Луд ли съм или не съм

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 16 Мар 2009, 20:06

айде и аз ще споделя моята болест.. пак е свързана с марката, но е доста по-зле.. :| .. предимно събота или неделя, когато взема БМВ-то.. попринцип карам Сузуки Витара.. :(, отивам на Бояна след като всички рейсъри са си тръгнали.. правя 1-2 бавни обхода на маршрута, оглеждайки се за куки. Карам посока Младост и гледам в насрещното платно.. миналият път имаше 2 патрулки и се оптах да предупредя максимален брой хора с присветване на дългите, ама май не ме разбраха.. та след като направя обхода, уверя се, че всичко е ОК.. обръщам при края на мантинелата, прекръствам се 3пъти.. (по-традиция, казвам си молитвата) и му надавам страст колкото може... не след дълго.. прекъснатата линия става непрекъсната и километража минавайки покрай ОМВ показва 200-205.... след това намалявам спокойно и се прибирам..
Пробвах 2 пъти да дрифтя пред историческия, ама тази работа май не ми се отдава..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 120L/E28
Мечтае да кара: E24
Детайли за колата: 05.82 Balticblau metallic

Мнение от 325_TDS » 16 Мар 2009, 23:31

Надявам се ,че си поглеждате температурата на водата,че се получават ексцесии някой път :winky: иначе болеста е хроична и много заразна ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 16 Мар 2009, 23:55

Преди да взема бимата винаги съм се чудил какво толкова намират в това да сучат гъзовете по завойте, а и не само. След като я взех, реших и аз да пробвам. Викам си "епа я да видя, кво толкоз намират в цялата тая работа"....еми вече от 10 завоя поне 5 ги взимам по "стандартния" начин :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 17 Мар 2009, 12:16

щом ти е хубаво прави го

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 17 Мар 2009, 12:22

аз в града рядко я суча по завоите но изляза ли някаде по околностите няма завой без дрифтове
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmwlado » 18 Мар 2009, 0:58

Всичко което прочетох до тук е много добре,но нека бъде в границите на РАЗУМНОТО,защото понякога става играчка.......плачка. :winky:
bmwlado

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Re: Луд ли съм или не съм

Мнение от mihal » 19 Мар 2009, 16:53

drmirchev написа:Колеги не знам за вас но нещо напоследък ме е хванала няква болест да си въртя колата на всяко по интересно място. Нещо като нестандартине места за правене на секс, примерно в кенефи, автобуси, дискотеки и такива подобни. Та за въртенето да доразкажа, значи случва ми се да мина покрай някой паркинг дето ми се стори симпатичен и без коли и гас вътре 4-5 мин. понички и си продължавам по пътя после. И днеска пак отивам сутринта на лекции и гледам паркинга на университета празен и кат ми са откри.... :driving:

Колега ти ли спря със "страхотна" маневра днес сутринта до моята 3-ка на паркинга пред ел. факулта? :D :driving: :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 21 Мар 2009, 10:52

:banghead: :dunno: не се смей, че бях с едни гадни обувки и адски изнервен и ми заседна крака между педалите, голям срам :mhihi: за пръв път ми се случва :uups: . Иначе колата е като чук нищо и няма 8) само дето имаше пръст чак по предното стъкло :winky:

Ако го бях видял това дето го направих отстрани щтях чесно казано да се спукам да се хиля и търкалям по земята, не ви знам как издържахте без да се убиете от смях. :mhihi:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 21 Мар 2009, 21:55

drmirchev написа::banghead: :dunno: не се смей, че бях с едни гадни обувки и адски изнервен и ми заседна крака между педалите, голям срам :mhihi: за пръв път ми се случва :uups: . Иначе колата е като чук нищо и няма 8) само дето имаше пръст чак по предното стъкло :winky:

Ако го бях видял това дето го направих отстрани щтях чесно казано да се спукам да се хиля и търкалям по земята, не ви знам как издържахте без да се убиете от смях. :mhihi:

колега недей така да се излагаш,обувките не трябва да са ти оправдание :D айде тренирай и те искам подготвен на Калояново :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: от време на време

Мнение от sezo_ » 21 Мар 2009, 23:16

А бе то ако бяхме нормални нямаше да седим в пустия форум, да гледаме кой кви гуми,джанти и матори продава да си киприм колите и да търкаме джапанките ..... А това с въртенето си е на право ... незнам хем ми дига адреналина хем после съм супер спокоен.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

І+І

Мнение от gazi » 25 Мар 2009, 9:42

Само така колега , и аз така като видя някво по-голямо място и вече си го измервам в това колко БМВ-та могат да се съберат . :D
-------------------------------------------------------------------------------------
Projektzwo написа:заглавието на темата, трябваше да бъде "тъп ли съм или не съм"...

нямам думи
Ерес е название, с което Баварската църква характеризира религиозните учения, отклоняващи се от официалната догма .

Изображение

http://www.vbox7.com/play:241b3c6f22
http://vbox7.com/play:ed73114c
http://vbox7.com/play:9e8a99595c
http://youtube.com/watch?v=ZsBCzDFWO5E

Потребител
Аватар

Мнение от fancy_girl2904 » 26 Мар 2009, 22:47

Колеги, да ви кажа според мен от марката е! Аз от скоро имам баварец ама като се кача на него и...нали знаете, луд умора няма! А попринцип изобщо не съм агресивен шофиор. До скоро карах постоянно едно волво S70 и като си се кача сутрин на него тихо и културно си се размотавах, а сега с този баварец направо не си вярвам какви ги върша, ама тръпката си е тръпка и тва е! :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 26 Мар 2009, 23:36

Дето викаше един авер от казармата "Аз ша ви еба номерата" :mhihi:

От утре почвам и аз така да карам :D .
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 27 Мар 2009, 0:26

Крайно разочарован съм... имаме една Опел Антара 6 цилиндъра В-образен, 3200сс.. 223кс или и 7.. беше. БМВ-то я смачка .. на същата тази отсечка..
Като се замисля, то няма лошо да бие БМВ-то, ама все пак възлагах големи надежди на Опел-а.. :mhihi: , а той дори не доближи 200

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW i8

Мнение от Amigo0o » 03 Апр 2009, 18:23

Направо ви се чудя от къде кинти за гуми :ok:
Последна промяна Amigo0o на 15 Ное 2009, 22:43, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории