Малко разделение на Продава/Купува
Модератор: I.Voykov
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Bavarcho написа:Като няма коментари от сорта на "телефонче.","колко пари","ама от къде си",сиреч няма ненужно UPване ще бъде по добре.
еми ако човекът пуснал обявата е написал тези неща още в първото мнение, няма и да ги има тази коментари

Tux0 Ca !

- Новини
-
Да забраним коментарите в обявите?
Хм... идеята не е лоша и определено ще я разгледаме.
Да извадим обявите, които нямат автомобилна насоченост и да ги пратим в нов раздел?
Не са чак толкова много, за да пречат. Да не забравяме и факта, че комерсиалните обяви скоро ще бъдат извадени от "Продава" и ще се показват по друг начин, така че страниците в "Продава" ще бъдат значително олекотени.
Да извадим обявите, които нямат автомобилна насоченост и да ги пратим в нов раздел?
Не са чак толкова много, за да пречат. Да не забравяме и факта, че комерсиалните обяви скоро ще бъдат извадени от "Продава" и ще се показват по друг начин, така че страниците в "Продава" ще бъдат значително олекотени.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
!!Asen_X написа:Да забраним коментарите в обявите?
Според мен не е добра идея, защото някой като има информация за определен продукт, че има дефект примерно има възможност отдолу да напише и да знаят всички. За пример давам една обява на Е36 кабрио, където продавача казваше, че няма удари, но после по коментарите се разбра, че е имала сигурно около 20 яки удара (образно казано), има и още примерно, но в момента не се сещам
Tux0 Ca !

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
SpUd3r написа:!!Asen_X написа:Да забраним коментарите в обявите?
Според мен не е добра идея, защото някой като има информация за определен продукт, че има дефект примерно има възможност отдолу да напише и да знаят всички. За пример давам една обява на Е36 кабрио, където продавача казваше, че няма удари, но после по коментарите се разбра, че е имала сигурно около 20 яки удара (образно казано), има и още примерно, но в момента не се сещам
Тази коментари ще са позволени,ама един,максимум два!Всичко друго-ЛС

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
!!Asen_X написа:Да не забравяме и факта, че комерсиалните обяви скоро ще бъдат извадени от "Продава" и ще се показват по друг начин, така че страниците в "Продава" ще бъдат значително олекотени.

Kакво ще кажете да се въведе правило за един ЪП на 5 дни или на седмица?
Защото е доста досадно всеки ден едни и същи теми да изплуват, а те не са 5-10, а 2-3 страници

Това в случай, че не се забрани постването изцяло

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:Да забраним коментарите в обявите?
Да, Асене. Има ли нещо лошо в това? Ще пречи ли един такъв подфорум

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Hristo написа:Kакво ще кажете да се въведе правило за един ЪП на 5 дни или на седмица?
Защото е доста досадно всеки ден едни и същи теми да изплуват, а те не са 5-10, а 2-3 страници![]()
Това в случай, че не се забрани постването изцяло
Всеки иска темата му да е на 1-ва страница или поне в първите 30... и затова ъпва.. да не говорим, че малко хора се ровят по 4-5 страници назад... мързи ги...

