Тунинг по български
Модератор: bum_bum
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
sonny написа:... и всъщност вятъра да е една 20ка дето е станала 25ца
Не знам за вас с bum_bum, ама за мене си е бая набутвация. Но противно на повечето колеги аз ще кажа да не се занимавате с пишман майстора. Мен като ме прецакаха по подобен начин аз така направих. Той оня горе бави, но не забравя. Рано или късно по един или друг начин ще си получат заслуженото.
Успех в съживяването на машината

sonny написа:luizov написа:Изводът е намираш някой познат да ти направи работата и му киснеш на главата да не те изменти, или най добре си караш със сток мотора и нямаш грижи
Докато си караме със сток моторите МАксо и Оямата ше ни кисната и ше лаят из Повера, затова тунинг, мунинг и после да шляпаме Нисанисти

Приеми искренните ми съболезнования.

Добре де тоя сервиз зад автокъщата на Киро ли се пада ?
Аз съм на линия дайте да ходиме да ги резнеме тия пишман майстори...писнало ми е от такива мърши ....
Съвсем сериозен съм ако решите нещо пишете един ЛС
Успех с моторетката сигурен съм ще се справите без проблеми
Тва направо като гледам снимките и ми е болно бе....
Аз съм на линия дайте да ходиме да ги резнеме тия пишман майстори...писнало ми е от такива мърши ....
Съвсем сериозен съм ако решите нещо пишете един ЛС
Успех с моторетката сигурен съм ще се справите без проблеми

Тва направо като гледам снимките и ми е болно бе....
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
и аз минах по този път , толкова прехвален майстор който правил чудеса , е чудото което направи е 4 месеца колата колата да се оглежда и да се правят планове на 5-тия се почна и накрая разбрах че ми е окрал някои неща които са му липсвали по неговата е36-ца , и пича изчезна някаде колата ми остана разглобена оттам сам си разглобих двигателя и т.н. ... няма да казвам колко ме беше яд всеки ден за парите които дадох напред , но един ден съвсем случайно го видях , боя му беше за урок , молеше се и се кълнеше че ще върне парите , ама го наредих в целия град никой да не се захваща с него , мисля че има Господ , но понякога трябва сам да наказваш
BMW 318is
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В крайна сметка се оказа, че мотора не става. Днес бяхме при шлайфистите. Хонингован е за парлама и си е за ремонтни бутала (не, че не се вижда и от снимките де). Неговите си бутала също са фира, тъй като са прегрявани. Няма как обаче да чакам още близо 2 месеца за доставка а при еднаква цена на JE ковани и ОЕМ Колбеншмид няма файда да се взимат вторите от тук.
И така поради ред причини и трети месец в бокса тунинга се отлага за неопределено време.
И така поради ред причини и трети месец в бокса тунинга се отлага за неопределено време.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Shondy написа:sonny написа:bum_bum написа:И така поради ред причини и трети месец в бокса тунинга се отлага за неопределено време.
Грешка брат, не се отлага, смао се премества на друга платформа
ше ги видя налице при мен, какво им има на структурата на буталата?
Прегряван мотор, пресвили и много надрани бутала

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
баси шанса..ти се научи мотори да праиш..а аз един капак не се научих да боядисам 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Без думи съм
И този човек ти е бил препоръчан...направо не мога да повярвам! Мога да ти помогна за JE буталата ако идват от УСА да не идват за 2 месеца ами за две седмици, и да продължите работата, ако искаш ми драсни едно лично 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B