въпрос относно обикновена газова уредба за М50
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
въпрос относно обикновена газова уредба за М50
колеги искам да попитам какво мислите за м50 б20 с обикновена газовица нали с кихалките на колекторите всичко квото е нужно при гръм да не пръсне колекторчетата.Аз съм с е36 ама пускам тук темата ,защото там много ^^разбирачи^^ има
знам че имаше някаде такава темичка ама аз лично неможах да я намеря
наскоро ще си взимам такъв двигател,че затова питам ,а пък съм с обикновена газовица!!!

знам че имаше някаде такава темичка ама аз лично неможах да я намеря

наскоро ще си взимам такъв двигател,че затова питам ,а пък съм с обикновена газовица!!!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: въпрос относно......
super_mario написа:колеги искам да попитам какво мислите за м50 б20 с обикновена газовица нали с кихалките на колекторите всичко квото е нужно при гръм да не пръсне колекторчетата.Аз съм с е36 ама пускам тук темата ,защото там много ^^разбирачи^^ има![]()
знам че имаше някаде такава темичка ама аз лично неможах да я намеря![]()
какво да мислим ако нямаш проблеми с тоците и газовата е настроена добре проблеми няма да имаш много от колегите тук караме така с обикновенна газова и някакви фрапиращи проблеми няма но трбява да знаеш че въздушен филтър на 4-5000км е добре да сменяш и свещите да са наред.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
свещите ясно филтъра закакво се сменя колега?
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Що за въпрос ми задаваш как защо ами с времето се замърсява и като ти настроят в началото газовата с нов филтър който пропуска дадено количество въздух след като се замърси нали същото това количество въздух намалява и е предпоставка за по висок разход и евентуално гърмежи.super_mario написа:свещите ясно филтъра закакво се сменя колега?
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
ясно колега викам да питам аз все пак че да знам дали да слагам инжекцион ,а не ми се набутват пари още или да си я карам така с обикновената газовица!!!
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Относно газовия инжекцион,незнам как е на М20 с обикновенния но на М50 съм с Японски инжекцион и просто е перфектно,а да не говоря за расхода
Аз несъм фен на газта,но тази система просто ме кафи максимално 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Каква марка е този японски инжекцион я ми разясни малко по подробно на лично.S_h_e_f_a написа:Относно газовия инжекцион,незнам как е на М20 с обикновенния но на М50 съм с Японски инжекцион и просто е перфектно,а да не говоря за расходаАз несъм фен на газта,но тази система просто ме кафи максимално
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
дa колега разясни тука на всички нас ако обичаш 

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Стана интересно тоя япнския инжекцион да не му викат "NOS" случайно
Мани базика ама японците са изроди колега сподели малко повече инфо

Мани базика ама японците са изроди колега сподели малко повече инфо

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Супер Марио, аз карам М50В20 вече 40К км с обикновена газова уредба и проблеми нямам... е, малко по-кротко трябва да работиш с педала на газта в ниските обороти, но ако всичко по запалването ти е наред, проблеми няма да имаш. Има някои неща които е добре да се спазят, но това е обсъждано вече многократно... Но все пак, ако имаш възможността да сложиш газов инжекцион, направи го-ще си доста по-доволен. СТава въпрос ако ги имаш парите и няма да объркат бюджета ти тези 1600-1800лв... 

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
Ми както писах в темата,аз несъм фен на газта но след като я има ще я послзвам.Наистина съм много учуден от варвежа и расхода на газ.
Градско при нормално каране е 12.5/13л на дълго 9/9.3 до 120км,при ръчка на дълго 11/11.5 (240км си ги вдига) Като я купих колата му казах на предишния собственик,че ще я махна тая газ
той вика ти луд ли си,аз съм дал камара пари за нея(околко 3000лв)Вика я покараи я малко на газ и после си помисли и се оказа парав
Кофтито е че единствениа севиз който може да я подържа и има софтуер за нея е в Сф,но той каза че за 2г от както е сложена,само веднаж е ходила на преглед просто.
Напоследак немога да качвам снимки да ви покажа поне дюзите

Градско при нормално каране е 12.5/13л на дълго 9/9.3 до 120км,при ръчка на дълго 11/11.5 (240км си ги вдига) Като я купих колата му казах на предишния собственик,че ще я махна тая газ

Кофтито е че единствениа севиз който може да я подържа и има софтуер за нея е в Сф,но той каза че за 2г от както е сложена,само веднаж е ходила на преглед просто.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Пробвай тук http://bezplatno.info/upload/S_h_e_f_a написа:Ми както писах в темата,аз несъм фен на газта но след като я има ще я послзвам.Наистина съм много учуден от варвежа и расхода на газ.![]()
Градско при нормално каране е 12.5/13л на дълго 9/9.3 до 120км,при ръчка на дълго 11/11.5 (240км си ги вдига) Като я купих колата му казах на предишния собственик,че ще я махна тая газтой вика ти луд ли си,аз съм дал камара пари за нея(околко 3000лв)Вика я покараи я малко на газ и после си помисли и се оказа парав
![]()
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Супер Марио, аз карам М50В20 вече 40К км с обикновена газова уредба и проблеми нямам... е, малко по-кротко трябва да работиш с педала на газта в ниските обороти, но ако всичко по запалването ти е наред, проблеми няма да имаш. Има някои неща които е добре да се спазят, но това е обсъждано вече многократно... Но все пак, ако имаш възможността да сложиш газов инжекцион, направи го-ще си доста по-доволен. СТава въпрос ако ги имаш парите и няма да объркат бюджета ти тези 1600-1800лв...
да колега 1600-1800лв не са малко аз защото имам вече обикновена газова на моя бумер ама сега като ще сменям мотора с м50б20 затова питах дали ще може или не ама ти ми отговори точно и ясно мерси
Няма да е лошо и други да си кажат мненията

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Напълно подкрепям dj_ennsy_1 в неговия пост - ако ги нямаш тия 1600лв. пък и си имаш газова просто намери добър майстор да ти я присади на новия мотор и сменяй всичко на време филтри свещи и тн. и мисля че няма да имаш проблеми и с обикновенна газова
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2