- Новини
-
SummonedToDIe написа:!!Asen_X написа:Да забраним коментарите в обявите?
Това, че допускаме такива обяви далеч не означава, че имаме желанието да ги стимулираме.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не, че някой ще отговори както се случва последно време, но........ От доста време ми прави впечатление един форум за автомобили на които всички "маниаци" се подиграваме, но с много приятно изглеждащ раздел ПРОДАВА с ясни правила:
- 1. Забранено е публикуването на обяви, които не сa пряко свързани с марката....
- 2. Задължително е публикуваните теми да са ясни и подробни, съдържащи точна информация за предлаганата стока (модел, година, цена и снимки), както и за продавача/купувача (телефон, мейл, алтернативни начини за контакт). Обявата не може да бъде директен линк към друг сайт, където е пълното описание....
- 3. Прилагането на актуална(и) снимка(и) е Задължително.....
- 4. Темите(обявите) са затворени за публикуване на Коментари от Потребителите. Всички коментари по обявите (договаряне, уточняване и т.н.) се извършват само и единствено чрез лични съобщения или по някой от начините за връзка, обявени от продавача........
- 5. Подателят на обявата има право да изтегля темата си пред останалите (UP на обявата) след период, не по-малък от 48 часа (2 денонощия), като това става без нужда от ново мнение, а чрез бутона Вдигни (UP).....
- 6. Потребители, регистрирани преди по-малко от 30 дни, нямат право да публикуват обяви.
- Потребителите имат право на не повече от 3 активни обяви.......
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Lenco написа:Не, че някой ще отговори както се случва последно време, но........
Аз не видях въпросително изречение в поста ти

И на кое не е отговорено

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
SummonedToDIe написа:!!Asen_X написа:....................
аз лично мисля, че няма да има смисъл от такъв подфорум.... за това има Продава и Продава - Автомобили / Мотоциклети

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- Lenco
- Старши скрапер
-
По-надолу минаха доста теми, които останаха малко виснали май, както вървят и тук коментарите. Та за това се извинявам, просто не посмях да задам въпрос, а иначе ако трябва да има такъв той е :Има ли проблем да се подредят нещата в ПРОДАВА и ще се хареса ли това на основната маса потребители?X-citer написа:Аз не видях въпросително изречение в поста ти
И на кое не е отговорено
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Нещата в Продава вече започнаха да се подреждат. Първо се въведе правилото да се пускат обяви само за автомобили БМВ, в момента се работи по въпроса с комерсиалните обяви, след това ще актуализираме правилата и т.н и т.н.
Не виждам защо това да не се хареса на основната маса потребители. Може да не се хареса единствено на хората с автокъщи, които пускат по десетина коли от различни марки да се продават едновременно, защото по един или друг начин това ще им повлияе, но все пак това е БМВ форум и се предполага, че хората влизат тук за да търсят БМВ, а не форд, ситроен или нещо от сорта.
Не виждам защо това да не се хареса на основната маса потребители. Може да не се хареса единствено на хората с автокъщи, които пускат по десетина коли от различни марки да се продават едновременно, защото по един или друг начин това ще им повлияе, но все пак това е БМВ форум и се предполага, че хората влизат тук за да търсят БМВ, а не форд, ситроен или нещо от сорта.

- Lenco
- Старши скрапер
-

- Новини
-
Ако не съм отговорил на нещо в темата, то е защото някъде вече даден въпрос е дискутиран и съм дал мнението си вече.
За последен път ви пиша какво ще се случи с търговските форуми.
1. Комерсиалните обяви отиват в отделена секция като теми, а линкове към тях ще се ротират между първо и второ мнение в темите из различните форуми.
2. Правилата в "Продава" ще бъдат сериозно изменени, модераторите ще имат възможност директно да спират достъпа до тази секция на по-изявените спамаджии и дървени философи из търговските секции.
3. Всички джуджурии, различни от цели БМВ-та и части и консумативи за БМВ ще отидат в друга секция (това още не е сигурно)
Всичко това ще става постепенно, тъй като първо трябва да преминем към друга платформа, а това ще стане през лятото.
За последен път ви пиша какво ще се случи с търговските форуми.
1. Комерсиалните обяви отиват в отделена секция като теми, а линкове към тях ще се ротират между първо и второ мнение в темите из различните форуми.
2. Правилата в "Продава" ще бъдат сериозно изменени, модераторите ще имат възможност директно да спират достъпа до тази секция на по-изявените спамаджии и дървени философи из търговските секции.
3. Всички джуджурии, различни от цели БМВ-та и части и консумативи за БМВ ще отидат в друга секция (това още не е сигурно)
Всичко това ще става постепенно, тъй като първо трябва да преминем към друга платформа, а това ще стане през лятото.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума