Проблем със задна дясна врата
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- fancy_girl2904
- Потребител
-
Проблем със задна дясна врата
Здравейте, от два дни съм горда собственичка на 525 тдс, '93. Взех я с неотваряща се задна дясна врата. След това останових, че вратата дори не се и отключва, възможно е и да е имало някакъв удар защото си има бая голям луфт, но си нямам идея от къде да започна и какъв би могъл да е проблем...моля помагайте!
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Машинката блокира, моята за втори път го прави
Общо взето е работа за мъж, маха се задната седалка (не облегалка), развива се болта под дръжката за отваряне и леко и внимателно (също с доста сила) трябва да махнеш кората, след това се маха машинката и се сменя с нова.

Общо взето е работа за мъж, маха се задната седалка (не облегалка), развива се болта под дръжката за отваряне и леко и внимателно (също с доста сила) трябва да махнеш кората, след това се маха машинката и се сменя с нова.
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
само от вътре ли не се отваря или и отвън
защото мойто комби има блокиране на вратите за отваряне отвътре(примерно като се возят деца) при самия патрон на вратата има червено платсмасово болтче завъртащо се с плоска отверка
защото мойто комби има блокиране на вратите за отваряне отвътре(примерно като се возят деца) при самия патрон на вратата има червено платсмасово болтче завъртащо се с плоска отверка
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Има и малко по-лесен начин
1. има винче под дръжката на вратата
2. Има винче и зад пепелника - фиж картинката
след това внимателно се издърпва леко кората тя е на щипки и гледаш вътре какво става виждаш тия лостчета на картинката и ако можеш отключваш от там
Имам и един вапрос палеца на вратата(номер 12) мърда ли се свободно нагоре надолу и като дръпнеш дръжката какво се случва
1. има винче под дръжката на вратата
2. Има винче и зад пепелника - фиж картинката

след това внимателно се издърпва леко кората тя е на щипки и гледаш вътре какво става виждаш тия лостчета на картинката и ако можеш отключваш от там

Имам и един вапрос палеца на вратата(номер 12) мърда ли се свободно нагоре надолу и като дръпнеш дръжката какво се случва

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
kraininski написа:само от вътре ли не се отваря или и отвън
Не само комбитата, всички го имат това... fancy girl, ако нито отвън, нито отвътре се отваря, по-добре намери някой колега, който да ти помогне... сама ще ти е по-трудно

PS:
Добре дошла в клуба

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
това е dead lock както го наричат в щатските форуми.
а палчето грам не трябва се движи това положение, поне при мен е така
А колежката може просто да опита да отключи и заключи вратите няколко пъти с ключа в ключалката на шофьорската врата и да каже дали се е оправило.
а палчето грам не трябва се движи това положение, поне при мен е така
А колежката може просто да опита да отключи и заключи вратите няколко пъти с ключа в ключалката на шофьорската врата и да каже дали се е оправило.

- fancy_girl2904
- Потребител
-
Благодаря ви за топлото посрещане! Още и аз си нямам снимчици, но тия дни ще поправим нещата и веднага ще кача да се похваля с колицата!
Значи, вратата не се отваря нито отвън нито отвътре, както и ключето не се мърда изобщо, камо ли свободни. Ще потърся нова машинка и ще пробвам да я сменя...поне на теория не ми изглежда особено трудно
Значи, вратата не се отваря нито отвън нито отвътре, както и ключето не се мърда изобщо, камо ли свободни. Ще потърся нова машинка и ще пробвам да я сменя...поне на теория не ми изглежда особено трудно

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
fancy_girl2904 написа:Ще потърся нова машинка и ще пробвам да я сменя...поне на теория не ми изглежда особено трудно

машала, сега кажи че и сама си правиш колата и направо не знам

- fancy_girl2904
- Потребител
-
Като за начало ще се пробвам, като цяло ми е интересно и поне такива дребни неща смятам да си ги оправям сама 

- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Добре дошла и от мен, по темата:
Ако не ти се движи лоста в горната част на вратата нагоре, надолу е възможно да се е включила функцията за "пълно секретно" заключване. Тази функция е малко гадничка, защото, като заяде няма оправяне... но мисля, че ако не е това ще се оправиш
Ако не ти се движи лоста в горната част на вратата нагоре, надолу е възможно да се е включила функцията за "пълно секретно" заключване. Тази функция е малко гадничка, защото, като заяде няма оправяне... но мисля, че ако не е това ще се оправиш

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- fancy_girl2904
- Потребител
-
Колеги, благодаря на всички за топлото посрещане! Направо ме разбихте, не съм очаквала толкова мераклии да помагат! От София съм и се развам да видя толкова задружни хора. Вече намерих машинка и след два-три дни да се надяваме, че вече ще е при мен! Пък за слагането ще пробвам сама да се справя!
Ако ли не после ще ми оправяте бъркотиите щом ви е мерак 

13 мнения
• Страница 1 от 1