Камери и радари по пътищата на България
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Камери и радари по пътищата на България
Здравейте на всички
отварям тази тема за да се опитаме да си бъдем полезни що се отнася за превишена скорост. Мои приятели са ми казвали , че вече има комери така да се каже навсякаде. Вапросат ми е има ли камери които да засичат и скороста и то за изванградско, по магистрали или по първокласни пътища. Вярно ли е това, че на всякаде кадето има тези псевдо полицейски коли от картон има и камера кояро снима за превишена скорост.
Колкото повече мнения толкова по точна ще ни е представата за това каде се снима.
отварям тази тема за да се опитаме да си бъдем полезни що се отнася за превишена скорост. Мои приятели са ми казвали , че вече има комери така да се каже навсякаде. Вапросат ми е има ли камери които да засичат и скороста и то за изванградско, по магистрали или по първокласни пътища. Вярно ли е това, че на всякаде кадето има тези псевдо полицейски коли от картон има и камера кояро снима за превишена скорост.
Колкото повече мнения толкова по точна ще ни е представата за това каде се снима.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
blacksapphire написа:http://www.renault-bg.com/radars/index.jsp
Какво точно показва тази таблица колега,че я гледам като голям камък??Някакви временни постове ли са това или? И какво значят тези символи Y и X ?
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Това е готово файлче за качване на SD карта или диск за навигация. X и Y са координати, географска ширина и дължина 

- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
Незнам за магистралата преди бях със гармин когато съм карал по мгистралата,сега съм нова мио и на нея има отбелязани камери,за магистрала не съм я пробвал още. 

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Колеги вземете си един хубав радар-детектор. Така с един куршум се убиват 2 заека. Хем ще хващате камерите понеже и те са с радари и ги засичате и хем ще се пазите от чичко полицаи които вече тръдно ще може да ви изненада. Аз откакто съм с детектор на места където има полиция и преди съм карал с 50 понеже не съм сигурен дали причакват сега си карам с над 80 понеже всеки път знам дали има някои там и ги хващам от километър наи малко. Според мен радара е универсалното решение.
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
DroW написа:Колеги вземете си един хубав радар-детектор. Така с един куршум се убиват 2 заека. Хем ще хващате камерите понеже и те са с радари и ги засичате и хем ще се пазите от чичко полицаи които вече тръдно ще може да ви изненада. Аз откакто съм с детектор на места където има полиция и преди съм карал с 50 понеже не съм сигурен дали причакват сега си карам с над 80 понеже всеки път знам дали има някои там и ги хващам от километър наи малко. Според мен радара е универсалното решение.
Я кажи колега с какво радарче си... И сигурно ли е, че те предупреждава от местата където има камера с радар?
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3