Възможно ли е?
Модератор: bum_bum
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Възможно ли е?
Става въпрос за облепяне на детайли от колата с фолио, вместо боядисване. Например преден капак, таван и багажник. Имат кусури: отлющена боя, напуквания на кита. Тенкю предварително!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Може...всичките тия рекламни коли с какво мислиш са облепени ?
Но щом имаш отлющвания и пукнатини, ще си приличат под фолиото, че даже ми се струва и че ще се подчертаят още повече.Не съм сигурен за последното, но определно няма да се скрият.
Но щом имаш отлющвания и пукнатини, ще си приличат под фолиото, че даже ми се струва и че ще се подчертаят още повече.Не съм сигурен за последното, но определно няма да се скрият.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
С карбоново фолио ще заспи
но както каза колегата, ако има по голями цепки и фуги ще трябва леко да ги замаскираш преди това. Карбонът седи много красиво 

колега погледни този саит http://miro-folio.com/ намира се в село Рогачево а човека който ще търсиш е Миро.Надявам се да съм помогнал

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
HouSLeX написа:колега погледни този саит http://miro-folio.com/ намира се в село Рогачево а човека който ще търсиш е Миро.Надявам се да съм помогнал![]()
![]()
Благодаря ти много! Рогачево, ако не се лъжа, е някъде около Варна.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
ktv написа:HouSLeX написа:колега погледни този саит http://miro-folio.com/ намира се в село Рогачево а човека който ще търсиш е Миро.Надявам се да съм помогнал![]()
![]()
Благодаря ти много! Рогачево, ако не се лъжа, е някъде около Варна.
дам ей там след албена бензиностанцията бултрак поглеждаш в ляво и гледаш едни гадни къщи и хотели вили на един хълм ,даже бате ти боико има къща там .ако тръгнеш от картинг пистата нагоре няма къде дугаде да отидеш

- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
Братле то лошо нема с тва фолио де ама ти сигурен ли си че ще ти излезе по-евтино, другото което е искаш да сложиш на 40 годишна жена секси дрехи и тя да хваща окото - не става трябва пластична операция - демек боядисване, Не че ти се бъркам де ама просто съвет....
- narezankov
- Потребител
-
Ако ще облепваш целата кола с тва фолио няма да постигнеш нищо повече от цигания .Ако ти е за продаване пръсни я , ако ли не карай си я така и не се притеснявай .
9 мнения
• Страница 1 от 1