''Плочка'' върху ГНП пти тд и тдс....

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

''Плочка'' върху ГНП пти тд и тдс....

Мнение от ivan. » 19 Мар 2009, 20:54

Колеги от куп теми и изказвания за ремонта на тази част и гаранцийте,които се дават,взех да се ''винтилирам''.............
Или взех да повярвам на идеята,че е вечна.
щом след 15г.експлотация Тя подлежи на ремонт и всеки,който го прави дава гаранция още толкова-взех да се замислям :roll:
Та по същество-има ли някой ненужна(сменена преди това)плочка и му стои просто така?
Ако желае да ми я изпрати за ''общото благо'' дето се казва-имам некакви идеи ;)
Да отговоря на личните ми съобщения-не изкам пари,просто ми е интересно,ако намеря решението-намирам го за всички,не за мене.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 19 Мар 2009, 21:36

Ейййй Ванка Евалааааа...... :bowdown:
Възхищавам се на такива хора като теб наистина :bowdown:
Намерил си решение за един от проблемите на ТДС-а Умната дюза, а сега търсиш и решение на един от основните...... Евалааааа......
Айде Колеги дайте някоя прецакана плочка да се намери решението на този проблем на любимите ни ТДС-и, айде че ако не се намери ще свалям моята работеща :mhihi:
Ванка ако намериш решение ще очакваме подробна тема, ще поразпитам няколко човека за демонтирана плочка ;)

ПС. Дино намери решението на прегряването с електрическата перка и много скоро се очаква ТДС-а да стане ВЕЧЕН :bowdown:

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Мар 2009, 21:47

Колега ,
първо да ти благодаря за хубавите думи;
после да кажа,само с плочката сме 50/50 т.е. на една кола става ,на друга не :roll:
Преди 3-год счупих моята плочка и така и не я ''разгадах''-сега имам други виждания........

П.п. Дани(динозаб) намери генерално решение на охлаждането-не само с ел.перката ;)
п.п 2 ТУК има достъчно хора с ''капацитет'' и съм убеден,че на всяко проблемно нещо има решение;
Последна промяна ivan. на 20 Мар 2009, 12:33, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 635d
Мечтае да кара: Only BMW...
Детайли за колата: M6

Мнение от nitrif » 19 Мар 2009, 22:41

колега имам пло4ка но е на пар4ета и ниама сглобиаване! :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 20 Мар 2009, 9:44

Ванка, имам една, но и аз съм в процес на реставриране на плочка ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 20 Мар 2009, 13:44

Колега дай адрес и пращам с еконт!!!
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Мар 2009, 13:57

///MILEN написа:Колега дай адрес и пращам с еконт!!!
Колега само да те предупредя-стане ли плочката ти я връщам работеща,но ако не се получи с ремонта ще ти я върна ,може би още по скапана.Прецени си ти.
имаш лс.

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Мар 2009, 14:39

nitrif написа:колега имам пло4ка но е на пар4ета и ниама сглобиаване! :!:
колега платката й начупена ли е или е здрава?

кандидат ентусиаст
Аватар

Плочка

Мнение от GALAB_DAIWA » 20 Мар 2009, 18:03

Здравейте на всички . Адаш аз имам плочка при това доколкото знам е работеща и върви барабар с компа за нея. Не знам дали помниш когато преди 1 година страдах с моето БМВ и колегата Стамбо ми монтира механично гнп , та тогава бях закупил целия компект от един софиянец , та сега сега са в София при колегата E34PSH , пратих му ги да се опита да ги продаде , та да си вазвърна поне някой лев , ама уви цяла година вече не успя. В комплекта е и старото ми гнп с което купих колата , но се оказа че е с износени писти , не много , но достатачно да ми създавапроблеми. Ще му пиша да ти ги прати и двете генепета със вси4ко което си е с тях . Евала ти за ентусиазма .И изобщо не се притеснявай ако не станат или се доразвалят , опитай вси4ко възможно , ако пък поне едното се оправи , ще е супер , ще го задържиш при теб и ако някой колега има проблеми , пък няма възможност ще му го пратиш , аз пари не искам , не че съм богат , но знам какво е да ти се реве от проблеми а да нямаш чалъм да ги разрешиш. Дано успееш братле. Поздрави , Иван.
НАСЛУКА

