Новия дизайн vs. стария дизайн
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Новия дизайн vs. стария дизайн
В последния Аутобилд има статия за напускащия дизайнер на БМВ Крис Бенгъл. Двамата автори на статията са на коренно различни мнения - според единия Бенгъл бил светая светих, а според другия едва ли не загробил визията на марката. Интересни са и примерите, които дават - първия хвали новата петица и Х6. Другия плюе новата тройка и Х1 - старата тройка била едва ли не по-красива и на кой му било притрябвало Х1 като си има първа серия.
Много ми е интересно какво мислите вие най-вече за това коя тройка е по-красива и има ли смисъл от Х1
Много ми е интересно какво мислите вие най-вече за това коя тройка е по-красива и има ли смисъл от Х1

- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Всичко що е БМВ е супер!
Особено ако е //М
Но най-много ми харесва е90, и ако е с М-Пакет направоооо 

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
flame написа:Ееее, чак пък толкова... аз примерно не бих се качил на нещо преди Е36. Вярно, че старите модели за времето си са били нещо невероятно, ама в днешни дни малко по-така изглеждат...
Просто никой няма да иска да си купи кола с такъв външен вид. Не казвам, че колите са лоши-напротив супер са! Просто идеални!

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
flame написа:Мен лично Е46 много ме кефи, но като цяло всички по-нови модели са поне малко по-красиви от старите. Поне аз така си мисля.
външно да, но след Е46 тройката е леко "китайска" отвътре ... мое мнение , без обидени

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Всеки модел с времето си... Естествено е че новите, ще са по-луксозни, с по-хубав дизайн, вътре ще са по модерни и т.н. Това си е нормално. На мен лично е90 преди фейслифта отзад особено изобщо не ми харесва... Преди имах е46 и исках да я сменя с новата тройка... Но като видях задницата на е90 и особено тея стопове
Затова сега карам е60
Всяко БМВ за времето си е най-добро... Аз лично им се кефя на всичките до 1, просто някои ми харесват повече от другите

Всяко БМВ за времето си е най-добро... Аз лично им се кефя на всичките до 1, просто някои ми харесват повече от другите

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Новите неща са ужасни! 5GT e върха на гадориите. На нищо не прилича... Всичко след Е93 е ужас... Седмицата горе долу бива...

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
LizarD написа:Новите неща са ужасни! 5GT e върха на гадориите. На нищо не прилича... Всичко след Е93 е ужас... Седмицата горе долу бива...
Еее,чак пък ужас

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series