Проблем с е34 520
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
kowalski написа:ще те посъветвам да се насочиш като за начало към консумативите предимно ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР...
Въздушния филтър не саздава проблеми при газовия инжекцион!
За свещите определено мини на НЖК

Прекъсването според мен не е от газта.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
ами доколкото сам я карал на бензин не прекъсва. даже тази сутрин като я запалих студена и в един момен като и подадох газ заглухна и изгасна тва и друг път го правеште студена ма аз мислех че е от свещите и затва ги смених а те на пак същата работа 

Който не харесва моята мелодия бързо да поема свойта лична траектория!
Колега споредмен имаш проблем с запалителната уредба на двигателя, но не е изключено да имаши проблем в подаването газ от газовия инжекцион. Съветвам те да отидеш при някой добър специалист по тоците и да и закачи кебелите и ще си каже.
Ако и след като ти се иправи прекъсването не ти спадне разхода на гориво ми се обади да ти дам една добавка за горивото. Аз я ползвам и съм много доволен, разход:8 л. газ с 120км/ч и 9.5 л. газ над 160км/ч .За в града разхода емного относително явление , зависи в кой грат карате , дали карате в пиковите часове и така нататък. Аз лично в пловдив ми идва между 15-17
Ако и след като ти се иправи прекъсването не ти спадне разхода на гориво ми се обади да ти дам една добавка за горивото. Аз я ползвам и съм много доволен, разход:8 л. газ с 120км/ч и 9.5 л. газ над 160км/ч .За в града разхода емного относително явление , зависи в кой грат карате , дали карате в пиковите часове и така нататък. Аз лично в пловдив ми идва между 15-17
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Ти пък как я добавяш тази добавка в газта
И този разход дето го споменаваш за мотор 150hp ми се струва не реален...

Интересно ..аз тия дни щте я карам за газта да я оправят че чисто се скапа ...иначе до последно си прекъсваше ..обаче и ми се струва нещто тровама на страрт дори и на бензин..знам ли? Даже по някой път незнам какво и става мисля че се побърква ...примерно на искачване ..по стърмно .. газта до доло на 3-та неможе да отцепи набира се едно карам на дедо жигулата а тва нее всеки път щто така нз зех да се отчайвам.
Който не харесва моята мелодия бързо да поема свойта лична траектория!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
danko написа:Интересно ..аз тия дни щте я карам за газта да я оправят че чисто се скапа ...иначе до последно си прекъсваше ..обаче и ми се струва нещто тровама на страрт дори и на бензин..знам ли? Даже по някой път незнам какво и става мисля че се побърква ...примерно на искачване ..по стърмно .. газта до доло на 3-та неможе да отцепи набира се едно карам на дедо жигулата а тва нее всеки път щто така нз зех да се отчайвам.
Аз не мога да разбера как без да идеш на някой газаджия или диагностик седиш и само ревеш като малко дете на майка си тука. Извинявай ама всеки трети като има проблеми и пише в този форум и нищо не прави после по проблема си. Стига рев - иди и си виж колата на майстор.
Това прекъсване може да е от много неща. Като се почне от лули, бобини и се стигне до разни датчици.
Явно и твоята кола има някакъв проблем и то сериозен и има нужда от майстор да я погледне. Ако не ти се дават пари за части и са ти скъпи, защо си с БМВ? Мини на Орел или Волфваген и си свиркай. Частите за БМВ са скъпи ама като смениш и кеф, повече не се бара. Това поне за скъпите части съм го разбрал, говоря за неща от сорта на 300-400лв бройката.
Верно пари са и никой не ги изкарва лежейки, ама аз лично като си купувах колата и знаех, че ще се дават яките суми

До сега съм налял някакви 6000лв сигурно в моята и продължавам с пълна пара

Успех със ремонта и пиши като си оправиш колата.
Поздрави
Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
dj_ennsy_1 написа:Ти пък как я добавяш тази добавка в газтаИ този разход дето го споменаваш за мотор 150hp ми се струва не реален...
Добавката е във вид капсоли(хапчета) и се поставя в отвора на зареждащия пистолет на пропан-бутана и под действието на високото налягане постъпва в бутилката и се разпрашава.
А ако искаш доказателства за разхода ми ела до пловдив напълни ми бутилката до горе, после правим едно кръкче до софия и обратно по магистралата и пак зареждаме до горе и то ще си покаже.....аз няма да коментирам

А който иска да опита от добавките, може да ми пише имам в наличност ( добавката е универсална - бензин, дизел, газ)

Колега и на мен ми дава горе-долу някъде толкова разход в града.Това е нормално!
Имай предвид следното...двигателя ти е шестак,газта няма тази енергийност както бензина,колата по талон е 1 600 килограма нужна си е тяга за да тръгнеш,опитай се да я буташ сам да видиш че няма да можеш да успееш.
Незнам откъде си,бих те пратил при един газаджия да ти я погледне.Златни ръце има.две коли съм му закарал и съм много доволен от него.Няма да ти излезе повече от 20-25 лева.
Имай предвид следното...двигателя ти е шестак,газта няма тази енергийност както бензина,колата по талон е 1 600 килограма нужна си е тяга за да тръгнеш,опитай се да я буташ сам да видиш че няма да можеш да успееш.
Незнам откъде си,бих те пратил при един газаджия да ти я погледне.Златни ръце има.две коли съм му закарал и съм много доволен от него.Няма да ти излезе повече от 20-25 лева.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
dj_ennsy_1 написа:Каспър, каква им е цената на тези добавки и какво правят всъщност?
Цената е 6лв. на таблетка която се поставя в 60-100 литра гориво.
Продукта работи като катализатор на горенето и основното му действие се явява в по доброро изгаряне на горивната смес и от там идва намаления разход на горивото. Продукта е консуматив и се добавя на всеки резервоар (бутилка) с гориво.
За колеги от форума ще направя и отстъпка от цената на продукта..

cassper06 написа:dj_ennsy_1 написа:Каспър, каква им е цената на тези добавки и какво правят всъщност?
Продукта работи като катализатор на горенето и основното му действие се явява в по доброро изгаряне на горивната смес и от там идва намаления разход на горивото. Продукта е консуматив и се добавя на всеки резервоар (бутилка) с гориво.
демек, търсиш риби....

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Напиши как се казва въпросната добавка а останалото ще научим от чичко гугъл иначе за пръв път чувам за такава добавка.cassper06 написа:dj_ennsy_1 написа:Каспър, каква им е цената на тези добавки и какво правят всъщност?
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3