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 635d
Мечтае да кара: Only BMW...
Детайли за колата: M6

Мнение от nitrif » 20 Мар 2009, 18:13

[quote="ivan."][quote="nitrif"]колега имам пло4ка но е на пар4ета и ниама сглобиаване! :!:[/quote]колега платката й начупена ли е или е здрава?[/quote]сас извадена букса е и изваден 4етец,платката мислиа здрава.Даи адрес!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Плочка

Мнение от arkys » 20 Мар 2009, 18:45

GALAB_DAIWA написа:Здравейте на всички . Адаш аз имам плочка при това доколкото знам е работеща и върви барабар с компа за нея. Не знам дали помниш когато преди 1 година страдах с моето БМВ и колегата Стамбо ми монтира механично гнп , та тогава бях закупил целия компект от един софиянец , та сега сега са в София при колегата E34PSH , пратих му ги да се опита да ги продаде , та да си вазвърна поне някой лев , ама уви цяла година вече не успя. В комплекта е и старото ми гнп с което купих колата , но се оказа че е с износени писти , не много , но достатачно да ми създавапроблеми. Ще му пиша да ти ги прати и двете генепета със вси4ко което си е с тях . Евала ти за ентусиазма .И изобщо не се притеснявай ако не станат или се доразвалят , опитай вси4ко възможно , ако пък поне едното се оправи , ще е супер , ще го задържиш при теб и ако някой колега има проблеми , пък няма възможност ще му го пратиш , аз пари не искам , не че съм богат , но знам какво е да ти се реве от проблеми а да нямаш чалъм да ги разрешиш. Дано успееш братле. Поздрави , Иван.
Просто нямам думи....ЕВАЛА :clap: :clap: :clap: :clap:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 M50B20 touring

Мнение от panchev88 » 20 Мар 2009, 20:52

:bowdown: :bowdown: :bowdown: БРАВО КОЛЕГИ. Такива като Вас ме убеждават, че все пак имало и "хора"! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Аватар

Re: Плочка

Мнение от ivan. » 20 Мар 2009, 21:17

GALAB_DAIWA написа:Здравейте на всички . Адаш аз имам плочка при това доколкото знам е работеща и върви барабар с компа за нея. Не знам дали помниш когато преди 1 година страдах с моето БМВ и колегата Стамбо ми монтира механично гнп , та тогава бях закупил целия компект от един софиянец , та сега сега са в София при колегата E34PSH , пратих му ги да се опита да ги продаде , та да си вазвърна поне някой лев , ама уви цяла година вече не успя. В комплекта е и старото ми гнп с което купих колата , но се оказа че е с износени писти , не много , но достатачно да ми създавапроблеми. Ще му пиша да ти ги прати и двете генепета със вси4ко което си е с тях . Евала ти за ентусиазма .И изобщо не се притеснявай ако не станат или се доразвалят , опитай вси4ко възможно , ако пък поне едното се оправи , ще е супер , ще го задържиш при теб и ако някой колега има проблеми , пък няма възможност ще му го пратиш , аз пари не искам , не че съм богат , но знам какво е да ти се реве от проблеми а да нямаш чалъм да ги разрешиш. Дано успееш братле. Поздрави , Иван.
Здравей адаш :D
Нека ми прати само счупената плочка,да я развие от гнп-то и да я изпрати,пък да видим какво ще стане.Здравата ти помпа,все вярвам,че ще се разберете с някой колега за нея.
Много добре си го спомням твоя случай-как е сега колата.Помня на една поледица я бехте тествали със Стамбо.
Иначе няма смисъл да държа здрави части при мене,тъй като след месец заминавам.
Адаш пиши едно лично да ти върна адреса :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

гнп

Мнение от GALAB_DAIWA » 23 Мар 2009, 12:17

Аз му писах на колегата преди 3 дена , но не го е прочел , сигурно не е влизал. По добре да ти прати всичко адаш , хем да ги прегледаш , пък и с нашите ,, невероятни ,, плочки ,, със сигурност някой колега ще пропищи преди да е изтекъл 1 месец :) .....дано не е късмет де.
НАСЛУКА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 23 Мар 2009, 19:47

Ванка плочката пътува към теб!!!
Изображение

Следваща

Назад към E34