просто неразбирам за какво се нахвърлихте в/у мен... :roll:
Части и ремонти..винаги съм си ги плащал...е някой път не са били качествени, но не съм пискал като ощипана невеста!!!
predel, защо се помисли за шаран :?: ...аз на риба не ходя!....специално в Монтана съм доволен от хората, който разбират от баварки....с предишната и до там стигнах в ремонтите...специални благодарности на Дани!...с теб не се познавам..и не разбирам що се палиш :?:
Благодарен съм на колегите ivan и Vlados за цени съвети, който ми дадоха и други колеги, за който сега не се сещам ;)
Щях да пропусна и колегата IAV...много отзивчиво момче от Младост сити ;) ...погледна колата..даде ми някой съвети :idea: ....бързаше, неможах и една бира да го почерпя...но при следващата среща ще бъде двойна
п.с. преди да ми давате за в бъдеще съвет по някой проблем...МОЛЯ, който сметне да си определи цена за инфо :idea:

Рамисли и страсти :) Колеги мисля, че е по-добре да има и такива "търговци" на автомобили, които стягат и продават след това, от колкото да наливат добавки в мотора и разни др. селташки тарикатлъци. Надявам се колегата да пази фактури и да ги показва преди продажбата. Както и да е нека си помагаме и без излишни нерви.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бобби » 06 Апр 2009, 15:11

Zubcho написа:

Рамисли и страсти :) Колеги мисля, че е по-добре да има и такива "търговци" на автомобили, които стягат и продават след това, от колкото да наливат добавки в мотора и разни др. селташки тарикатлъци. Надявам се колегата да пази фактури и да ги показва преди продажбата. Както и да е нека си помагаме и без излишни нерви.

Поздрави

Благодаря колега...ти си един от пропуснати те, който си ми помагал със съвети ;) ....ще трябва да дойда на некоя сбирка да се запознаете, както с мен...така и с колата....а след това всеки да си плямпа кво си иска...демокрация :D ...шарен свят...хора всякакви ;) ю
поздрави и на теб ;)
BMW525TDS

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 06 Апр 2009, 18:37

...врътката е в труда, нервите и риска, който поемам ;)
Някой ако ми покаже по здрава запазена и на по ниска цена кола от тази която продавам, ще му се поклоня до земята и веднага ще я купя.... :idea:
:arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140180
другото са приказки найзуст...без да си видял колата или човека който ти я предлага...
Боби ,ако ти кажа какво мисля веднага ще искаш да си изтриеш пост-а :( Никой няма нищо против тебе,за това съм убеден,а ''камоли'' колегата ''предел',който е рядко уравновесен човек и аз имам честта да познавам лично)..............и тий като на там са тръгнали нещата..........
Представи си група хора,които се познават ''виртуално'',но видят ли се лице в лице -все едно са първи приятели;
представи си същата шепа ХОРА,че си лягат и се събуждат с мисълта за колите си-независимо с кой си лягат и стават сутрин ;)
Представи си пак тези хора отворени и съчувстващи за всеки твой проблем, с желание да помогнат без лоши помисли........................
И сега си представи ,че тези хора са разбрали НЕ от тебе ,че ги ''мамиш'' по някакъв начин..........и сега нядявам се разбираш ''цялата магия'' и отношението към теб.
Поздрави и успех и не спестявай нищо,по-лесно е да го кажеш както си е ;)
Единственото място ,в което думата ПАРИ няма смисъл и губи стойност е тук :!:
П.П. не се настъпвай сам по опашката ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бобби » 07 Апр 2009, 9:38

Ванка, кажи си мнението...... :roll: дори и да ме засегнеш няма как да изтрия мнението(нито съм модератор, нито форума е мой)....а и бих искал да са изчистени нещата ;) ...ако мислиш, че се правя на мишка или лисица грешиш!!!!...защото нямаше да пускам в един и същи форум теми в раздели купувам..продавам...и за подръжка....просто нищо не крия :!: ..или пък съм голям търгаш!...и в предишният пост писах и сега ще кажа:...някой ако съм измамил, излъгал или се е почуствал така нека каже :!: ...не съм идиален и бих разбрал кой с какво съм накърнил :!:
Нали се сещаш, че можеше да съм с два ника в единия да разпитвам в другия да търгувам :idea: .....но не съм....щото нищо не крия!
Уважавам колегите в форума...но някой, ако не е на същото
мнение...здраве да е ;)
Ванка това за парите си абсолютно прав..и за тази шепа хора, който си помагате, може би тук се засягате.. :roll: ..просто сте една задружна секта!...а аз по някакъв начин си изкарвам хляба...и не със измама!!!!
п.с. Ако смятат, че използвам форума комерсиално...има начин, как да ме остранят!
Поздрави
BMW525TDS

