спешен въпрос
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
спешен въпрос
моля за извинение знам че не е мястото тука но прсото тука по бързо ще ми забележат темата ... та да питам колко време трябва за да изсъхне силикона за прозорци...
правя си фаровете черни и ги намзах с този черния силкон за прозорци но абсолютно ниукъде не мога да наемря колко време му трябва за да изсъхне
още веднъж се извинявам че пускам тук темата но ми трябва спешен отговор
благодая предварително на отзовалите се...
правя си фаровете черни и ги намзах с този черния силкон за прозорци но абсолютно ниукъде не мога да наемря колко време му трябва за да изсъхне

още веднъж се извинявам че пускам тук темата но ми трябва спешен отговор
благодая предварително на отзовалите се...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Остави ги да преспят една нощ у вас и са ок.А ако бързаш поне два-три часа да поседят на топло.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
не съм сигурен но мисля че при 20 градуса му даваха около час , но за пълно засъхване на повечето им дават 24 часа
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
За втвърдяване 2 часа . За пълно изсъхване 12-24 в зависимост от температурата, влажността и сякви други фактори.
- E30_M_Tech_ll
-
-
мерси колеги за отговорите фаровете са вече на колата... сега свалих дългите да видим и с тях ква ще я фтасам...
инъче това което казвате е вярно 2-3 часа да втърди 12-24 за пълно...

инъче това което казвате е вярно 2-3 часа да втърди 12-24 за пълно...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- hhhman
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30
- E30_M_Tech_ll
-
-
ето как станаха късите...
при тях нарпавих голяма грешка че не боядисах пластмасата отъвтре черна и като сложих лупата гледам а няква бяла лента отзаде..... хаха
след това трябваше с една четчица да ги боядисва от вътрешната страна ама станаха
днес ще се опитам да направя дългите смисъл аз съ мго свалил единия и съм му махнал джама сега остава да нарпая пластинките .. за които имам шаблон.... но се чудя дали да им правя накъв захват или просто да ги оставя така да си висят вътре... дали няма да се разместят с тия наще пътища?

при тях нарпавих голяма грешка че не боядисах пластмасата отъвтре черна и като сложих лупата гледам а няква бяла лента отзаде..... хаха
след това трябваше с една четчица да ги боядисва от вътрешната страна ама станаха

днес ще се опитам да направя дългите смисъл аз съ мго свалил единия и съм му махнал джама сега остава да нарпая пластинките .. за които имам шаблон.... но се чудя дали да им правя накъв захват или просто да ги оставя така да си висят вътре... дали няма да се разместят с тия наще пътища?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Капни им по една малка капчица силикон във всеки ъгъл и спи града ама гледай хубаво като ги слагаш преди да затвориш стъклото да не ги оставиш на криво 

- E30_M_Tech_ll
-
-
между другото точното това си мислех и аз да нарпавя... явно така ще е ....
10 мнения
• Страница 1 от 1