как си поддържате кожата ?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
((:BuKcu:)) написа:Веднъж смених автомивката и не знам с какъв препарат измиха кожата, но след това беше мазна...все едно с олио е мазана и всичко по дрехите ми. Та го взех въпросния препарат на БМВ и последния път като ходих на мивка им казах с него да минат....иии....original-а си е originalМоже да има и други хубави препарати за кожа, но за сега съм доволна от бмв препарата.
Ми те гадовете по мивките я праат да лъщи, да фаща окото и толко
Докат с препарата на БМВ кат я минах си попива в кожата, не лъщи но съм сигурен че върши повече работа а и не остава по дрехите
X5 E70 написа:((:BuKcu:)) написа:Веднъж смених автомивката и не знам с какъв препарат измиха кожата, но след това беше мазна...все едно с олио е мазана и всичко по дрехите ми. Та го взех въпросния препарат на БМВ и последния път като ходих на мивка им казах с него да минат....иии....original-а си е originalМоже да има и други хубави препарати за кожа, но за сега съм доволна от бмв препарата.
Ми те гадовете по мивките я праат да лъщи, да фаща окото и толко
Докат с препарата на БМВ кат я минах си попива в кожата, не лъщи но съм сигурен че върши повече работа а и не остава по дрехите
Така си е, има почистващи, има и подхранващи естествено има и 2 в 1
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
намажете си я с парафин от аптеката и памук и я оставете няколко дни да попие, кожата става уникална :>
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series