M51-M57
Модератор: bum_bum
6 мнения
• Страница 1 от 1
- shiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
M51-M57
Здравейте колеги,незнам дали тази тема е за тука но все пак реших да питам.Интресува ме каква е главата на м57д25/525д/ и м51 2.5тдс.Всмисъл дали стават една на друга.Знам че тая на м57 е с 4 клапана на цилиндър.Диаметъра и хода на буталото са еднакви.Ако някой има снимка да ми изпрати да погледна какво представлява тази глава/м57/. 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: M51-M57
shiko написа:Здравейте колеги,незнам дали тази тема е за тука но все пак реших да питам.Интресува ме каква е главата на м57д25/525д/ и м51 2.5тдс.Всмисъл дали стават една на друга.Знам че тая на м57 е с 4 клапана на цилиндър.Диаметъра и хода на буталото са еднакви.Ако някой има снимка да ми изпрати да погледна какво представлява тази глава/м57/.
Дам добра идея имаш колега, единствено трябва да се види дали магистралите ще съвпаднат, както и местата на болтовете и още доста неща. Дано ivan. види темата и има възможност да намери една такава глава за сравнение.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- shiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
Предполагам че би трябвало да съвпадат.До колкото съм запознат тоя мотор е команрейл и мисля че е като тдс-са, само е заменена помпата и главата.Но аз мисля така ,не съм сигурен затова питам ако некой е обърнал внимание и знае това.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Някой да каже нещо по-въпроса?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
еми то като е комън рейл едната няма как да стане на другата ,щото ще ти трябват дюзите,рейл помпата ,електроника общо взето май няма смисъл 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
6 мнения
• Страница 1 от 1