Питане за Турбо
Модератор: bum_bum
6 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за Турбо
Колеги искам да ви попитам нещо знам че идеята ми е малко абсурдна ама който може нека отговори ще съм му благодарен:
Може ли на М42 на метан да сложа и Турбо по натам
знам че удоволсвието и икономията не са съвместими
но някъде бех чел за коли на пропанбутан с турбо. Та мисълта ми е какво ще се получи ако сложа на метановата кола турбо и възможно ли е . Когато си се разкарвам из града ще си я карам лекичко на метан. А когато ми се при иска скорост или да се дърпам с некой превключвам на Бензин A 98
Може ли на М42 на метан да сложа и Турбо по натам
знам че удоволсвието и икономията не са съвместими
но някъде бех чел за коли на пропанбутан с турбо. Та мисълта ми е какво ще се получи ако сложа на метановата кола турбо и възможно ли е . Когато си се разкарвам из града ще си я карам лекичко на метан. А когато ми се при иска скорост или да се дърпам с некой превключвам на Бензин A 98
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
е па що да не може да стане това, когато си на метан ще я караш по-лекинко да не свирка много,много турбинката и като ти се преизка Fun щрак на бенз и става лудница
ама аз си мисля,че един път да се резнеш на бенз и повече нема да помислиш за метан
ама аз си мисля,че един път да се резнеш на бенз и повече нема да помислиш за метан

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- petar80
- Потребител
-
- Кара: е 36 м50б25
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Миналата година на морето видях една Акура турбалан на метан, още си беше с хамериканските номера и доста добре си се набираше.
Няма нищо по-страшно от активната глупост.
6 мнения
• Страница 1 от 1