За Триене
Модератор: bum_bum
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: Как да увелича кончетата на БМВ-то ?
Bmw325is написа:Колеги дайте идей , как да дигна кончетата на Мойто баварче е36 316и купе (автоматик)
копуваш си баварче с повечко кончета,бързо лесно и по евтино

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
с
е аз съм дал 5500 за тая кола и джанти за 1000 лв зех и сега да я продам
искам малко да и дигна кончетата да бръмчи малко по мощно и да ме лепи за седалката като и дам газ 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: с
Bmw325is написа:..... и да ме лепи за седалката като и дам газ
Страхувам се, че това е невъзможно в атмосферен вариант, а турбо на тоя автомат....май няма да го бъде

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Re: с
искам малко да и дигна кончетата да бръмчи малко по мощно и да ме лепи за седалката като и дам газ
[/quote]
зна4и това няма как да стане при положение, 4е си взел най-слабия мотор и да о4акваш с малко вдигане на мощноста да се лепиш на седалката просто концепцията на този мотор не е такава 4е да о4акваш това от него 4е даже и автоматик наи-ефтиния вариянт е нов мотор или направо друго купе и преди това реши какво то4но искаш от колата и тогава деистваи, но за това което търсиш ще трябват поне 200кс и над 250 нм което ще ре4е м50б25/8 или м52б25/8 тва са все бензинови мотори но като ги сложиш ще се сменят много работи още което ще оскъпи твоето купе

зна4и това няма как да стане при положение, 4е си взел най-слабия мотор и да о4акваш с малко вдигане на мощноста да се лепиш на седалката просто концепцията на този мотор не е такава 4е да о4акваш това от него 4е даже и автоматик наи-ефтиния вариянт е нов мотор или направо друго купе и преди това реши какво то4но искаш от колата и тогава деистваи, но за това което търсиш ще трябват поне 200кс и над 250 нм което ще ре4е м50б25/8 или м52б25/8 тва са все бензинови мотори но като ги сложиш ще се сменят много работи още което ще оскъпи твоето купе
- autovan
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535d
- Мечтае да кара: 535d
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Как да увелича кончетата на БМВ-то ?
Bmw325is написа:Колеги дайте идей , как да дигна кончетата на Мойто баварче е36 316и купе (автоматик)
Смени масло,филтри и свещи,свали резервната гума и крика и гледай ко стааа

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
напасване на клапани и евентуално сегменти
между другото съм забелязал, че всеки иска да дигне коне а не си е мерил компресията и да му е в перфектно техн. състояние двигателя
Направете първо една профилактика на двигателя и тогава tuning.

между другото съм забелязал, че всеки иска да дигне коне а не си е мерил компресията и да му е в перфектно техн. състояние двигателя

Направете първо една профилактика на двигателя и тогава tuning.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
На стара баба да сложиш силикон,тя пак стара ще си остане
Колега ти си взел най-слабия мотор (автоматик) и искаш да те лепи за седалката
Аз като трагнах за взимам бмв,си казах че по малко от 2.5 няма да е!И сега карам 25-ца,а към края на лятото мисля вече да е с М мотор

Колега ти си взел най-слабия мотор (автоматик) и искаш да те лепи за седалката

Аз като трагнах за взимам бмв,си казах че по малко от 2.5 няма да е!И сега карам 25-ца,а към края на лятото мисля вече да е с М мотор

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Колега, не че нещо ама то твоето БМВ мъртво от завода е излязло ти искаш някакъв тунинг да му правиш. На всичкото отгоре е и автомат. Както биха казали някои хора...на теб първоначалната концепция ти е грешна, пък ти нещо от нея искаш да правиш....Недей се занимава според мен, поне не с тоя мотор 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
1
Аз пък мисля ,че колегата ни бъзика яко
и е забравил да спомене ,че е на гас и има 200 килограма музика в багажника. А той самия тежи 120. И е с 19цолови джанти

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
- Illusion
- Бургаското явление
-
Re: м
m3 metanoviq написа:смени моторя и ще има ефект
Даааааа, и нека е с ръчна скоростна кутия. Или по-добрия вариант според мен е, след като направиш силовия тунинг, да си направиш смяната на скорости от ръчки зад волана, че той ще стане толкова мощен и няма да сварваш да вкарваш скоростите.
Като толкова много неща си направил по нея (явно не по двигателя), всичко можеш да си прехвърлиш в новото купе, което ще търсиш само с голям двигател и с по-читаво купе.
S 70/3 написа:което ще ре4е м50б25/8 или м52б25/8 тва са все бензинови мотори
М50Б28 няма до колкото знам.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Карай си автоматика и си свиркай в задръстванията без да се занимаваш с идиотщини защо всички стават рейсъри ей това не ми е ясно. Като мене не ме лепи за седалката ИС-а чудо голямо дай да го дам на надин тогава

14 мнения
• Страница 1 от 1