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 07 Апр 2009, 22:07

Знаеш ли Боби, четох темата поне 5 пъти преди да реша да пиша... Аз съм съгласен с теб, че всеки си изкарва хляба както може, но едни работят, други крадат, трети чакат други да работят заради тях, четвърти имат толкова идеи, че немогат сами да ги осъществят и се налага да си "вземат" помощници... но аз мисля, че въпреки това ТУК в този форум това не е важното... Аз тук (говоря само от свое име в момента) очаквам да срещна хора, които като им видя очите в тях да "светва синьо-бял пламък". Както сам си забелязъл аз съм "кон с капаци" и като видя някой, който прави "комерс" с форума, веднага "налитам". Не ме интересува дали е от София или от Каспичан... просто му казвам какво си мисля в момента, но винаги премислям преди да го напиша... Иван каза, че съм много уравновесен, но май греши (за което не го обвинявам :)) Когато аз си правя колата не пиша във форума "леле боже счупи ми се фарът..." а се опитвам сам да си помогна, когато немога - ходя на сервиз, а когато и в сервиза немогат пиша тук... Оказва се, че тук има хора изпатили, които споделят какво може да се е случило и никой не комерсиализира "синьо-бялата" идея... Аз твърдя, че ти парвиш "комерс" от този подфорум. Ако се интересуваш защо мисля така ще ти кажа: В този подфорум са написани почти всички проблеми, които се случват по нашите коли. Ти обаче не търсиш а директно питаш. Това между впрочем показва, защо не си с 2 ника на двете места - ми просто не ти се правят 2 ника... "айде шараните ще ми дават указания и аз ще им се смея отстрани, как така неуспяват да печелят от своите патила..."
Може би въобще не мислиш така. Може би въобще не си си и помислял, че може така да се случи, но АЗ действително се чувствам предаден и както казваш СЕКСТАНСКОТО МИ СЪРЦЕ КЪРВИ....

Ако бях на твое място и се занимавах с твоя бизнес, нямаше да разпитвам а щях да си ровя тихомълком и да си чета на воля... а ако питах, щях да кажа кой съм и с какво се занимавам и защо ми е необходима ИНФОРМАЦИЯТА

П.П. В тази връзка и по този повод "БИСЕРЕ СВАЛЯМ ТИ ШАПКА БРАТЛЕ....."
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бобби » 08 Апр 2009, 8:58

predel написа:Знаеш ли Боби, четох темата поне 5 пъти преди да реша да пиша... Аз съм съгласен с теб, че всеки си изкарва хляба както може, но едни работят, други крадат, трети чакат други да работят заради тях, четвърти имат толкова идеи, че немогат сами да ги осъществят и се налага да си "вземат" помощници... но аз мисля, че въпреки това ТУК в този форум това не е важното... Аз тук (говоря само от свое име в момента) очаквам да срещна хора, които като им видя очите в тях да "светва синьо-бял пламък". Както сам си забелязъл аз съм "кон с капаци" и като видя някой, който прави "комерс" с форума, веднага "налитам". Не ме интересува дали е от София или от Каспичан... просто му казвам какво си мисля в момента, но винаги премислям преди да го напиша... Иван каза, че съм много уравновесен, но май греши (за което не го обвинявам :)) Когато аз си правя колата не пиша във форума "леле боже счупи ми се фарът..." а се опитвам сам да си помогна, когато немога - ходя на сервиз, а когато и в сервиза немогат пиша тук... Оказва се, че тук има хора изпатили, които споделят какво може да се е случило и никой не комерсиализира "синьо-бялата" идея... Аз твърдя, че ти парвиш "комерс" от този подфорум. Ако се интересуваш защо мисля така ще ти кажа: В този подфорум са написани почти всички проблеми, които се случват по нашите коли. Ти обаче не търсиш а директно питаш. Това между впрочем показва, защо не си с 2 ника на двете места - ми просто не ти се правят 2 ника... "айде шараните ще ми дават указания и аз ще им се смея отстрани, как така неуспяват да печелят от своите патила..."
Може би въобще не мислиш така. Може би въобще не си си и помислял, че може така да се случи, но АЗ действително се чувствам предаден и както казваш СЕКСТАНСКОТО МИ СЪРЦЕ КЪРВИ....

Ако бях на твое място и се занимавах с твоя бизнес, нямаше да разпитвам а щях да си ровя тихомълком и да си чета на воля... а ако питах, щях да кажа кой съм и с какво се занимавам и защо ми е необходима ИНФОРМАЦИЯТА

П.П. В тази връзка и по този повод "БИСЕРЕ СВАЛЯМ ТИ ШАПКА БРАТЛЕ....."

Разбрах те колега ;)
Сега ще ти кажа нещо за себе си, като инфо :!:
Не съм търгаш, нито търговец или голям разбирач на баварки!
Работя като техническа подръжка на автопарка в една фирма...грижа се за застраховките и сервизното обслужване на колите и т.н....но това не значи че съм голям спец, а просто момче което да търчи по задачи!
Макар и да ме опрекнат тук, ще кажа, че съм фен на Алфа Ромео...и това ми е постояната кола.
НО....но, имам голяма слабост към баварките.....първата ми кола беше една страхотна баварка 320...77г. пройзводство...колко хубави спомени имам от нея :D ....тогава нямаше части....карборатор от жигула и сложих, без проблем...задните макферсъни правих от амортесйори на полски Фиат...и т.н.....просто са ми като хоби...взимам, стягам ги с любов и все се намира някой който е харесва!
От тогава са минали 4 баварки през мен....с нито една не съм правил циганийки!....ето сега и последната...е на път да я вземат.....и да ти кажа за има няма месец...печалбата ми е 400лв. от нея....като не включвам търчането документацията и нервите...значи по ТДС-ката съм вложил...нов акумолатор, 2бр ролки нови ремаци...профилактика на цялата ситема охладителна....колери, вакуми и т.н....това си е труд....уплатнявам си свободното време и то с желание ;)
Според мен, не е толкова комерс, колкото хоби!
Примерно, ако колекционираш монети....пак купуваш, продаваш...и там играе пара, нали!
Смятам, че се разкрих напълно ;) ...едва ли някой е бил така подробен в форума.. :roll:
Поздрави ;)
п.с....пак ще повторя, ако някой има нещо против мен...нека сподели :idea: ...макар, че го обърнахме на чат и обяснения...
Уважавам сектата ВИ :bowdown: ...а вие преценете, дали да си комоникирате с мен ;) ....много е лесно да ме игнорирате...
BMW525TDS

Предишна

Назад към E34