Проблем след смяна на джанти
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е63 М6
Проблем след смяна на джанти
Проблема е следния: купих си оригинални джанти на М6 от Германия за моята 6-та серия. Оказа се обаче,че нямат датчик за мерене налягането в гумите и сега ми изписва,че тази функция не работи и постоянно ми свети лампата за налягането в гумите.
Въпроса ми е дали може да се свалят датчиците от старите ми джанти и да се сложат на новите и ще заработи ли функцията,или някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да сподели други варианти за разрешаването му!
Благодаря Ви!
Въпроса ми е дали може да се свалят датчиците от старите ми джанти и да се сложат на новите и ще заработи ли функцията,или някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да сподели други варианти за разрешаването му!
Благодаря Ви!
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Колега,
Доколкото знам колицата мери скоростта на въртене на гумите (оборотите за единица време), не налягането в тях. След смяна на гуми трябва да се нулира въпросната система (става от I-drive) за да се "запознае" с новите гуми. Или поне така е в 5-та серия.
Доколкото знам колицата мери скоростта на въртене на гумите (оборотите за единица време), не налягането в тях. След смяна на гуми трябва да се нулира въпросната система (става от I-drive) за да се "запознае" с новите гуми. Или поне така е в 5-та серия.
- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
Колега,
при мен направо се изписва, че функцията не работи. Не става с нулиране, пробвах.
Гумаджийте казаха, че въпросните дат4ици са във винтилите, а новите ми джанти са с други вентили-без дат4ици.
при мен направо се изписва, че функцията не работи. Не става с нулиране, пробвах.
Гумаджийте казаха, че въпросните дат4ици са във винтилите, а новите ми джанти са с други вентили-без дат4ици.
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравей,ако може да се свалят старите датчици,няма никакъв проблем да се сложат на новите джанти.Разгледай ги внимателно мисля,че са на винт и внимавай за гарнитурата.Препорачително е да я смениш,защото има голяма вероатност да изпуска после от нея.
Успех.
Успех.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series