Отново без странични огледала - Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 31 Мар 2009, 17:56

Mitaran написа:а как да ги лепиме...дайте акъл

инак само боя може да ги оправи тез... техната мама

Външните 2 щипки колега лепиш,аз специално ги лепя с черен силикон да ги счупят при опит за сваляне,а и да е възможно свалянето,иначе преди ги наблъсках с монтажен кит на бизон и си потроших машинката при опит да си ги сваля,че едното ми го бяха счупили :D
/// 6>4
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от zillius » 31 Мар 2009, 19:13

Извинявам се за спама,но като стана въпрос за огледала,може ли да се отдели самото стъкло от пластмасата отзад и да се види къде е прекъснат реотана,защото едното ми стъкло не ще да подгрява?

Потребител
Аватар
Кара: e39 525 turbalan
Мечтае да кара: 740Li

Мнение от milto » 31 Мар 2009, 19:30

до нас има таксиметрова стоянка и все си мисля че са те -преди сме ги хващали да крадат бензин и други работи изатова си мисля че са те

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Re: ре

Мнение от TheKiller » 31 Мар 2009, 19:43

zillius написа:Извинявам се за спама,но като стана въпрос за огледала,може ли да се отдели самото стъкло от пластмасата отзад и да се види къде е прекъснат реотана,защото едното ми стъкло не ще да подгрява?

До колкото знам е залепено,ако тръгнеш да го отлепяш ще прекъснеш реотана поне на още няколко места ;)
/// 6>4
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 31 Мар 2009, 23:12

огледалата на Е46 и Е39 различни ли са като размер колеги?Напоследък гледам,че само колеги с Е39 се оплакват от свалени огледала и ми е интересно защо на този модел се свалят най-много.

Потребител
Аватар
Кара: e39 525 turbalan
Мечтае да кара: 740Li

Мнение от milto » 31 Мар 2009, 23:47

разликата май беше в подгряването- тоест изводите на самото огледало са от другата страна и трябва да се удължават, ако не се лъжа това е разликата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 01 Апр 2009, 10:16

TheKiller написа:
Mitaran написа:а как да ги лепиме...дайте акъл

инак само боя може да ги оправи тез... техната мама

Външните 2 щипки колега лепиш,аз специално ги лепя с черен силикон да ги счупят при опит за сваляне,а и да е възможно свалянето,иначе преди ги наблъсках с монтажен кит на бизон и си потроших машинката при опит да си ги сваля,че едното ми го бяха счупили :D

А мерси, още довечера ще бъдат залепени ;)

Потребител
Аватар
Кара: E39 520i
Мечтае да кара: E38 Hamann

Мнение от Ilian888 » 04 Апр 2009, 0:23

Колега, свали само огледалото от рамката и провери жичките дали са ти вкарани в изводите от задната му страна. Може да не подгрява, защото се е измъкнала буксата. Моите понеже също ги крадоха 2 пъти и вече имам опит при монтиране и демонтиране.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Re: Отново без странични огледала - Е39

Мнение от DroW » 04 Апр 2009, 18:58

milto написа:Писна ми да осъмвам без огледала - вече им загубих бройката на комплектите които съм купил - дано да им изсъхнат ръцете на гадовете

Колега замисли се сериозно за камера с нощно виждане или гараж или и двете. Няма друга оправия, а така ще се пазиш и от тъпи съседи тоест някои ако има проблем с теб ще го разрешава с теб а не както често става с колата ти.
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 05 Апр 2009, 8:20

Това с огледалата и изобщо с краденето на части вече взе да става досадно. На мен оня ден са се мъчили да ми свалят халогените, "за щастие" са счупили единия и явно са се отказали. Няма по-голям абсурд от това, че се зарадвах че са ми счупили халогена, ама по добре счупен отколкото липсваща част. Тая нашата "полиция" знае само да стачкува и пари да иска, вместо да направят една акция по магазините за втора ръка части и да видим тогава дали ще ни пипат колите.

Май колегата @zAcK, прави най вярното нещо. Като ни откраднат огледало, фар, халоген да не ги сменяме и като те спре ченге и ти пише акт, съди после държавата, че не прави нищо по въпроса за краденето на части и на всичкото отгоре те глобява.

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 05 Апр 2009, 12:46

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 30 Юли 2009, 22:39, променена общо 4 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от bat_ivo » 05 Апр 2009, 14:30

колегата WALL е прав момчета.всичко е поръчка,бързи пари!Знаят кое е скъпо,пускат бригадата,пък ти после ще отидеш да си го откупиш.Идеята не е лоша да се маркират, но да не си ги видим на некое друго бмв.Само тия от моргите ще да са мамка им.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39, 520i 1997
Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG

Мнение от buller » 16 Ное 2009, 13:53

И аз осъмнах без огледало на БМВ-то :cry: Взели са шофьорскто...
Дайте идея как да захвана здраво следващите...
Писна ми от тази държава :|

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 16 Ное 2009, 14:36

Колега лепене му е майката, аз мойте съм ги залепил с монтажен силикон (черен) ако се опитат да ги свалят задължително ще ги счупят. Лайсните на броните съм ги залепил с епоксидна смола, бъбреците съм ги захванал с планки и болтове, халогените също с болтове и то различни та да им се изкриват ръцете мръсни докато се опитат да ги свалят! Фаровете също съм ги хванал с планки за калниците и нитове.
Каквото и да говорим тва е БГ реалността, винаги се намират някви мърши да ти скапват живота.
Аз поне мога да се похваля, че хванах един помияр как се опитва да сваля емблемата на една кола пред блока и го погалих доволно. :bang: :twisted: :smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39, 520i 1997
Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG

Мнение от buller » 17 Ное 2009, 19:39

Прав си, колега dbanchev.
Днес намерих търсеното огледало.
По начина, по който се захващат - свалянето им не представлява трудност за всеки! Няма нужда дори от отвертка...
Аз използвах съвета на колегите тук и намазах доволно кръглата основа на стъклото, както и самите захващащи елементи с черен силикон.
Съветвам всички колеги, които не са подсигурили своите огледала - да го сторят!

ПредишнаСледваща

Назад към E39