Бавно загрява и след смяна на термостат

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RFBM » 27 Мар 2009, 1:15

Колега моята 520ка на минус 5 ми срелката ми застава на 12 часа точно за 16мин засичал сам с хронометар , а на 6 градуса ми загря точно 11 мин пак засичане с хронометар , а инче топло от парното почва да идва когато срелката излиза от синиото чак тогава . Според мен всичко е 6 :D

ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от Fking » 27 Мар 2009, 1:30

xpressm23 написа:Колега ако искаш да пробваш с моята да видиш дали загрява като твоята обади се, няма проблеми.

ако можеш следващия път като я палиш напъло студена обърни внимание колко време и отнема да стигне до средата

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 27 Мар 2009, 8:12

Колега, според мен нямаш проблем с термостата. И аз така мислех като теб, че има проблем защото ми се струваше че загрява по-бавно, ама като го смених си беше същото. Поне сега съм спокоен, че почти всичко по охладителната система е сменено. Другия начин да провериш термостата е, като я изкараш на магистралата, ако не държи средата значи е прецакан. За твое успокоение, след малко като тръгна за работа ще засека и моята за колко време загрява и ще пиша по-късно.

........Засякох времето - на 13-та минута стрелката беше в средата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

термостат

Мнение от wladio » 30 Мар 2009, 17:50

колега просто си купил фалшиф термостат.колко кинти го взе???за бавно греене само термостата е виновен-просто не затваря добре.сменявяй го веднага че и така се кривят глави-повярвай

Предишна

Назад към E39