ТДС-студено палене(сутрин първо)?
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
ТДС-студено палене(сутрин първо)?
Здравеите.Става въпрос че сутрин колата пали от раз,започва да работи както си трябва на 750 оборота и след 10-тина секунди оборотите почват да падат и гасне.После пали и всичко вече си е супер.А онзи ден паля сутринта стрелката си застана на 750 оборота и до там,давам газ и държа педала повече от минута а оборотите не мърдат?Що е то?
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Vlados написа:А след тази минута, вдигна ли оборотите? Като загрее как се държи?
След тази минута ги вдига постепенно на 750 и после вече всичко си е супер до другата сутрин.Топла си пали и температурата си е на средата и оборотите са си о.к.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Не ми се стува да е от развалена плочка,ако е за смяна ще ти прави проблем винаги,а не само в даден момент.Иван Стоянов написа:Vlados написа:А след тази минута, вдигна ли оборотите? Като загрее как се държи?
След тази минута ги вдига постепенно на 750 и после вече всичко си е супер до другата сутрин.Топла си пали и температурата си е на средата и оборотите са си о.к.
Може би реглаж

Огледай горивопровода и за теч на гориво около дюзите и гнп.Виж горивния филтър ,ако трябва го смени направо,огледай хубаво и горивопроводите в резервоара-търси запушен,хлабав или превид маркуч.
Ако не ти прави други проблеми колата,няма нужда да сменяш плочката.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Не ни се карай де
Така, както си го описал и на мен ми звучи като, че връща нафтата. Сложи един възвратен клапан, за да изолираш тази възможност.

- nitrif
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 635d
- Мечтае да кара: Only BMW...
- Детайли за колата: M6
[quote="Иван Стоянов"]Супер ви затруднявам или просто сте оскъдни на мнения по въпроса?[/quote]Колега имах такав проблем,паля и не мога да дам газ 2,3мин.При мен(бях сменял пло4ка на гнп)не беше зацепена то4но пло4ката с вала на гнп-то,но след като я зацепих пак нямаше газ.Имам приятел в дару кар и мраднах цялата гнп кам двигателя(по негов савет),колата по4на да мени оборотите но газта си доиде,и оттам в при авера в дару кар настроика и мотора запя.В ПЛО4КАТА епроблема,100%
Колега съветвам те да направиш следното:Иван Стоянов написа:Супер ви затруднявам или просто сте оскъдни на мнения по въпроса?
-изваждаш горивопровода,отиващ от горивния филтър към гнп,изваждаш го от страната на филтера;
-изваждаш горипровода от щуцера на гнп-то за излишнато гориво(не този идващ от дюзите,а този отиващ в резервоара)и на негово място стягаш маркуч ,с дължина около 1 метър;
-слагаш ги и двата маркуча(единия,за да дърпа гориво гнп -то директно от бутилката,другия за да връща излишното пам в бутилката) в бутилка пълна с нафта и палиш;
По този начин ще разбереш дали имаш проблем с горивопровода или си за реглаж на плочката.Пиши за резултата
А огледа ли за теч от гнп

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Мерси.Като ви хапне човек и се сцепвате
Теч нямам а центровката на ГНП-то на диагностика хващат ли я кото проблем и колко паре струва в Дару?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Иван Стоянов написа:Мерси.Като ви хапне човек и се сцепватеТеч нямам а центровката на ГНП-то на диагностика хващат ли я кото проблем и колко паре струва в Дару?
дару не си заслужава да се оправят такива неща че дерат кожица от кръста

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Иван Стоянов написа:А в Супер дизел?И въобще къде по принцип?
в Петрич при Ванката докато е още в БГ

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2