Още един в кюпа
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Още един в кюпа
Здравейте колеги. Най - накрая и аз влязох в отбора на е34. Преди няма и седмица се сдобих с една ТДС-ка и съм меко казано очарован. Вярно че базата ми за сравнение е предимно с екземпляри от VW, а БМВ-то е с 2 год. по старичко, но има в пъти повече екстри, визия, кеф
. Преди почти 3г започнах да чета форума, след това се регистрирах, но нямах "баварка" и главните подфоруми където се рових бяха - 'Извън Темата', 'Продава', 'Видео'. Но от седмица наблягам само на вашия. И толкова много и с интерес не съм чел от средното насам. То не беше 'Как да накараме тдс да работи по добре', 'Полезните теми свъразни с е34', смяната на маслото на авт. ск. кутия и мн мн други за които не се сещам в момента. ЕВАЛА.
Днес ако времето позволи ще нащракам моята "Баба Яга" и ще си допълня темата. Както и 1-2 ламерски въпроса за автопилота, но следобед ще пиша за това. Мерси.

Днес ако времето позволи ще нащракам моята "Баба Яга" и ще си допълня темата. Както и 1-2 ламерски въпроса за автопилота, но следобед ще пиша за това. Мерси.
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Честито колега ! Няма да съжаляваш за избора си на марка и модел ! Успех и много да се кефиш на колата ! 

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
Да се надяваме скоро и брат му даго направи, че тия японски минети нещо не ми допадат ...rdvr_burgas написа:Направил си най-правилния избор с Е34

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Честито колега
Няма да ти казвам да сменяш само гуми и масло, щото при стари автомобили, като нашите е невъзможно, но ако си я гледаш колицата, никога няма да те остави! Много успехи и само хубави моменти Ви пожелавам!
Поздрави!

Поздрави!
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- rottweiler
- ентусиаст
-
Благодаря на всички колеги за пожеланията.
Най-накрая е време да се похваля. Ето и истроията в снимки:
Тук е първоначалният оглед:
Малко и от салона:
Не ми допадна много, но факта че двигателя й работеше безупречно, наличието на много поне за мен екстри, а и джантите наклониха много везните.
И естествения ход на събитята - на път към България:
След всичката бумащина в КАТ вече си има и номер. И се кипри пред корпуса:
И понеже за първи път карам автоматик бих се радвал ако колегите с такива споделят мнения и съвети. Просто да не я прецакам от незнание. Имам и още въпроси но ще оставя за утре.
Най-накрая е време да се похваля. Ето и истроията в снимки:
Тук е първоначалният оглед:

Малко и от салона:

Не ми допадна много, но факта че двигателя й работеше безупречно, наличието на много поне за мен екстри, а и джантите наклониха много везните.
И естествения ход на събитята - на път към България:

След всичката бумащина в КАТ вече си има и номер. И се кипри пред корпуса:

И понеже за първи път карам автоматик бих се радвал ако колегите с такива споделят мнения и съвети. Просто да не я прецакам от незнание. Имам и още въпроси но ще оставя за утре.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Кутията -автомата е здрава но си иска подръжката.Аз семях масло на кутията и филтър на 22-24000км.Филтъра също.Поддържай я щото е доста скъпа.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- rottweiler
- ентусиаст
-
Мерси за бързите отговори.
Не зная кога за поседно е сменяно маслото на кутията - всичките и документи са на испански а аз грам не отбирам. Но за да ми е спокоино тук до 2 седмици ще гледам да и сменя и маслото. С какво масло и горе доло на каква цена идва литъра?
За надписа колега и аз отначало се почудих, но вече не ми прави впечатление
Не зная кога за поседно е сменяно маслото на кутията - всичките и документи са на испански а аз грам не отбирам. Но за да ми е спокоино тук до 2 седмици ще гледам да и сменя и маслото. С какво масло и горе доло на каква цена идва литъра?
За надписа колега и аз отначало се почудих, но вече не ми прави впечатление
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Честито колега! Хубава е количката. Със здраве да си я караш. И аз съм горд собственик на тдс. Трябва да ти кажа,че ако се грижиш за колата ще ти се отблагодари 100кратно.
А що се отнася до документите на испански-можеш да ги сканираш или препишеш и да ми ги пратиш-ще ти ударя едно рамо
Много безаварийни километри!!!
А що се отнася до документите на испански-можеш да ги сканираш или препишеш и да ми ги пратиш-ще ти ударя едно рамо

Много безаварийни километри!!!
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4