Червени лампички над огледалото?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Червени лампички над огледалото?
Абе имам две червени лампички над средното огледало, някой има ли идея, какви са, за какво са там? Намират се на пластмасата, на която са лампите за осветлението в купето.
Сори за тъпия въпрос, ама от скоро ги забелязах и хич не ми идва на идея за какво са:)
Сори за тъпия въпрос, ама от скоро ги забелязах и хич не ми идва на идея за какво са:)
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
по-скоро са оранжеви и служат нощно време да ти осветявят скоростия лост и пространството около него, а и не ти пречи доката караш нощно време 

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
NAPSTERS написа:по-скоро са оранжеви и служат нощно време да ти осветявят скоростия лост и пространството около него, а и не ти пречи доката караш нощно време

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
дам кире РАСИ нема такива лампи, ама аз му намерих и му сложихме, ама само остава да се вържат.. да видиме от къде ще вземем ток, иначе вече има :>
ти ако си видиш старата кола.. вече волана е червено-черна кожа, подлакатника също, сега се очаква и друго да се претапицира в червена кожа, като тия Е39 феислифт с оранжевата кожа :>
аа и стоповете наи важното ,вече не са с бял мигач, черен е
ааз на какви е39ки голи съм попадал,, такива, които дори нямат лампи доло в корите, демек като отвориш вратата и дати свети отдоло, ама има и такива които дори ги нямат тези лампи.. ужас :>
ти ако си видиш старата кола.. вече волана е червено-черна кожа, подлакатника също, сега се очаква и друго да се претапицира в червена кожа, като тия Е39 феислифт с оранжевата кожа :>
аа и стоповете наи важното ,вече не са с бял мигач, черен е

ааз на какви е39ки голи съм попадал,, такива, които дори нямат лампи доло в корите, демек като отвориш вратата и дати свети отдоло, ама има и такива които дори ги нямат тези лампи.. ужас :>
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
BMW-E39 написа:дам кире РАСИ нема такива лампи, ама аз му намерих и му сложихме, ама само остава да се вържат.. да видиме от къде ще вземем ток, иначе вече има :>
Вземате ток от някоя лилаво/червена жица и сте в джаза

Лилаво с червена лента е кабелът, който пуска ток при пуснати габарити

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
mad_presley мерси, ама от къде предлагаш, като знаеш. че този флафон е на тавана ? от ключа за халогени може би или.. ?кое е наи близкото място
BMW-E39 написа:
Ми тя и на Раси няма лампи в корите

Последна промяна bmwmania на 17 Мар 2009, 12:47, променена общо 1 път
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
олее верно ли.. неговата нема и лупите на задните плафони за четене които се водят, но пък за сметка на това скоро като се връщахме от ПЛД към СФ да видиш как ни гониха твоите Колеги на магистралата с 220-230 не им спрехме и ..:> 15 мин сме карали с 230 нема грешка тая твоята старата кола с 3ма души, до първата отбивка през панагюрище, направо заснехме филма Бумер 3
колегата xenond може да потвърди с белия тдс че профучахме краи него 2 пъти, 1вия път с 220 и се отлепи сенника на задното стъкло, сАМОЛЕТ

колегата xenond може да потвърди с белия тдс че профучахме краи него 2 пъти, 1вия път с 220 и се отлепи сенника на задното стъкло, сАМОЛЕТ

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
BMW-E39 написа:mad_presley мерси, ама от къде предлагаш, като знаеш. че този флафон е на тавана ? от ключа за халогени може би или.. ?кое е наи близкото място
Сваляш кората на страничната колонка и пускаш кабела зад таблото.Там има лилаво/червени кабели в изобилие.Просто се вързва за някой и светва при пускане на габарити

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3