Моля, дайте съвет 525тдс или 525д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bogiboy
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i e39
Да благодаря ви за мнениата, ще я мина през сервиз, но наистина е и малко на късмет. Във вторник ще е големия ден и ще се похваля после 

- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
bogiboy написа:Да благодаря ви за мнениата, ще я мина през сервиз, но наистина е и малко на късмет. Във вторник ще е големия ден и ще се похваля после
Пожелавам ви късмет!
Само се чудя, кой е този продавач на автомобили в БГ, който ще се съгласи да ходите по сервизи за да диагностицирате колата, преди самата покупка?!?!?!?!?!? Това е голям мит! Огромен! Поне по мои впечатления. Дано да има изключения...
Така че, прав сте, че въпросът е и на късмет. Според мен, най-вече на късмет, а не на "малко" късмет

Поздрави!
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
ALEX_525tds_2000 написа:bogiboy написа:Да благодаря ви за мнениата, ще я мина през сервиз, но наистина е и малко на късмет. Във вторник ще е големия ден и ще се похваля после
Пожелавам ви късмет!
Само се чудя, кой е този продавач на автомобили в БГ, който ще се съгласи да ходите по сервизи за да диагностицирате колата, преди самата покупка?!?!?!?!?!? Това е голям мит! Огромен! Поне по мои впечатления. Дано да има изключения...
Така че, прав сте, че въпросът е и на късмет. Според мен, най-вече на късмет, а не на "малко" късмет![]()
Поздрави!
Ми абсолютно всеки !!! Като не иска да си я полива на паркинга и толкоз ... гледа колегата следващата и така ....
- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
ALEX_525tds_2000 написа:Само се чудя, кой е този продавач на автомобили в БГ, който ще се съгласи да ходите по сервизи за да диагностицирате колата, преди самата покупка?!?!?!?!?!?
map13 написа:Ми абсолютно всеки !!!

map13 написа:Като не иска да си я полива на паркинга и толкоз ... гледа колегата следващата и така ....
Разбира се, точно така. Тук спор няма.

Поздрави!

bogiboy написа:Това 525д коетозаглеждам е 12.2000г. 125000км. нов внос, но ме притеснява ниската му цена само 11000лв а аз много неразбирам от BMW и незнам да не би да има нешто нередно а пък не познавам някой който разбира.
Това е изключително ниска цена за тези години и тези километри и за фейслифт комон рейл. Бих, ако мога, преобърнал тази кола наопаки, за да намеря проблема. Също така съм чувал не веднъж, че при манипулация на километрите изгарят пиксели по таблото - обърни внимание на това.
Една такава кола трябва да струва поне 6-7-8 хиляди евро. Погледни нa www.dat.de за реалната цена за съответната модификация.
Поздрави и успех!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И за мен това е подозрително ниска цена а и тия километри 125 000....Силно се съмнявам, че колата е италианка с тази цена и това е достатъчно за мен даже да не я погледна. Според мен колега, това не е твоята кола, колко и да са паднали цените 11 000 лв. за Е39 525D е смешна цена.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Това за да е читаво на тия пари трябва да е с десен волан.bogiboy написа:Това 525д коетозаглеждам е 12.2000г. 125000км. нов внос, но ме притеснява ниската му цена само 11000лв а аз много неразбирам от BMW и незнам да не би да има нешто нередно а пък не познавам някой който разбира.
обичам BMW
Здравейте колеги!
11000 е наистина цена за tds, а не за 525d common rail двигател!!!
Странното е, че в mobile.de тези модели повечето са по около 300 000км и към 7-9 000 Евро. Тук в БГ всичките са горе долу под 150 000км, не знам как става номера
В една тема имаше "от ДАРУ казаха, че на всички модули километрите са толкова", което ще рече, че е добър майстора дето ги е върнал или че не са върнати?
Колеги, забелязал съм, че някои БМВ-та на по 150 000км например има доста изтъркани копчета (на ел. стъклата и на мултифункционалния волан например), чак са побелели от притриване така да се каже и не се вижда картинката върху тях. Това сигурен признак за "милиони"-те километри ли е или е вероятно от мърлявост на предишния собственик?
11000 е наистина цена за tds, а не за 525d common rail двигател!!!
Странното е, че в mobile.de тези модели повечето са по около 300 000км и към 7-9 000 Евро. Тук в БГ всичките са горе долу под 150 000км, не знам как става номера

В една тема имаше "от ДАРУ казаха, че на всички модули километрите са толкова", което ще рече, че е добър майстора дето ги е върнал или че не са върнати?
Колеги, забелязал съм, че някои БМВ-та на по 150 000км например има доста изтъркани копчета (на ел. стъклата и на мултифункционалния волан например), чак са побелели от притриване така да се каже и не се вижда картинката върху тях. Това сигурен признак за "милиони"-те километри ли е или е вероятно от мърлявост на предишния собственик?
If you think that everything is under control, it's just because you are not moving fast enough!
Опс, май се отплеснах и забравих да си кажа мнението.
Според мен 15-17000 лева ще е читаво 525д 2001-2003 година. А е за по-малко пари, имай няколко на ум, не само едно
И ако можеш да си го позволиш - 525д - нови технологии, след фейслифта, отделно върват с много повече екстри и след някой година като решиш да си купиш по-ново пак поне според мен много по-лесно ще го продадеш!
Според мен 15-17000 лева ще е читаво 525д 2001-2003 година. А е за по-малко пари, имай няколко на ум, не само едно

If you think that everything is under control, it's just because you are not moving fast enough!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2