Прекъсва
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- atanas_denev
- Потребител
-
Прекъсва
Имам 316ка карбуратор като я запаля студена работи 10 сек както тябва щтраква едно реле(на което е варзан вакумния регулатор на делкото)и,почва да прекъсва все едно няма 1н целиндър.Обърна ли я на Газ се оправя и това само студена.Отжорих въздушния филтър и гледам наи горната клапа на 1ва камера каксе мърда нагоре надолу и колата мени оборотите,и същевременно щъка релето.
Смених свешти капачка и палец само кабелите останаха,и те искрят малко
,а и клапаните регулирах
Пмагаите предварително благодаря
Смених свешти капачка и палец само кабелите останаха,и те искрят малко

Пмагаите предварително благодаря
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
проблем:ГАЗ:а и почти няма читав карбуратор за м-10 и другите 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- niko_first
- младши ентусиаст
-
Малкия написа:Ладов не става ли![]()
или от некое Москвееее
много хора са ми казвали че става жигулов карбуратор,щото преди имах 316-ка и ми разправяха да си сложа жигулов щото цепела мрака с такъв

само гасссс на ИС-ката
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Така ше го цепи мрака че направо ше го реже 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Виж си вакумите по карбуратора, а и не е лошо да провериш и дали не се бъзика от кофти регулирано предварение на запалването.
- viper
- Crash Master
-
Пробвай да омотаеш кабелите с изолирбанд - поне за опит става. Ако и това няма ефект, трябва да търсиш проблема в карбуратора - кофти ниво, запушени жигльори и т.н. гадорийки 

Преди време имах такъв двигател,и имах много проблеми с тоя пуст карбуратор обиколих половин София и никой не се хваща да го прави,накрая ми казаха за един учител в ХЕНРИ ФОРД(София) отидох и човека я направи за 20мин.и ми взе много танко около 25лв.а преди това се опитва двама спициалисти да го правят и го нагласиха да харчи 35\100 та ако не е от газта проблема и не намериш майстор разходи се до София,а аз ще видя да намеря телефона на тоя майстор и ще ти го дам.ако я оправиш пиши.
- atanas_denev
- Потребител
-
Изпарителят ми е чисто нов сложих го преди два месеца.Кабелите сам ги увил с изолирбан ама пак същата работа.Дава ми много богата смес и маистора ми каза 4е е вакумен регулатор на карбуратора.Ако нея оправя и имам път кам София 6те ти се обадя за телефона.Благодаря
- viper
- Crash Master
-
Предлагам ти да си сложиш белег на делкото и да го поразвъртиш с по 10-15 градуса. Първо пробвай в посока обратна на часовниковата стрелка. Ако пак не се оправи - върни го на белега.
П.П. Ако му дадеш много предварение се ослушвай за детонаций (особено на бензин), че после боли глава
П.П. Ако му дадеш много предварение се ослушвай за детонаций (особено на бензин), че после боли глава

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2