КОЛЕГИ ДАЙТЕ АКЪЛ (счупени стойки на стр. огледала)
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kalin4o1986
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: 760li
КОЛЕГИ ДАЙТЕ АКЪЛ (счупени стойки на стр. огледала)
Една сутрин се прибирам от нощна смяна и за "ДОБРО УТРО" кво да видя прекрасната ми е34-ка затрупана с ламарини от един строеж до нас.Направо откачих но от шибаните работници /турци/ мамицата им рязана нямаше никой иначе щеше да има пребити
Разчистих ламарините и за моя утеха колата ми беше невредима.Единствения проблем е че са ми счупени стойките на страничните огледала и сега са леко виснали надолу.Въпроса ми е как да ги оправя,могали да ги заваря по някакъв начин щото гледам че не са пластмасови? Само не ми казвайте че трябва да си купувам нови огледала че ще ги избия шибаните турци!

BMW M-POWER
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Там ако не се лъжа е месинг и заваряване не става...
Купи едни втора употреба към 80тина лв са, трябваше да снимаш колата и да изчакаш там който е "шефа" за да ти платят.
Купи едни втора употреба към 80тина лв са, трябваше да снимаш колата и да изчакаш там който е "шефа" за да ти платят.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Там е някакъв гаден материал който буквално не подлежи на заварка. Чупи и троши наред глави и каквото ти попадне пред очите

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега, съжалявам за кофти случката
Това което можеш да направиш е да потърсиш втора употреба, понеже нови не ми се мисли колко струват... или да ги залепиш тези с "течен метал" на бизон - това лепило ме е изумило колко е здраво - познавам един фен дето лепи с такова блока на паджерото
и още си го кара, та какво остава за едно огледало...

Това което можеш да направиш е да потърсиш втора употреба, понеже нови не ми се мисли колко струват... или да ги залепиш тези с "течен метал" на бизон - това лепило ме е изумило колко е здраво - познавам един фен дето лепи с такова блока на паджерото

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
NikiNikolov написа:Там е някакъв гаден материал който буквално не подлежи на заварка. Чупи и троши наред глави и каквото ти попадне пред очите![]()
вика му се ЦАМ

- kalin4o1986
- кандидат ентусиаст
-
Колега нямам с какво да е снимам в момента,но мога да обясня.Значи стойката без самото огледало е триъгълна.При мен е стойката е пукната по цялата дължина под огледалото и за тва е виснало на долу.Пукнатината варви успоредно на бялата лайсна на вратата.Дано си ми разбрал обяснението.БЛАГОДАРЯ
BMW M-POWER
Колега дали не е възможно да е поддало от към захващането за врататаkalin4o1986 написа:Колега нямам с какво да е снимам в момента,но мога да обясня.Значи стойката без самото огледало е триъгълна.При мен е стойката е пукната по цялата дължина под огледалото и за тва е виснало на долу.Пукнатината варви успоредно на бялата лайсна на вратата.Дано си ми разбрал обяснението.БЛАГОДАРЯ

- kalin4o1986
- кандидат ентусиаст
-
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Това огледало се разглаба на цяло! Отиди в една морга,все ще намериш счупени огледала който немогат да продадат и си вземи това което ти трябва вместо да се занимаваш с глупости 

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
Re: КОЛЕГИ ДАЙТЕ АКЪЛ
kalin4o1986 написа:Една сутрин се прибирам от нощна смяна и за "ДОБРО УТРО" кво да видя прекрасната ми е34-ка затрупана с ламарини от един строеж до нас.Направо откачих но от шибаните работници /турци/ мамицата им рязана нямаше никой иначе щеше да има пребитиРазчистих ламарините и за моя утеха колата ми беше невредима.Единствения проблем е че са ми счупени стойките на страничните огледала и сега са леко виснали надолу.Въпроса ми е как да ги оправя,могали да ги заваря по някакъв начин щото гледам че не са пластмасови? Само не ми казвайте че трябва да си купувам нови огледала че ще ги избия шибаните турци!
КОЛЕГА,земи си купи нови.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
gecata73 написа:ако си със старите-големите огледала имам 2 с подгрев
какъв цвят са?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2