Проблем не се затваря багажника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Е щом е вакум и аз съм пас тогава.А сега като чета постовете на колегите и аз се сещам,че и моята не я смених ами просто я разпънах и и направих ново ухо
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- kozarcheto
- Потребител
-
Проблема е решен
разглобих багажника извадих бравата оказа се че е скъсана пружинката взех една пружинка от един железарски магазин най обикновена за 0.30 стотинки монтирах я и багажника проработи отново това е бил проблема благодаря на всички за съветите които ми дадохте МЕРСИjordao75 написа:Тогава не знам.

tedik
- kozarcheto
- Потребител
-
проблема е решен
беше от пружинката скъсана беше но се сменява много трудноim0tep написа:Колега,какво стана оправи ли проблема с багажника?
tedik
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Re: проблема е решен
kozarcheto написа:беше от пружинката скъсана беше но се сменява много трудноim0tep написа:Колега,какво стана оправи ли проблема с багажника?
И другия път да слушаш хората които са минали по тоя път

- im0tep
- старши ентусиаст
-
`DaRkMaN написа:да ве батки ама на комбито има вакум и е по-различно от вашите пружинки...не че знам решението на проблема ама да не объркате човекабагажника на комбито го засмуква машинката просто не се затваря като на седана
И какъв е тоя вакум дето засмуква машинката???

еми заповядай да ти го покажа
да ти го нарисувам ли как
багажника просто не се затваря като твоя ами застава леко преди затворено положение и се чува един звук и машинката просто го засмуква демек ти за да го затвориш го пускаш от някаде а аз го поставям просто и машинката го засмуква това е нищо кой знае какво просто джитня 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
`DaRkMaN написа:еми заповядай да ти го покажада ти го нарисувам ли как
багажника просто не се затваря като твоя ами застава леко преди затворено положение и се чува един звук и машинката просто го засмуква демек ти за да го затвориш го пускаш от някаде а аз го поставям просто и машинката го засмуква това е нищо кой знае какво просто джитня
Ама това само на багажника ли е или на всички врати?
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
`DaRkMaN написа:за съжаление е само на багажника
Да,но не е вакуум.Просто механизмът на комбито е доста по различен от на седана.При седана(както всички знаете)отварянето е електрическо а затварянето с удар.При комбито и затварянето е електрическо т.е при полузатворен багажник механизмът придърпва насрещника и така се получава затварянето.Ефекта е като при колите с вакуум,но си е чисто електрически.За всички комбите НЕ Е препоръчително затварянето с удар, а свалянето на капака и после леко натискане с пръст(той се прибира сам).Просто щипките който придърпват насрещника са пластмасови и при силен удар заминават.Аз на предишната ми е39,която беше комби,купувах нов заради един умньо,който беше решил,че колкото по-силно удари капака,толкова по-здраво ще се затвори

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Това се казва Soft close. Виждал съм го и на е38, следователно най-вероятно го има като екстра и на е39 седан.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
..Воденичаров написа:Това се казва Soft close. Виждал съм го и на е38, следователно най-вероятно го има като екстра и на е39 седан.
Вероятно.Аз лично не съм виждал на седан..
- viper_dg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46-330i
Re: Проблем не се затваря багажника
колеги помагаите кажете как да си отворя багажника комбито е с ел.затваряне и неиска да се отвори,машинката само си дранчи ватре и нищо
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/
\_o___\\______//___o_/
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3