120 км/ч на 2ра скорост
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
twake ах дано братле, щото веднага ми минаха мисли как слагам мотор и скорости от 540 4.4 хиих ужас..
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Дам и аз съм с 225/55/16 и са си тежки, а колкото до късмета никога не ми е вървяло ама явно има и хубави дни
, мисля че ако няма промяна в работата на двигателя няма да има проблем. Направи ако искаш диагностика, и за да си сигурен след диагностиката качи умрелия кон на магистралата и му раздай всичката газ. Успех, но мисля че всичко ще е ок при теб.

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
ми колега те скоростите са влизали винаги без проблем и колата уж си ме познава и аз нея, ама днеска видех каква долнопробна кучка мръсна е
винаги без проблем при яко Газ са си влизали скоростите от 3та на 4та, а днеска колата пожела вместо 4та, 2ра, да няма интелект и да ме пази от висока скорст хахаха

винаги без проблем при яко Газ са си влизали скоростите от 3та на 4та, а днеска колата пожела вместо 4та, 2ра, да няма интелект и да ме пази от висока скорст хахаха

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , щом караш колата (така разбрах от писаното) и щом работи си извадил късмет ,иначе клапаните ще са всичките криви и колата ще е мъртва
Петко машинката на неговия туринг Е36 с този мотор от трета на прекъсвач вместо 4-та вкара втора и на близо 140 км/ч абсолютно всичките 24 клапана бяха ударени като от преса - перфектно извити стебла
Нищо й няма ,давай газ и внимавай занапред
Георги Пнчев

Нищо й няма ,давай газ и внимавай занапред

Георги Пнчев
Последна промяна Penchev на 17 Мар 2009, 18:36, променена общо 1 път
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
кире брат и аз сега не мога да се сетя как стана.. 2ра скорост си е бая надоло и наляво ,, явно мноооого съм бързал да се е*а кенефа
Penchev мерси за отговора колега
а това с клапаните има ли някакво средно положение да се се изкривили леко ? или , или става мазалото, или и няма нищо ?
а това с клапаните има ли някакво средно положение да се се изкривили леко ? или , или става мазалото, или и няма нищо ?
BMW-E39 написа:кире брат и аз сега не мога да се сетя как стана.. 2ра скорост си е бая надоло и наляво ,, явно мноооого съм бързал да се е*а кенефа
Или става мазалото, или си караш и се благословиш, че симал късмет

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
Колегата Penchev е напълно прав. Ако е имало някакви последици вътре в двигателя - криви клапани, верига и т.н., то веднага щеше да го усетиш по вървежа на колата, или по-точно по нейния НЕвървеж.
Постигал съм почти същото на турбодизел с къси скорости, където от 4-та на 120 успях да мушна 3-та и звукът бе доста неприятен. За щастие успях да реагирам бързо, както ти в случая и нямаше последици. не зная как не се пръсна турбината
Не се тревожи. Ако все пак те гложди толкова много - се вслушай за неприятни шумове на двигателя или неравномерна работа...
Постигал съм почти същото на турбодизел с къси скорости, където от 4-та на 120 успях да мушна 3-та и звукът бе доста неприятен. За щастие успях да реагирам бързо, както ти в случая и нямаше последици. не зная как не се пръсна турбината

Не се тревожи. Ако все пак те гложди толкова много - се вслушай за неприятни шумове на двигателя или неравномерна работа...
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
anzak написа:е може леко да са чукнати само клапаните след време ще проличи
Как ще стане това без да прескочи зъб веригата ? Питам съвсем сериозно, не за да се заяждам. А ако е прескочила зъб (или зъби), центровката заминава и е изключено колата да си върви нормално.
Въпреки че колегата засега не вижда проблеми, не е изключено в бъдеще да има такива с трансмисията - натоварването от съединителя, през скоростната кутия и кардана, до диференциала и полуваловете е било страшно.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
мм и какво ще ме посъветвате ? как да разбера дали имам проблеми. и какво ще рече проблем с трансмисията ? как да оловя дали имам такъв проблем колега AGD
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5