Информация за датчик на разпределителния вал?!?
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Да не отклоняваме темата но може и Г-н продавача да не е в час какво е правено по колата.IAV написа:и пак най лесния начин е да звънне на Г-н продавача и да го пита а не още пара да набива!
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
littlerock написа:Да не отклоняваме темата но може и Г-н продавача да не е в час какво е правено по колата.IAV написа:и пак най лесния начин е да звънне на Г-н продавача и да го пита а не още пара да набива!
в една друга тема ако не бъркам колегата беше споменал че е взел колата доста изгодно(може и да бъркам) а това обяснява доста неща !
Както и да е въпроса е че в краина сметка колата му е с двигател без ванос а запалване за двигател с ванос!
- FANATIK-s-BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530д
- Мечтае да кара: на път без дупки(ако може)
- Детайли за колата: ламя
Единствените неща които съм сигурен е 4е компютърът който смених с друг(същият)е МС40.1 и си е бил винаги на колата в смисъл 4е си е излезал от завода така и доказателство за това е 4е на компютъра пише номер на рама и той отговаря с номера на рамата->следователно си е оригинален към колата и по вашите думи следва да е била ванос,щом казвате 4е МС40.1 е ванос компютър.
От тук нататък следва 4е двигателят(или главата)е сменян и е сложен без ванос,НО да приемем 4е е така-е как двигател без ванос ще работи със инсталация СЪС ВАНОС???Защото колата работи що годе добре,в смисъл 4е се движи?
Сега ме подсетихте за това да проверя номера на двигателят дали отговаря с този на талона,но някой да ми каже къде се намира този номер
и ако отговаря и оригиналния компютър е за ванос->следва 4е е сменяна само главата- и ще търся глава
Благодаря ви за коментарите,усещам 4е скоро ще се открие проблемът,който никой в майстор в Бургас не можа

От тук нататък следва 4е двигателят(или главата)е сменян и е сложен без ванос,НО да приемем 4е е така-е как двигател без ванос ще работи със инсталация СЪС ВАНОС???Защото колата работи що годе добре,в смисъл 4е се движи?
Сега ме подсетихте за това да проверя номера на двигателят дали отговаря с този на талона,но някой да ми каже къде се намира този номер

Благодаря ви за коментарите,усещам 4е скоро ще се открие проблемът,който никой в майстор в Бургас не можа

Атаката е най-добрата защита...!!!
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Ами аз като бях в КАТ да си регна колата човека гледа отдолу с фенерче една плстина която се пада зад алтернатора някаде около пръчката за маслото ама отдолу мисля че е там 

- FANATIK-s-BMW
- кандидат ентусиаст
-
saint85 написа:Ами аз като бях в КАТ да си регна колата човека гледа отдолу с фенерче една плстина която се пада зад алтернатора някаде около пръчката за маслото ама отдолу мисля че е там
Благодаря,утре ще погледна да видя дали е там,някой друг да каже нещо по темата

Атаката е най-добрата защита...!!!
- FANATIK-s-BMW
- кандидат ентусиаст
-
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2