как си поддържате кожата ?

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 20 Мар 2009, 15:25

((:BuKcu:)) написа:Веднъж смених автомивката и не знам с какъв препарат измиха кожата, но след това беше мазна...все едно с олио е мазана и всичко по дрехите ми. Та го взех въпросния препарат на БМВ и последния път като ходих на мивка им казах с него да минат....иии....original-а си е original :mhihi: Може да има и други хубави препарати за кожа, но за сега съм доволна от бмв препарата.

Ми те гадовете по мивките я праат да лъщи, да фаща окото и толко
Докат с препарата на БМВ кат я минах си попива в кожата, не лъщи но съм сигурен че върши повече работа а и не остава по дрехите

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 21 Мар 2009, 12:30

X5 E70 написа:
((:BuKcu:)) написа:Веднъж смених автомивката и не знам с какъв препарат измиха кожата, но след това беше мазна...все едно с олио е мазана и всичко по дрехите ми. Та го взех въпросния препарат на БМВ и последния път като ходих на мивка им казах с него да минат....иии....original-а си е original :mhihi: Може да има и други хубави препарати за кожа, но за сега съм доволна от бмв препарата.

Ми те гадовете по мивките я праат да лъщи, да фаща окото и толко
Докат с препарата на БМВ кат я минах си попива в кожата, не лъщи но съм сигурен че върши повече работа а и не остава по дрехите

Така си е, има почистващи, има и подхранващи естествено има и 2 в 1
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 21 Мар 2009, 13:01

намажете си я с парафин от аптеката и памук и я оставете няколко дни да попие, кожата става уникална :>

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 21 Мар 2009, 13:57

BMW-E39 написа:намажете си я с парафин от аптеката и памук и я оставете няколко дни да попие, кожата става уникална :>

Tоя вариант май не става за перфорирана кожа

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series