ТЪРСЯ НЯКОЙ, КОЙТО РАЗБИРА ОТ ТДС!!!!
Модератор: Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Алфа Ромео 159 SW
- Мечтае да кара: kолело
- Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)
Само да се пооправи времето, че тоя женски месец......а и пред блока нямам заслон
...ще я почвам!...сега само трупам инфо
Мерси за съветите...чакам още...

...ще я почвам!...сега само трупам инфо

Мерси за съветите...чакам още...

BMW525TDS
Важното е да си в играта!
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
Някой от форума или да знае къде може да ми направят диагностика...да имат съответният комп.....че ми свети инспекция на таблото
Като изключим Камора и Дару.....
п.с. е..някой ако знае цената в Дару..може да я каже, щото ако е приемлива...и там става.....нали се отнася само за една диагностика, без ремонт

п.с. е..някой ако знае цената в Дару..може да я каже, щото ако е приемлива...и там става.....нали се отнася само за една диагностика, без ремонт

BMW525TDS
и ти се залисваш веч4еБобби написа:Някой от форума или да знае къде може да ми направят диагностика...да имат съответният комп.....че ми свети инспекция на таблото![]()
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
С колегата от предният пост ....
...но неможах да отида, че преди това на Петрохан скъса ремък...и да ти казвам каква одисея...2 часа на пътя добре, че беше хубаво времето
..след това приятелче ми донесе ремък...от там ново приключение как да го прекарам през ролките....нямах и идея за схемата...на двапъти ми излезе дълъг...накрая го нацелих...но малко хлабав ми се стори...така и не разбрах от къде се натяга...но след 10-на километра дигнах капака и о чудо...сам се натегнал
..след това като пристигнах в София...ново чудо
...не съм го сложил като хората(останових това след като разгледах схемата)...но вършеш работа.....
Има някакъв проблем с тоя ремък...но тая седмица ще го разгадая...дали нещо шайби водна помпа ролки..или
...като гледам и новият след изминати 80км. не е добре
Става въпрос за ремъка на алтернатора, хидравликата и водната помпа
п.с. Някой ако може да помага
...схеми чертежи и т.н. 
...но неможах да отида, че преди това на Петрохан скъса ремък...и да ти казвам каква одисея...2 часа на пътя добре, че беше хубаво времето

Има някакъв проблем с тоя ремък...но тая седмица ще го разгадая...дали нещо шайби водна помпа ролки..или

Става въпрос за ремъка на алтернатора, хидравликата и водната помпа

п.с. Някой ако може да помага

BMW525TDS
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Погледни хубаво шайбата на водната помпа, дали ремъка минава както трябва. При мен се бяха развили болтчетата, които я държат и шайбата седеше малко по диагонал, а ремъка беше тръгнал да се изхлузва.
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
Vlados написа:Погледни хубаво шайбата на водната помпа, дали ремъка минава както трябва. При мен се бяха развили болтчетата, които я държат и шайбата седеше малко по диагонал, а ремъка беше тръгнал да се изхлузва.
като е запален мотора се забелязва с око, че играе....но дали се дължи само на болтчетата..утре ще видя...интересно е че няма и капка...не тече....но така измества ремъка....

Има ли някъкъв начин за обтягане на ремъка...

Ако го слагам като миналият път...няма да ми останат пръсти

п.с....как ли ще го сваля...като е бая оптегнат...няма ли да стане, без да използвам ножа, че си е 30лв. и кусур...

BMW525TDS
- Vlados
- с две лица
-
Свали ремъка (има едно като амортисьорче - обтегач, което трябва да напънеш, за да освободи ремъка). Явно болтчетата на шайбата са ти хлабави, след като видимо играе. Не я карай така, защото ще изхвърли ремъка. Другия вариант е да е крива шайбата (стига да е имала причина да се изкриви). Свали си ремъка, така и така доколкото разбрах не е сложен правилно, стегни винтчетата (не ползвай никое от тях за контра, защото ще стегнеш другите, а това ще остане хлабаво и пак същия филм) и си сложи ремъка както трябва.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Бобби написа:Vlados написа:Погледни хубаво шайбата на водната помпа, дали ремъка минава както трябва. При мен се бяха развили болтчетата, които я държат и шайбата седеше малко по диагонал, а ремъка беше тръгнал да се изхлузва.
като е запален мотора се забелязва с око, че играе....но дали се дължи само на болтчетата..утре ще видя...интересно е че няма и капка...не тече....но така измества ремъка.......там ще му еболката някъде ..
..ще видя и ще пиша!
Има ли някъкъв начин за обтягане на ремъка...![]()
![]()
Ако го слагам като миналият път...няма да ми останат пръсти![]()
п.с....как ли ще го сваля...като е бая оптегнат...няма ли да стане, без да използвам ножа, че си е 30лв. и кусур...
драсни на лично да се разберем ,от квартала съм и не е болка този ремък !Имам и и нструмент да го оправим!
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
Vlados написа:Свали ремъка (има едно като амортисьорче - обтегач, което трябва да напънеш, за да освободи ремъка). Явно болтчетата на шайбата са ти хлабави, след като видимо играе. Не я карай така, защото ще изхвърли ремъка. Другия вариант е да е крива шайбата (стига да е имала причина да се изкриви). Свали си ремъка, така и така доколкото разбрах не е сложен правилно, стегни винтчетата (не ползвай никое от тях за контра, защото ще стегнеш другите, а това ще остане хлабаво и пак същия филм) и си сложи ремъка както трябва.
Аз още вчера го оправих ремъка по схемата...но пак си мята....утре ще погледна шаибата и тия болтове, че сега вали цял ден...да му се невиди....а си бях направил сметка толкова неща да погледна по колата..

BMW525TDS
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
Vlados написа:Погледни хубаво шайбата на водната помпа, дали ремъка минава както трябва. При мен се бяха развили болтчетата, които я държат и шайбата седеше малко по диагонал, а ремъка беше тръгнал да се изхлузва.
И при мен същото...добре че ме посъветва за болчетата!
Благодаря ти

..преди малко ги натегнах и всичко се успа

BMW525TDS
- Vlados
- с две лица
-
Бобби написа:И при мен същото...добре че ме посъветва за болчетата!
Благодаря ти![]()
Май повличам край с моите перипетии

- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
Vlados написа:Бобби написа:И при мен същото...добре че ме посъветва за болчетата!
Благодаря ти![]()
Май повличам край с моите перипетииРадвам се, че всичко вече е наред с шайбата. Все пак я наглеждай от време на време.
От как си обелих пръстите...всеки ден дигам капака и първо там гледам

BMW525TDS
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Бобби написа:.............................................
Пич ти кого правиш на шарани, че нещо не те разбирам....
Дай да ти "помогнем" да си стегнеш колата за продан...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140180&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3