Въпрос за дюзи (тдс)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за дюзи (тдс)
Колеги решил съм да сменя всички дюзи с нови заштото не намерих никакво решение.Каква е цената на 1 дюза за 325 тдс и каде да ги сменя 

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Какви точно опити си правил?Да ги чистиш с ултразвук или да ги ремонтираш.За сведение една бензинова в Дару е около 215лв.За нафтата незнам.Доколкото знам имало ремонтни комплекти за бензиновите дюзи.В Дару също има препарати за чистена на дюзи/специално за нафта/
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
Номенклатурен номер : 13512246082
Описание : ДЮЗА
Ед.цена (с ДДС) : 171.38 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените.

Описание : ДЮЗА
Ед.цена (с ДДС) : 171.38 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените.

Ако си глупав, очаквай бой
гър-р-р
По-добре в село чорбаджия, отколкото в град кюмюрджия.
http://vbox7.com/play:04c3934f

гър-р-р
По-добре в село чорбаджия, отколкото в град кюмюрджия.

http://vbox7.com/play:04c3934f
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Бош сервиз.Намира се на гърба на Исул-буквално.Там търсиш Росен.На кръговото на сточна гара хващаш пътя за Подуене.Буквално след 50-60м. в дясно/първата пряка/и веднага ляво.Пътя е нещо като локално на булеварда.Караш до края и няма начин да пропуснеш.Дано там ти помогнат.А добавката и забравих името,но ако се обадиш в Дару ще ти я кажат.Но за дизела небеше Дезолит.Дезолита май беше само за бензин.Успех.Искренно се надявам да отстраниш проблема.325тдс ми е една от любимките.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
колега влез в дару кар или м кар зависи от каде си аз имах страно пропушване сутрин и ме беше страх да не от дюзите за да не прецакам мотора и е закарх е м кар пловдив парво ми ги провериха на по ком. неоткриха ништо след това им казах да ги свалят и да ги проверат рачно това е наи сигурния начин ако проблема е в тях ще ти го открият и ще ти кажат да ли са за смяна е при мен се оказа че е от нафтата 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
човека е с тдс а дюзите на тдс и на д са коренно различни моя съвет е дай дюзите да ги тестват и после мисли какво да правиш тестват се свалени на стенд
- DOKETO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Х5 е53
колеги реших да използвам тази тема а не да създавам нова въпроса ми е колко струва дюза за 525 тдс 97г и от каде да е купя благодаря предварително
11 мнения
• Страница 1 от 1