СОФИЯ - сбирки Е34 - Неделя 18:00ч на ОМВ на Гешов
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- fancy_girl2904
- Потребител
-
Много ще се радвам да направиме една такава сбирка, аз наскоро се присъединих към колектива и с удоволствие бих обменила малко опит. Понеже виждам доста предложения и за среща на крак на някой паркинк и за заведение, защо не вземем да се съберем някъде за около час да си поровичкаме по колите и после, който има желание да седнем на маса да хапнем и пийнем както си му е реда!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
fancy_girl2904 написа:Много ще се радвам да направиме една такава сбирка, аз наскоро се присъединих към колектива и с удоволствие бих обменила малко опит. Понеже виждам доста предложения и за среща на крак на някой паркинк и за заведение, защо не вземем да се съберем някъде за около час да си поровичкаме по колите и после, който има желание да седнем на маса да хапнем и пийнем както си му е реда!
Добре дошла в отбора! Точно това "някъде" трябва да решим къде да бъде. Ако имаш някакви предложения - давай. Мисля, че трябва поне да има някакво кафенце на близо, за да може дори и на крак да сме, да има от къде да се вземе по нещо.
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
fancy_girl2904 написа:Много ще се радвам да направиме една такава сбирка, аз наскоро се присъединих към колектива и с удоволствие бих обменила малко опит. Понеже виждам доста предложения и за среща на крак на някой паркинк и за заведение, защо не вземем да се съберем някъде за около час да си поровичкаме по колите и после, който има желание да седнем на маса да хапнем и пийнем както си му е реда!
Айде добре дошла и от мен не му е тук мястото за поздравления ама евалата за избор на автомобил

По темата ние вече организирахме една ремонтна сбирка и се получи много добре

1. Ремонтна сбирка един път в месеца (неделя около 10-10:30)
2. Вечерна сбирка за лафче всяка сряда примерно
Дайте първо това да решим и после каде

Последна промяна saint85 на 20 Мар 2009, 15:47, променена общо 2 пъти
- fancy_girl2904
- Потребител
-
Колеги, аз се сещам за две удобни места. Едното е горе на битака, там има голям паркинг и ще може да се съберем и без външни лица, другия вариант е на паркинга на НИМ, той също е голям. Преди имаше и готина отсечка за кратки гонки ама наскоро й сложиха легнали полицаи. Въпреки това пак е удобно, а и нагоре към Бояна има доста заведения към които може да се насочим по късно!
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравейте колеги,
Аз не съм от София, но ако позволите да Ви предложа едно местенце.
Хотела на БАН, бул."Шипченски проход" 50
Тихо е, закътано е, има паркинг голям (бих казал много голям). Лоби бара на хотела е с цени народни (все пак е за професори
), само за скара не става.
Това е.
Поздрави,
Д
Аз не съм от София, но ако позволите да Ви предложа едно местенце.
Хотела на БАН, бул."Шипченски проход" 50
Тихо е, закътано е, има паркинг голям (бих казал много голям). Лоби бара на хотела е с цени народни (все пак е за професори

Това е.
Поздрави,
Д

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
колеги аз предлагам да насочим националния си поглед към града на съединението или небезизвестния Пловдив... ще напълним паркинга на амфитеатъра и готово
а относно софия.... която принципно съкс..... тук отново ще предложа 2 бензиностанции които са много близко една до друга лукойл и омв и ще да имат място за 20тина 5чки, една 7ца и едно алди(като сандвичите)....
лукойла и омв-то на сердика.... дори има и автомивка (омв-то)
между другото паркинга на БАН ме кефи.. въпреки че напоследък наслагаха некви бариери там, не че не може да се влиза ама да не земат да ги пуснат и да си бият шута кабинковците и да не можем да влезем/излезем.... но с тия народни цени.... ме навихте просто на макс....
Иначе аз сам навит и за пред блока на Стую от където може да отидем до кръчмата срещу умРелакса на ромско шосе където освен покъртителните цени, ще слушаме плезири за ухото от рода на Брена, Шабан и Мирослав.....
мислете му!

а относно софия.... която принципно съкс..... тук отново ще предложа 2 бензиностанции които са много близко една до друга лукойл и омв и ще да имат място за 20тина 5чки, една 7ца и едно алди(като сандвичите)....

лукойла и омв-то на сердика.... дори има и автомивка (омв-то)
между другото паркинга на БАН ме кефи.. въпреки че напоследък наслагаха некви бариери там, не че не може да се влиза ама да не земат да ги пуснат и да си бият шута кабинковците и да не можем да влезем/излезем.... но с тия народни цени.... ме навихте просто на макс....
Иначе аз сам навит и за пред блока на Стую от където може да отидем до кръчмата срещу умРелакса на ромско шосе където освен покъртителните цени, ще слушаме плезири за ухото от рода на Брена, Шабан и Мирослав.....
мислете му!
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Колеги тази тема е за сбирката на Е34 в София, не за националния събор 

Последна промяна ***BMW-FEN*** на 21 Мар 2009, 15:49, променена общо 1 път

- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Тази събота и неделя не успяхме да се организираме както трябва, но ви предлагам за 29ти да се стабилизираме и твърдо да се съберем 

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
националната, да е преди 30.05..... иначе ще псувам лошо и ще се пенявя.... (второто повече, просто всеки може да псува... пенята си е изкуство)
дам 28и към 11:00 кацаме на лукойла на сердика..... и от там решаваме на къде.. или вътре на по кафе. аз лично съм за "скара, бира, плаж, мореееее...нямаш грижи пролет е"
дам 28и към 11:00 кацаме на лукойла на сердика..... и от там решаваме на къде.. или вътре на по кафе. аз лично съм за "скара, бира, плаж, мореееее...нямаш грижи пролет е"
- Vlados
- с две лица
-
- fancy_girl2904
- Потребител
-
28 звучи чудесно! Аз също съм ЗА паркинга на БАН, щом си има и прилично заведение, не виждам какво повече ни трябва! А колкото до националната тъй като няма чак толкова Е34 няма да е толкова трудно да се организираме за към края на лятото. Аз бих се заела с търсенето на местенце и бих могла да ви предоставя няколко идеи до няколко дни.
- Vlados
- с две лица
-
Zubcho написа:Национална сбирка в Габрово! Така и колегите от северна България няма да мрънкат.
А това на БАН искам линк на картата как се стига до него, че не се сещам.
Поздрави
Колегата ddddk е дал схема - http://picbg.net/pic.php?u=27306aP5U7&i=291609
Иначе аз в Габрово не съм ходил

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
анатема!!!!!!
на схемата има 1во РПУ...... ПУ! ПУ! ПУ!
айде на лукойла..... какъв бан в събота сутрин - там по това време све са още пиени... учени
на схемата има 1во РПУ...... ПУ! ПУ! ПУ!

айде на лукойла..... какъв бан в събота сутрин - там по това време све са още пиени... учени

Последна промяна kowalski на 23 Мар 2009, 9:10, променена общо 1 път