Тунинг по български

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

а

Мнение от nigh7lif3 » 29 Мар 2009, 19:44

phantomas написа:е няма такъв кошмар , вместо да се оставаш на депресията , съберете се група приятели и право при тоя некадърник , да поема щетите , да връща пари вместо ти да наливаш , стегнете се малко де :shock:

С две ръце съм за тази идея. Лично аз не бих се замислил и за миг :!:

Потребител
Аватар
Кара: к'вот има !

Мнение от chiptuning » 29 Мар 2009, 19:52

"Битието определя сьзнанието"- които сьм бил е ставал сьзнателен !
скъпо платен безделник !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 29 Мар 2009, 20:23

chiptuning написа:"Битието определя сьзнанието"- които сьм бил е ставал сьзнателен !

Бой само ако се наложи, просто си вземете своето. В Сф трябва да сте по-тарикати и да не се оставяте разни мишки да ви цакат. Стегнете се и ходете при тоя. Като се изсипете 20 бмв-та ще зачурулика като славейче...

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 29 Мар 2009, 21:10

Не съм вярвал че на теб може да се случи нещо такова.. всмисъл гледах ви там и теб и Сони .. и то доста време .. и изведнъж гледам тая тема .... :shock: :shock: :shock: Не сте пишльовци.... мъже сте.. не говоря за бой ... ама да го има това да си прехвърлят вината като в 5-ти клас... :confused: ... Със сигурност всичко ще се оправи.. не прибързвай да продаваш колата и т.н. ... в момента си в състояние на афект и изобщо не осъзнаваш какво правиш или ще направиш, изчакай нека мине малко време, като докато минава, направете нещо тия ташаци да ви върнат пари и там каквото са те ощетили!!!! Успех!!!!!!!!!
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 30 Мар 2009, 0:27

Колега прочетох цялата тема и както виждам всички сме с ТЕБ, не се отказвай точно сега!

Иначе тази ситуация олицетворява положението в тази ш*бана държава и как такива нехранимайковци остават безнаказани.

Колега, ако трябва ще дойда до София да се съберем повече коли и да се направи едно показно, за да няма повече такива изродщини!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

Потребител
Аватар

Мнение от carcrasher » 30 Мар 2009, 10:41

[ивее, да не си посмял! аз мойта я мразя 10 пъти повече, та ако някоя ще се продава, то първо ще е любимата! говорихме по въпроса, и аз като теб, но от бояджия, не се отказвай на финала! колата пак ще ти е уникална! ;)
ЕЕЕ, АМА УЖАСНО СЪМ ГОТИНА!!

Потребител
Аватар

Мнение от carcrasher » 30 Мар 2009, 10:54

bum_bum написа:Днес вече нервите ми дойдоха повече и най-вероятно скоро колата ще е за продан с нейния си мотор или на части и неща да чувам за бмв-та вече. :confused:
Не е нормално кола в която си вкарал 5 пъти пазарната и цена да ти носи само ядове :(

не става с бой! това е най-лесно, но пари нямя да видиш ! давай да ходим и да се разберем с тоя, а не да стане като с моя бояджия- от цялятя ситуация само аз бях назад и в дълбока депресия!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Мар 2009, 14:40

ъъъ :roll:
ако ще ти стане по-добре да ида поне парите да ти взема? :roll:
драсни едно лично ако искаш да помагам ;)
пък ако мога и с нещо друго, с удоволствие ;)

Потребител
Аватар

Мнение от carcrasher » 30 Мар 2009, 15:39

VesoPesa написа:ъъъ :roll:

е кои пари? които даде на любо, които даде части и сега ги няма или тези, които ще трябва да даде за боя или за карбона, който полвината е фира от мятяне по земятя или надиране!!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Мар 2009, 15:47

carcrasher написа:
VesoPesa написа:ъъъ :roll:

е кои пари? които даде на любо, които даде части и сега ги няма или тези, които ще трябва да даде за боя или за карбона, който полвината е фира от мятяне по земятя или надиране!!!!!

еми всички на куп :roll:
+ тия за моралните щети ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 30 Мар 2009, 15:53

според мен за всички щети , няма значение дали са за части , издрани елементи или пре*бан мотор , всичко е пара , абе тва все едно да те окрадат пред очите ти и как ще стоиш с вързани ръце не знам ! колега като гледам има хора които ще ти съдействат да се разберете по мъжки с въпросния майстор , сигурен съм че ще дойдат и още , не е казано че ще има бой макар , че боя му е малко , ама и на мен да ми се изтърсят 10-20 коли с хора какво ще правя , на кой ще се обадя ? ще давам пари , ще прехвърлям коли чак хоро ще играе тоя !
BMW 318is

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 30 Мар 2009, 22:45

Опааа, слагаме стария мотор, само една бърза ревизия на вериги, обтегачи, повдигачи, едно чипче ще гледаме да и уредим, да живне в ниските и да се вози да си върши работа. Пък на зима да е живот и здраве като я зазимим, щото Иво се убеди, че за зимата си треа кола тип Астра, Саксо или 106, та тогава ще ги мислим конете, кубиците, тунинга и мунинга. Така, че да се надяваме, че другата седмица, колата ще се кара, е вярно с издъхнало М52Б20, ама все пак ще се движи :D

Потребител
Аватар

Мнение от carcrasher » 30 Мар 2009, 22:54

sonny написа:Опааа, слагаме стария мотор, само една бърза ревизия на вериги, обтегачи, повдигачи, едно чипче ще гледаме да и уредим, да живне в ниските и да се вози да си върши работа. Пък на зима да е живот и здраве като я зазимим, щото Иво се убеди, че за зимата си треа кола тип Астра, Саксо или 106, та тогава ще ги мислим конете, кубиците, тунинга и мунинга. Така, че да се надяваме, че другата седмица, колата ще се кара, е вярно с издъхнало М52Б20, ама все пак ще се движи :D

еееее, стига,стига! знам каде бяхте днес! :twisted:

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 30 Мар 2009, 23:03

sonny написа:Опааа, слагаме стария мотор, само една бърза ревизия на вериги, обтегачи, повдигачи, едно чипче ще гледаме да и уредим, да живне в ниските и да се вози да си върши работа. Пък на зима да е живот и здраве като я зазимим, щото Иво се убеди, че за зимата си треа кола тип Астра, Саксо или 106, та тогава ще ги мислим конете, кубиците, тунинга и мунинга. Така, че да се надяваме, че другата седмица, колата ще се кара, е вярно с издъхнало М52Б20, ама все пак ще се движи :D
:mhihi: :mhihi: и кой от двата "стари" мотора ше качвате?решихте ли :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320
Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband

Мнение от valentino » 30 Мар 2009, 23:36

bum_bum не се притеснявай.И аз купих един много хвален М50В25,обаче като свалих главата се оказа както при теб-буталата имат около 0,7 мм хлабина до блока.И най-лошото е че май този блок е толкова износен че ще трябва да се сменя.Та май и аз ще го разпродавам този двигател на части.
Megasquirt & Megaview user

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning