Не вярвах че толкова много обичам БМВ-то си
Модератори: mitaka7, Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
radio_manbg написа:Колега напълно и аз ти влизам в положение.... и на мен ми се реве когато оставям колата в сервиза... тея маистори сърце нямат да ми искат толкова пари
Напълно си прав ... особено когато ти вземат парите и при ремонта ти повредят нещо друго за да отидеш пак

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Съпорт към автора на темата.
Когато човек е отдаден на нещо - то той го прави с удоволствие ..
Надявам се и аз да напиша подобна тема след някоя и друга годинка
Когато човек е отдаден на нещо - то той го прави с удоволствие ..
Надявам се и аз да напиша подобна тема след някоя и друга годинка

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
И още нещо никога не се обижда БМВ-то на сектант ... Каквото и да е то . Като такъв това най-много ме обижда ! И не забравям лошите думи спрямо колата ми 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
Когато човек е отдаден на нещо - то той го прави с удоволствие
абсолютно точно!
аз се отдадох на 2 неща, и със съжаление ще отбележа, че само BMW не ме предад(иначе 5 годишна връзка отиде по дяволите..).
абсолютно точно!
аз се отдадох на 2 неща, и със съжаление ще отбележа, че само BMW не ме предад(иначе 5 годишна връзка отиде по дяволите..).
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Може и да не съм наред според някой колеги, но за мен колата не е просто желязо,което да ме закара от точка А до точка Б, а страст на която отделям доста време. И затова карам БМВ. За същите пари можех да си купя една нова Шкодичка или Рено Симбол и да имам 2 години гаранция или 100 К километра. И всичко щеше да е ОК. И нямаше да треперя да не ми я дигнат момчетата, нямаше да ме спира КАТ и нямаше да пиша в този форум. Най странното е че съпругата ми която на моменти не знаеше каква кола имаме, след като купих БМВ-то също стана голяма фенка и каза че може да го продадем само в два случая: Първият, за да си купим по-нов модел и вторият, само през трупа и. Абе страст, какво да правиш

на 18 години съм и от 2 години насам работя лятото за да събирам за някаква кола...ето ,че предната седмица татко и мама ми купиха БМВ е36 316и !!!
малко ще се отклоня и ще кажа ,че събраното ми остана за мен за тунинг и много се радвам на това решение на татко
не мога да му се нарадвам и трябва да вметна за МАВРУТ ,че и на мен ще ми е кофти и гадно ако ми ударят колата или нещо потрошат...така,разбирам колегата напълно ....
П.С. Следващата ми кола ще бъде отново Баварка

П.С. Следващата ми кола ще бъде отново Баварка

- bavarec6
- Потребител
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: БЕЗ ДА СПИРААААА
- Детайли за колата: ЛУДА Е МНОГО ДА Я Е.А
здравеите колеги,искам да попитам ако има някои от Варна които да чете това да го помоля да ме опъти кам някои сервиз от които е останал доволен,тъи като не сам от Варна и нямам представа каде да отида. Проблема ми е че ми се наложи да отида да ми сменят амбриажа и така от тогава немога да си позная колата,тропа,трака и тнт,пишман от маистори а не искам да се връщам при тях, че незнам какво ще им се случи ако пак ги видя. И така благодаря предварително,дано някои помогне.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Майстор винаги може да те разплаче,дори и ако караш заз,закарвам си моят автомобил за рутинни проверки,майстора започва да пипа и да чупи разни щипки,мърморейки си "как мразя изгоряла пласмаса"...Е кога пък е изгоряла тая пласа за 7-8 години,все пак е БМВ автомобила,не е китайска изработка,просто майстора ръцете са му в за**дника...
От тогава съм си закупил инструмент и си правя сам ремонтите(тези дето не изискват специализирана техника) и вярвайте ми,по доста автомобили съм работил,няма по лесна кола за разглобяване,просто отличен автомобил,а към автора-БМВ несъмнено е един от най-успешните автомобили които те радва докато го караш,но мисля че като пораснеш още малко и опиташ примерно "Додж Вайпър" ,ще плачеш и докато караш...
Ако забогатея повечко ще си взема и додж ...но винаги ще имам БМВ в гаража си...прекрасен автомобил...
От тогава съм си закупил инструмент и си правя сам ремонтите(тези дето не изискват специализирана техника) и вярвайте ми,по доста автомобили съм работил,няма по лесна кола за разглобяване,просто отличен автомобил,а към автора-БМВ несъмнено е един от най-успешните автомобили които те радва докато го караш,но мисля че като пораснеш още малко и опиташ примерно "Додж Вайпър" ,ще плачеш и докато караш...
Ако забогатея повечко ще си взема и додж ...но винаги ще имам БМВ в гаража си...прекрасен автомобил...
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
" И после се случи нещото, което ме потресе - от очите ми се стичаха две сълзи. Изтрих ги и се опитах да се успокоя с мисълта че това е само една кола, но това че я бях оставил на онези "касапи" ме съсипваше тотално. И тогава се замислих, че за послеен път бях плакал преди 12 години на погребението на баща ми....."
Еи това просто ме потресе! Тов нормален човек не може да го напише! Колкото и да обичаш една кола каквато и да е тя не може да напишеш такова нещо! Принципно всеки с предпочитанията към марката която харесва обач това ващо е смешно вече!
Еи това просто ме потресе! Тов нормален човек не може да го напише! Колкото и да обичаш една кола каквато и да е тя не може да напишеш такова нещо! Принципно всеки с предпочитанията към марката която харесва обач това ващо е смешно вече!
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
saleen написа:Човек се отнася с колата си както със себе си, напълно те разбирам
дааа,и аз си обичам много колата и мразя некадърните "Маистори"
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4