Нови бъбреци
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- fanatic77
- Потребител
-
- Кара: F10 530d, e83 3.0sd
Нови бъбреци
Искам да сложа фейслифтови бъбреци.Колко вървят и трябвали нещо друго да се сменя?
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: Нови бъбреци
fanatic77 написа:Искам да сложа фейслифтови бъбреци.Колко вървят и трябвали нещо друго да се сменя?
Оригинални фейсови бъбреци струват 105лева парчето(210лева комплект) от Ауто+.Те даже са М-кови т.е никелирана е на само рамката а и самите решетки.Нямат налични,срок на доставка 10дни.Аз съм стакива и са страхотни.Нищо не се преправя,махаш старите и слагаш новите.Има и други варианти,но аз ти препоръчвам оригиналните,защото материала и покритието им е както трябва.Другите по евтини решения се скапват(матират,лющят)за нула време и не пасват толкова добре.Успех!

- fanatic77
- Потребител
-
- Кара: F10 530d, e83 3.0sd
- joropc
- младши ентусиаст
-
`DaRkMaN написа:аз пък не съм с оригинални 64 лв. ми струваха 2-та паснаха перфектно и не са мръднали откъм боя
Значи аз не съм случил,защото и аз купих за около 70 лева двата,стояха добре,но им се лющеше никела.После си купих оригинални.Щом твойте са OK,кажи на колегата от къде да си купи,защото ако найстина са читави,няма смисъл да дава пари за оригинални.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
- joropc
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:joropc колега даи снимки да видим твоята кола как е със бъбреците целите в никел ако е удобно?
Значи бъбреците на са целите от никел,но освен рамката никел има и решетката,но само отпред (по канта) на всяка една пръчка ,иначе от много далеч бъбрека пак си излежда черен.....абе м-ков бъбрек,не може да не си виждал.Утре ще ти пусна снимки
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
Даи да видим снимки колега,моя единия се мъчиха да го крадат,обаче леваците са го спукали и оставили полу измъкнат и ще трябва да купувам нови.
11 мнения
• Страница 1 от 1