Дискове и Накладки?!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Дискове и Накладки?!
Здравейте колеги!
Както се подразбира от заглавието искам да ви питам какви дискове и какви накладки да си сложа на 30-ската (318ис е!)! Попринцип искам да са некви performance ама да ли ще има смисъл с тез оригиналните апарати и от каде да си ги купя,че да не се пре**а с ментета!!!!
Както се подразбира от заглавието искам да ви питам какви дискове и какви накладки да си сложа на 30-ската (318ис е!)! Попринцип искам да са некви performance ама да ли ще има смисъл с тез оригиналните апарати и от каде да си ги купя,че да не се пре**а с ментета!!!!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Аз си взех АТЕ накладки,а дискове още не съм решил Zimmermann Sport или Brembo Max,ама то много и зависи за какво ти е колата - ежедневка или за ръчка само 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
Re: Дискове и Накладки?!
NeedHead написа:Здравейте колеги!
И на мен са ми доста интересни тези теми със спирачките на е30. Особено откакто веднъж леко ме разочарова спирането от 130-140 до 0км/ч. Повече се чудя можели да се накара е30 да спира по добре със стандартен размер на диска. И някои дали знае този диск с какъв апарат се кара. http://cgi.ebay.de/OMP-284mm-Rear-Brake ... 240%3A1318
- NeedHead
- Брррръм!
-
porostorm написа:Задни или предни? Аз отзад заложих на БЕНДИКС дискове с АТЕ накладки!
за сега само предни ще сменям,че те са мн зле!!!
Life is Better SIDEWAYS!

- NeedHead
- Брррръм!
-
Stoicho написа:Аз си взех АТЕ накладки,а дискове още не съм решил Zimmermann Sport или Brembo Max,ама то много и зависи за какво ти е колата - ежедневка или за ръчка само
колата е както за ръчка така и за в града!!

Life is Better SIDEWAYS!

8 мнения
• Страница 1 от 1