Airbag-проблем
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Airbag-проблем
здравеи те!
днес като се возих из града и Airbag-га лампата светна и аз шах.веднага спирам и загасих,като дам на контакт лампата светва гасне и после пак светва и като пОКАРАМ 3-4 МИНИТИ И ВЕЧЕ си гасне!? що е то!!!
да не са грешки ,но аз нямам газ.... нямам си на идея.
много ме е яд като нещо не е вред. :
днес като се возих из града и Airbag-га лампата светна и аз шах.веднага спирам и загасих,като дам на контакт лампата светва гасне и после пак светва и като пОКАРАМ 3-4 МИНИТИ И ВЕЧЕ си гасне!? що е то!!!
да не са грешки ,но аз нямам газ.... нямам си на идея.
много ме е яд като нещо не е вред. :

http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Колега не искам да те лъжа-ама колата си я жзел 2-ра употреба нали?Има два варианта-колата ти изобщо да няма еърбеци и съпротивленията и др шукариики които се слагат да лъжат компа че има еърбеци нещо са се повредили!другия вариант е да са сложени все пак еъпбеци и лъганата crashdata от компа не6то да се е омотала!И третия наи добър вариант е да си имаш еърбеци и да е нямала удар колата но просто да си е станала няква грешцица там! по принцип кола с лъган комп че има еърбег така и загасва лампата-след малко покарване на колата!Визирам именно моята!Но при моята поне са сложени нови бегове!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
колега колата не е 2 а 3 употреба защото като я взех от италия имаше двама собственика,не е удряна мога да разпозная удряна от не блъскана и има два "бега" които са си там!!!momo-1st написа:Колега не искам да те лъжа-ама колата си я жзел 2-ра употреба нали?Има два варианта-колата ти изобщо да няма еърбеци и съпротивленията и др шукариики които се слагат да лъжат компа че има еърбеци нещо са се повредили!другия вариант е да са сложени все пак еъпбеци и лъганата crashdata от компа не6то да се е омотала!И третия наи добър вариант е да си имаш еърбеци и да е нямала удар колата но просто да си е станала няква грешцица там! по принцип кола с лъган комп че има еърбег така и загасва лампата-след малко покарване на колата!Визирам именно моята!Но при моята поне са сложени нови бегове!
много ми помогна мерси!!!
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
а има и друг вариант: втория еър бег има сензор под пасажерската седалка и той се разваля като се качваш с колената на седалката примерно

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
5seriq написа:колега колата не е 2 а 3 употреба защото като я взех от италия имаше двама собственика,не е удряна мога да разпозная удряна от не блъскана и има два "бега" които са си там!!!momo-1st написа:Колега не искам да те лъжа-ама колата си я жзел 2-ра употреба нали?Има два варианта-колата ти изобщо да няма еърбеци и съпротивленията и др шукариики които се слагат да лъжат компа че има еърбеци нещо са се повредили!другия вариант е да са сложени все пак еъпбеци и лъганата crashdata от компа не6то да се е омотала!И третия наи добър вариант е да си имаш еърбеци и да е нямала удар колата но просто да си е станала няква грешцица там! по принцип кола с лъган комп че има еърбег така и загасва лампата-след малко покарване на колата!Визирам именно моята!Но при моята поне са сложени нови бегове!
Колега не се ядосваи-просто изразих мнение-защото съм се сблъсквал с много такива"системи булгаристан"!Ако искаш кат диагнностицираш колата извади тоя сензор под пасажерската седалка които е и виж дали на входа му не е добавен един резистор и омотан с изолирбанд!И пак казах-дадох мнение,ти искаше мнение-няма нужда от такива резки отговори!Успех и мн.безаварийни!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
momo-1st написа:5seriq написа:колега колата не е 2 а 3 употреба защото като я взех от италия имаше двама собственика,не е удряна мога да разпозная удряна от не блъскана и има два "бега" които са си там!!!momo-1st написа:Колега не искам да те лъжа-ама колата си я жзел 2-ра употреба нали?Има два варианта-колата ти изобщо да няма еърбеци и съпротивленията и др шукариики които се слагат да лъжат компа че има еърбеци нещо са се повредили!другия вариант е да са сложени все пак еъпбеци и лъганата crashdata от компа не6то да се е омотала!И третия наи добър вариант е да си имаш еърбеци и да е нямала удар колата но просто да си е станала няква грешцица там! по принцип кола с лъган комп че има еърбег така и загасва лампата-след малко покарване на колата!Визирам именно моята!Но при моята поне са сложени нови бегове!
Колега не се ядосваи-просто изразих мнение-защото съм се сблъсквал с много такива"системи булгаристан"!Ако искаш кат диагнностицираш колата извади тоя сензор под пасажерската седалка които е и виж дали на входа му не е добавен един резистор и омотан с изолирбанд!И пак казах-дадох мнение,ти искаше мнение-няма нужда от такива резки отговори!Успех и мн.безаварийни!

1. Най лошата възможна - закъсване на лентов кабел на волана;
2. Буксата под пасажерската седалка не дава добър контакт;
3. Ако е сваляно таблото е възможно да прави пак така;
Признаци и евентуално как да се оправим (да се изкажат и знаещите):
За 1-вия случай - чува се едно леко "стържене" откъм волана когато се върти. Може да се оправи, ма е гадна работа, но ако не се оправи по-късно ще ти изчезне и клаксона.
За 2-рия случай - на диагностика (дори и с Картсофт) дава, че пасажерската седалка е проблемна и тогава се преглежда къде е проблема... Ако е от самия тензодатчик се намира "нов" - втора употреба или се правят едни (според мен тъпи) изработки със съпротивление. Дава възможност на Бега да се активира независимо има ли пасажер или не.
За 3-тия случай - просто се чисти грешката

НЕЗАБРАВЯЙТЕ: КОГАТО РАБОТИТЕ ПО ЕЛЕКТРИКАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТКАЧВАЙТЕ АКУМУЛАТОРА ЗА ДА НЯМАТЕ "ПРОБЛЕМИ"
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
ако е побългарена системата както писаха по нагоре нямаше да ти светне никога .
Най вероятно е лентов кабел
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
mikluho написа:ако е побългарена системата както писаха по нагоре нямаше да ти светне никога .
защо? знам поне 5-6 34-ки със светещи при запалване лампи на бега и след 1 мин гаснат и всичките с проблем в пасажерската седалка.
колите все са нов внос германия

просто си е детска болежка там, или някой с коленце или некоя мацка с остър задник

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Възможно ли е да е отчетена грешка (примерно свален бег и каране без него) и след като е върнат компютъра да си отчита, че има бег, но с това светване и след 2 мин. угасване да казва - "Има натрупана грешка, но всичко е нормално". Нещо такова си мисля аз и не ми се смейте на лаишките изрази.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
a
http://s303.photobucket.com/albums/nn14 ... A52918.jpg
вижте къде е датчика как ще се повреди не знам
,не е свалян нито акумулатора нито бега ,от тава чудо отдолу излизат три букси о после влизат в големият бял куплунг и после под мокета,като гледам не е пипано изобщо! явно ще се ходи на диагностика или ако намеря сущия датчик да видя какво ще стане
благодаря на всички отзовали се колеги!
вижте къде е датчика как ще се повреди не знам

благодаря на всички отзовали се колеги!
13 мнения
• Страница 1 от 1