Информация за датчик на разпределителния вал?!?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 22 Мар 2009, 18:24

IAV написа:и пак най лесния начин е да звънне на Г-н продавача и да го пита а не още пара да набива!
Да не отклоняваме темата но може и Г-н продавача да не е в час какво е правено по колата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 22 Мар 2009, 18:38

littlerock написа:
IAV написа:и пак най лесния начин е да звънне на Г-н продавача и да го пита а не още пара да набива!
Да не отклоняваме темата но може и Г-н продавача да не е в час какво е правено по колата.

в една друга тема ако не бъркам колегата беше споменал че е взел колата доста изгодно(може и да бъркам) а това обяснява доста неща !
Както и да е въпроса е че в краина сметка колата му е с двигател без ванос а запалване за двигател с ванос!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530д
Мечтае да кара: на път без дупки(ако може)
Детайли за колата: ламя

Мнение от FANATIK-s-BMW » 22 Мар 2009, 20:05

Единствените неща които съм сигурен е 4е компютърът който смених с друг(същият)е МС40.1 и си е бил винаги на колата в смисъл 4е си е излезал от завода така и доказателство за това е 4е на компютъра пише номер на рама и той отговаря с номера на рамата->следователно си е оригинален към колата и по вашите думи следва да е била ванос,щом казвате 4е МС40.1 е ванос компютър.
От тук нататък следва 4е двигателят(или главата)е сменян и е сложен без ванос,НО да приемем 4е е така-е как двигател без ванос ще работи със инсталация СЪС ВАНОС???Защото колата работи що годе добре,в смисъл 4е се движи?
Сега ме подсетихте за това да проверя номера на двигателят дали отговаря с този на талона,но някой да ми каже къде се намира този номер :help: и ако отговаря и оригиналния компютър е за ванос->следва 4е е сменяна само главата- и ще търся глава :roll:
Благодаря ви за коментарите,усещам 4е скоро ще се открие проблемът,който никой в майстор в Бургас не можа :help: :help: :help:
Атаката е най-добрата защита...!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 22 Мар 2009, 20:41

Ами аз като бях в КАТ да си регна колата човека гледа отдолу с фенерче една плстина която се пада зад алтернатора някаде около пръчката за маслото ама отдолу мисля че е там ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FANATIK-s-BMW » 22 Мар 2009, 21:44

saint85 написа:Ами аз като бях в КАТ да си регна колата човека гледа отдолу с фенерче една плстина която се пада зад алтернатора някаде около пръчката за маслото ама отдолу мисля че е там ;)

Благодаря,утре ще погледна да видя дали е там,някой друг да каже нещо по темата :( :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 22 Мар 2009, 22:00

Ето къде е номерът не двигателя (клик върху картинката):
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FANATIK-s-BMW » 22 Мар 2009, 22:22

Postman написа:Ето къде е номерът не двигателя (клик върху картинката):
Изображение

Благодаря колега!!!

Предишна

Назад към E34